NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 00:38

Edin TM87 je napisao/la:Realno, bit ce ovo gusta tekma, jako gusta, zna se da Eaglesi moraju dobit 95% tekmi do kraja, a sad igraju kuci pod velikim pritiskom, olaksanje je to sto su uvezali dvije pobjede, al' ako Bearsi zaustave napad na pocetku, mislim da im odbrana nece bit toliko jaka. Auu kako bi ovde dobro dosao Olsen, bio bi key player uz Fortea... Definitivno ce Bennet i Hester bit' pojedeni od dvojca Asante/Asomougha, tako ce Forte osvojit mnogo yardi, sto trcanjem, sto hvatanjima na screen i te kratke rute. Dalje, slot resiver (mislim da je to kod vas Knox) bi se mogao istaci... Cutler ce imati min 2 interceptiona, jer ce morati jako brzo bacati, zbog pritiska Colea i Babina, a to vole CB-ovi Eaglesa, pa i Coleman koji je unistio Grossmana neki dan ;)

Sto se tice dijela tekme kad je lopta u rukama Vicka, to ce itekako bit zanimljivo, vi imate odlicnu odbranu od trcanja, mislim da se McCoy nece natrcat, on ce se mnogo rotirat sa Brownom koji je takodje odlican RB... A sad je pitanje hocel' se Vick natrcat, Merrywether ce bit deep vjerovatno i udvajat Jacksona, a Tilman ce uzeti sporijeg resivera, Maclina ili Avanta, a imate stare CB-ove drama, tako da ce bit dosta udvajanja, sto otvara prosto Vicku da trci, al' eto Urlacher, Briggs i Peppers daju sigurnost...

Eto ti Salty analiza tekme od neutralnog gledaoca koji nece gledat tekmu :mrgreen: Pa ti napisi jel' vako bilo...
Spor je TIllman ali drugi bas i nisu...jesi li ti vidio Jenningsa kako stize Turnera u prvoj utkamici?...ja sam konto d aje Turner brzi RB, ali kad je pobjego i kad sam mislio da je to vec TD, Jennings ga je stigao :)....ma dobro bice dobra tekma to bez daljnjeg, ali Phila je po meni favorit ...Veceras OL OL OL OL OL :)...pokrite Cutlera i bice dobro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 nov 2011, 00:58

http://www.****/detail/K0ETONX ... i-utakmice

Obratiti pažnju na migraciju kvota :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 02:27

sad ce tekma spremite se :)...haj valjda budem veceras happy nakon tekme i ako slabo kad ja mogu biti zadovoljan kad Bearsi igraju i ako pobjede :)..jedino protiv Atlante sam bio prezadovoljan jer su i oni bili favoriti pored nas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 02:47

Bennet je nas najbolji reciver ocami..kako covjek uhvati ne moze mu lopta ispast iz ruku allahami...ubjedljivo je najbolji kod nas i nedostajao nam je ovih 4-5 utkamica pravo

OL? samo da je ne ureknem odlicne blokove za RB prave sto jest jest

EDIT:
ubjedljivo smo najlosija ekipa na red zone ...nadam se da cemo sad napraviti TD

EDIT:
Cutrler TD :)... odlican pocetak odlicno sve perfektno hajmo sad momci odbrana :)

EDIT;

Ebiga Gould im sad dade odlicnu poziciju u ovom napadu, jer krenuli su sa svojih 40 yardi

EDIT:
Odbranili smo se u prvom njihovom napadu i ako smo im dali da imaju dobru poziciju u svom napadu...samo smo mi sa du nezavidnoj pzoiciji jer svoj napad krecemo sa nekih 10 yardi pa vidjet cemo valja uzet 90 yardi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 03:22

ma daj penal za Wrighta?... ebiga opet ce nas ebavat ovo kao sto gledam...jest da ovo mogo je i da ne dosudi penalty covjek je posao da izbije loptu sto je i u radio ebiga

EDIT:

Pay back Wight :)...pokupi je lik ...hajmo sad imamo dobru poziciju :)

EDIT:

joj kakve glupe penale pravimo u pm :(....samo Bennet je masina... bravo majstore nedostajao si nam mnogo :)

EDIT:

sta je ovo bilo??.... Cutler reciver, a Bennet QB :)...znaju da Bennet ima cvrste ruke i on da zadrzi loptu da napravimo FG, jer onako ko zna sta bi bilo jer Cutler se oklizno i zgubio 7 yardi

Vazno je da smo sad postigli FG i sad idemo na 10:0
odbrana odlicna,OL solidna sve je za sada dosta dobro i samo da ne ureknem..ovako smo poceli i protiv Saintsa i sve do frugog poluvremena bilo je koliko toliko dobro, ali poslije znamo sta nam se desilo,posebno kad se Carimi povrijedio

EDIT:
povrijedise nam Peppersa :(... uzese 4th down :(... ebajiga sad se mi gubimo i ako igramo dobro, ali nadam se da je Peppers ok
Za sada mi ubijamo Vicka malo malo je na zemlji

