GOTOVOOOOOOOOOOOOOO JE GOTOVOOOOOOOOO

... DA BEARS BABY
Sta reci jednostavno fenomenalna utkamica od strane nas .. svi do jednog igrali fenomenalno Tillman?...lik je odigrao fantasticno CB nocas, Jennings takodjer....Eagels CB?... Bennnet ih ubijao citavu noc ...covjeku ne ispada lopta iz ruku i sigurno je jedan od recivera koji ima najcvrsce ruke..jednsotavno udaraju ga i obaraju ga, ali lopta ne ispada

.
Cutler? fenomenalan bez greske izbjegavao je obaranje i nije ni jednom bio oboren veceras..imao je 2TD i bez INT i par fenomenalno izbjegnutih obaranja ..Forte veceras standardno za njega preko 100yardi tacnije 133 yarda, ali 2 izgubljene lopte nakon kojih smo prrimili dva TD.. ebiga od mene mu je oprosteno...nije kriv pokusao je najbolje da uradi preskakao je jednostavno trcao fenomenalno, ali ovo mu je prva izgubljena lopta nakon nesto vise od godinu dana sto je fantastican podatak..
Odbrana fenomenalna Briggs je bio po citavom terenu

... Urlacher takodjer...secondary vec sam ih spomeno dvojicu CB, a da i spomenem Wighta koji je pokupio jednu i loptu zaista su izgledali neprepoznatljivo

OL?...ovi ljudi nisu normalni

...veceras su rasuli odbranu Eaglesa nisu mrdnuli i nisu ni jednom oborili Cutlera...praivli su odlican blok i za Fortea i kako kazme pokrili su Cutlera fenomenalno....zadnje tri utkamice izgledaju nevjerovatno, bas kao i protiv Atlante sto su izgledali...nadam se da ce ovako ostati, a kako stvari stoje Carimi ce i izgubiti svoje mjesto

...on se vraca slijedece sedmice i to nam je veliki plus.
Vick protiv Bearsa nema sanse i nista nije otrcao i uradio...lik gubi petu utkamicu protiv Bearsa ...jednostavno bolje mu je vise ni da ne igra protiv nas kad ne moze
Kako nam je Bennet falio uhhhhhhhhhhhh...lik je nevjerovatan reciver...on treba biti nas prvi reciver i najbolji je na 3th down. ...mi smo veceras lomili Philu na taj 3th down bas kao sto su nas lomili Saintsi,Packersi i ostali.Bennet jednostavno ne zna ispustiti loptu iz ruku...on kad se odkrije i kad uhvati mozes ga razbit, ali lopta ce ostati u rukama...pa ebote kakav je udarac primio protiv Saintsa da je nakon toga 5 sedmica pauzirao, a loptu je tad zadrzao u rukama ...veceras 95 yardi 1 TD
Sada imamo veliku prednost za playoff i u odnosu na ostale u velikoj smo prednosti...imamo lagani raspored i zabiljezili smo jos jendu pobjedu za koju se nismo nadali...jedino trebamo jos brinuti za Dallas sa kojim ne igramo..Atlanta je tu svakako, ali u slucjau istog rekorda mi smo ih dobili i mi idemo u playoff, Phillu takodjer , Tampu sve smo ih dobili, a oni su nam svi kandidati za playoff.
Philadelphia Eagles...24
Chicago Bears.........30
DA BEARS!!!!.. YES WE CAN!!!