Mislim da gleda uzivo,al bas uzivo a ne uzivo prenos.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa odkud ti znas da i Arnelinho ne bjezi sa posla/faxa/ ili nesto slicno da bi gledo Arsenal...samo_lijevo je napisao/la:To je isto kad gledas na redtubu neku egzoticnu glumicu i kad si uzivo sa njom,jel tako?Osjećaj ,koji veže nekog navijača za TV je isto tako jak kao i osjećaj nekog navijača na tribini. U čemu je razlika izmedju gledanja uživo i gledanja ispre TV-a? Jedino u tome da tekmu možeš komentarisati sa sunavijačima. A i to ima zamjenu.
Pa kako cu porediti tebe i momka koji je bjezao iz bivse vojske da gleda svoj klub?
mislim, morate shvatiti da ima ljudi koji vole strani klub (svoj klub za koji navijaju) isto kao i vi Zelju, Sarajevo, Velez, Celik, Borac, Slobodu
tek kad se to prihvati mozemo dalje krenuti u raspravu...
po kom osnovu neko moze imati vecu ljubav prema Zelji nego ja prema Barceloni?
Jeste, al zbog koga bi ti volio da si sa njom uživo? Zbog sebe il' zbog nje ?

ne moram odgovarati na ovo

hocu reci nije ista strast brate

al eto,može  ti  to  bit  hoby,simpa  ekipa ,ali danas  mladi postali '  ludi ' -ovisnost,nema vremena  za ništa  tv-fudbal-kladionica pratit rezultat kluba, nema  se vremena ni za roditelje,obitelj,curu,brata...i onda još najgore  svoje negativne  frustracije ,energiju šire  na  oklinu. Coma.
 al eto,može  ti  to  bit  hoby,simpa  ekipa ,ali danas  mladi postali '  ludi ' -ovisnost,nema vremena  za ništa  tv-fudbal-kladionica pratit rezultat kluba, nema  se vremena ni za roditelje,obitelj,curu,brata...i onda još najgore  svoje negativne  frustracije ,energiju šire  na  oklinu. Coma.

I da postoji, sumnjam da bi neko navijao za njih.
 I da postoji, sumnjam da bi neko navijao za njih.