EDIT:
Peppers se vratio i odmah obori Vicka :)...Phila je uspjela postici FG i sad je rezultat 10:3 za Bearse

EDIT:

izgubi Forte loptu na 20yardi i ljudi TD za 10-10...jest da je nije ni uhvatio kako treba, ali eto nije je trebao ni dirati ebiga ...oprije toga ovaj nas rookie koz ruke mu lopta prosje i noge takodjer ...ebiga opet ce biti kao i sa Saintsima kao sto gledam
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 nov 2011, 03:56, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2011, 03:49

SaltCityAttack je napisao/la:ma daj penal za Wrighta?... ebiga opet ce nas ebavat ovo kao sto gledam...jest da ovo mogo je i da ne dosudi penalty covjek je posao da izbije loptu sto je i u radio ebiga

EDIT:

Pay back Wight :)...pokupi je lik ...hajmo sad imamo dobru poziciju :)

EDIT:

joj kakve glupe penale pravimo u pm :(....samo Bennet je masina... bravo majstore nedostajao si nam mnogo :)

EDIT:

sta je ovo bilo??.... Cutler reciver, a Bennet QB :)...znaju da Bennet ima cvrste ruke i on da zadrzi loptu da napravimo FG, jer onako ko zna sta bi bilo jer Cutler se oklizno i zgubio 7 yardi

Vazno je da smo sad postigli FG i sad idemo na 10:0
odbrana odlicna,OL solidna sve je za sada dosta dobro i samo da ne ureknem..ovako smo poceli i protiv Saintsa i sve do frugog poluvremena bilo je koliko toliko dobro, ali poslije znamo sta nam se desilo,posebno kad se Carimi povrijedio

EDIT:
povrijedise nam Peppersa :(... uzese 4th down :(... ebajiga sad se mi gubimo i ako igramo dobro, ali nadam se da je Peppers ok
Za sada mi ubijamo Vicka malo malo je na zemlji

EDIT:
Peppers se vratio i odmah obori Vicka :)
kakve su sanse da zijanite igro sam protiv vas na kladionici :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 03:58

pa ne znam sta da ti kazem ne mogu ti to reci jer ti ne zelim da dobijes na ticketu :)......ebiga kontroliramo mi igru, ali smo sad zakomplikovali stvar kad smo izgubili loptu i ljudi su napravili TD za 10:0...kako kazem moguce je da se ponove Saintsi, jer ovako smo poclei dobro i protiv njih, a poslije smo se raspali ebajiga

EDIT:

Ebiga ispustamo lopte raspali smo se nakon onoga.............evoooooooooooooo Bearsiiiiii uzese loptu opet :)... ludnicaaaa hajmo opet u prednost prije kraja prvog poluvremena :)

EDIT:

lose smo igrali ovaj 1st and goal, ali evo penal napravise udarise Cutlera :)....ebiga hajmooooo sad TD
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 nov 2011, 04:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2011, 04:05

SaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam sta da ti kazem ne mogu ti to reci jer ti ne zelim da dobijes na ticketu :)......ebiga kontroliramo mi igru, ali smo sad zakomplikovali stvar kad smo izgubili loptu i ljudi su napravili TD za 10:0...kako kazem moguce je da se ponove Saintsi, jer ovako smo poclei dobro i protiv njih, a poslije smo se raspali ebajiga
ma nemam nista protiv tvojih zelja :) manje vise ni pravila ne znam jbg daleko je to od bih :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 04:09

ma znam brate :)...ebiga trebo si izabrat koju drugu tekmu ova je bila teska i ako je Phila favorit...sad je nerijeseno i mislim da ce biti zenzuto do kraja

EDIT:
Barber TD i sad smo na 17:10.......ebiga mi smo njima poklonili TD, evo i oni su nama i ako smo mi dosli puno teze u 6 pokusaja 10 yardi uzeli :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 nov 2011, 04:28

Ko onome Sanzebacheru dade ,da igra majko mila :roll: lik taraba nezna lopte ufatit..Forte standardno dobar jbg za ono na kraju..Phily u 2 minute postigne sve poene :roll: odbrana svaka cast ,posebno za onaj INT Briggsa i Wrighta,Cutler isto solidan samo,da nastave ovako :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 04:41

Giallorossi je napisao/la:Ko onome Sanzebacheru dade ,da igra majko mila :roll: lik taraba nezna lopte ufatit..Forte standardno dobar jbg za ono na kraju..Phily u 2 minute postigne sve poene :roll: odbrana svaka cast ,posebno za onaj INT Briggsa i Wrighta,Cutler isto solidan samo,da nastave ovako :)
sto fali njemu?... covjek je do sada bio najbolji dok nije se Bennet vratio veceras...pa ebiga ispustio je loptu sta nema veze i mlad je tek prv amu je godina...polahko momak ce biti dobar reciver ...da si pratio ostale utkamice znao bi da nam je bio najbolji u dosadasnjim utkamicama :)

