La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ne pocinjite sa tim,tema je Primera ,Liverpool se ne takmici u njoj znaci bezveze spamate i vracate se oko iste stvari koja je 100 puta ispricana na ovom forumu...nije ni bitno i onako je moj post bio u vidu zezancije nema potrebe da ga odma ozbiljno shvatate i da se vracate ne neku historiju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
odbrambeni igrac espanyola Daniel Jarque pronadjen mrtav... detalje imate na goal.com...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
To sam ja postavao prije otprilike 2 danaamadeus21 je napisao/la:odbrambeni igrac espanyola Daniel Jarque pronadjen mrtav... detalje imate na goal.com...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jah... izvinjavam se, nisam primijetio... pravo mi je zao covjeka...

AMUNT VALENCIA!
-
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:miky_hz je napisao/la:
Ah sto Spanci taru ove Engleze sta je ovo vako
Valencia - Arsenal 2-0
Atl.Madrid - Liverpool 2-1
Espanyol - Pool 3-0
Ko je sad na redu a da Man.City ide na samaranje kod Barcelone
Šta kažeš na ovo:
Manchester United- Valencia 2:0
Ja dobri si 3-1 je znacithefrontmen je napisao/la:YNWA je napisao/la:miky_hz je napisao/la:
Ah sto Spanci taru ove Engleze sta je ovo vako
Valencia - Arsenal 2-0
Atl.Madrid - Liverpool 2-1
Espanyol - Pool 3-0
Ko je sad na redu a da Man.City ide na samaranje kod Barcelone
Šta kažeš na ovo:
Manchester United- Valencia 2:0

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo Hayat ce prenositi sve utakmice Reala i Barcelone u Primera ligi 

- alan_kardec
- Kontakt:
Joj glupana na Hayatu :!:Ali ništa drugo od njih nisam ni očekivao.I prethodnijh sezona jedno 90 odsto prenosa španske lige su bili real i barca. Pa u Primeri ima još dobrih ekipa koje imaju šta pokazati (Valencia,Atletico,Villareal...)Oni se uhvatili barce i reala k`o pjani. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa to je razumno ljudi znaju koje ekipe privlace najvise gledaoca 

a gdje si ovo procitaomiky_hz je napisao/la:Evo Hayat ce prenositi sve utakmice Reala i Barcelone u Primera ligi

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
U ExtriJameS je napisao/la:a gdje si ovo procitaomiky_hz je napisao/la:Evo Hayat ce prenositi sve utakmice Reala i Barcelone u Primera ligi

znaci opet ce biti ovako...igraju npr. Athletico Madrid-Valencia, oni ce prenosit Barcelona-Sporting Gijon...e **** ti taj prijenos...logicno bi bilo kad bi prenoslini neke derbije stalno...al ne...oni misle da u BiH ljudi samo znaju za Barcu i Real...miky_hz je napisao/la:U ExtriJameS je napisao/la:a gdje si ovo procitaomiky_hz je napisao/la:Evo Hayat ce prenositi sve utakmice Reala i Barcelone u Primera ligi
- alan_kardec
- Kontakt:
Da slažem se.Vrlo vjerovatno da bi mnogo više ljudi gledalo derbi ekipa koje se bore za Ligu Šampiona (npr.Atl.Madrid-Valencia),nego recimo utakmicu koja nije zanimljiva kad npr.nove Realove zvijezde budu derale mallorcu ili osasunu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
al reci ti to onim klocevima iz Hayata...samo Real i Barca, a ovi ostale prenose jedino kad igraju protiv ovo dvoje spomenutih...al opet kazem...gledaj sta ti se ponudi...alan_kardec je napisao/la:Da slažem se.Vrlo vjerovatno da bi mnogo više ljudi gledalo derbi ekipa koje se bore za Ligu Šampiona (npr.Atl.Madrid-Valencia),nego recimo utakmicu koja nije zanimljiva kad npr.nove Realove zvijezde budu derale mallorcu ili osasunu.
Iskreno ja ne mislim tako. Vise volim gledati tekmu Real Madrid - Osasuna nego Atl.Madrid-Valencia, to je moje misljenje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa ti tako misliš.Ali vjeruj da je malo koji tako misle.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa ako navijam za Real Madrid onda je logicno da bih volio gledati sve Realove utakmice u sezoni. Tako isto vazi i za navijace barcelone. 

- adnan_nanda
- Kontakt:
zato sam ja taj hayat davno izbrisao sa tv-a i samo ga nadjem kad prenose reprezentaciju
a razumijem Harrisona jer i ja bi vise volio gledat valencia-sporting nego real-barcelona

a razumijem Harrisona jer i ja bi vise volio gledat valencia-sporting nego real-barcelona

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Hahaha, kad bi se te dvije utakmice igrale u isto vrijeme ti bi gledao Valenciu samo kad bi bio prekid na EL-Classicuadnan_nanda je napisao/la:zato sam ja taj hayat davno izbrisao sa tv-a i samo ga nadjem kad prenose reprezentaciju![]()
a razumijem Harrisona jer i ja bi vise volio gledat valencia-sporting nego real-barcelona![]()

- adnan_nanda
- Kontakt:
haha radije bi pratio utakmicu valencie na teletextu nego taj el-classico gledao
al hvala bogu ima jos televizija osim hayata pa uvijek se moze naci ono sto mi odgovara 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.