Ebiga jeftino dozvoljen TD i to je bilo par puta na 3th down to ono sto nikako ne volim, a cak su uzeli i 4th down u ovom svom napadu... rezultat je 17:17
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 nov 2011, 04:43

Gledam neki mec Baltimore i neki Pits (burg) pretpostavljam i fakat nista nekontam o ovom sportu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 04:49

ebiga Forte ... odlicnu utkamicu ima trci opet preko 100 yardi, ali evo opet mu izbise loptu :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 nov 2011, 04:54

Salt,jel ovaj Flaco iz Baltimorea neki bolji razigravac???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 04:56

gotovo je povo sad mi kao i protiv Saintsa ista stvar pocnes dobro igras fenomenalno i sad ova izgubljena lopta nas je ebala.....ebiga ljudi 2 TD napravise iz nicega sto je najgore iz nicega ebiga.....tesko cemo se vratiti, ali eto ebiga nikad ne znas...najgore sto mi u ovoj utkamici do sada dominiramo, a sad na kraju gubimo uzas

Majestic care ti gledas utkamicu koja je juce bila, a mi gledamo skroz drugu :)

Joj Williamsa u pm pa ovo si trebao uhvatiti baci mu Cutler 50-60 yardi ebote pa hvataj to :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 nov 2011, 04:58

Nemam pojma drug...uglavnom nepise nigdje da je snimak...yebati ih :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 05:08

Ovo smo morlai sa TD zavrsiti, ali ebiga ne moze Williams da uhvati ebajiga ... 24:20 za Philu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 05:18

Bennet lomi CB Phile citavu tekmu, bez obzira sto imaju prednost ...imamo sad sansu za TD i da preuzmemo prednost...zaista igrmao dlicno ovu tekmu, ali fakticki smo poklonili Phili 2 TD
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 05:20

BENNETTTTTTTTTTTTTTT ... ocami nece mu vise niko uzeti mjesto u Bearsima...definitivno je nas prvi reciver uz Knoxa svakako... Cutler za Benneta :)

Culter je fenomenalan nocas, kako se samo izvuce od obaranja i dade loptu Barberu... sad smo ponovo preuzeli prednost 27:24

Kakvu utkamicu ima Forte , a covjek dvije lopte izgubio...trci covjek 140 yardi pored njihove odbrane, a steta za izgubljene lopte...bez obzira lik je najaci ;)

Cutler sta reci?...fenomenalan malo je reci zaista nemam rijeci ovo je pravi Cutler

EDIT:

Steta sad sto nismo napravili TD mogla je biti gotova utkamica ...veceras smo haman 7 puta bili na red zone ...sad nije supjelo...30-24 za Bearse i 4 minute do kraja, ali Phila ima dobru poziciju.. vidjet cemo steta bi bilo da ovo izgubimo bili smo ih bolji puno dominirali smo u svemu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 06:09

GOTOVOOOOOOOOOOOOOO JE GOTOVOOOOOOOOO :)... DA BEARS BABY :)

Sta reci jednostavno fenomenalna utkamica od strane nas .. svi do jednog igrali fenomenalno Tillman?...lik je odigrao fantasticno CB nocas, Jennings takodjer....Eagels CB?... Bennnet ih ubijao citavu noc ...covjeku ne ispada lopta iz ruku i sigurno je jedan od recivera koji ima najcvrsce ruke..jednsotavno udaraju ga i obaraju ga, ali lopta ne ispada :).

Cutler? fenomenalan bez greske izbjegavao je obaranje i nije ni jednom bio oboren veceras..imao je 2TD i bez INT i par fenomenalno izbjegnutih obaranja ..Forte veceras standardno za njega preko 100yardi tacnije 133 yarda, ali 2 izgubljene lopte nakon kojih smo prrimili dva TD.. ebiga od mene mu je oprosteno...nije kriv pokusao je najbolje da uradi preskakao je jednostavno trcao fenomenalno, ali ovo mu je prva izgubljena lopta nakon nesto vise od godinu dana sto je fantastican podatak..
Odbrana fenomenalna Briggs je bio po citavom terenu :)... Urlacher takodjer...secondary vec sam ih spomeno dvojicu CB, a da i spomenem Wighta koji je pokupio jednu i loptu zaista su izgledali neprepoznatljivo :)
OL?...ovi ljudi nisu normalni :)...veceras su rasuli odbranu Eaglesa nisu mrdnuli i nisu ni jednom oborili Cutlera...praivli su odlican blok i za Fortea i kako kazme pokrili su Cutlera fenomenalno....zadnje tri utkamice izgledaju nevjerovatno, bas kao i protiv Atlante sto su izgledali...nadam se da ce ovako ostati, a kako stvari stoje Carimi ce i izgubiti svoje mjesto :)...on se vraca slijedece sedmice i to nam je veliki plus.

Vick protiv Bearsa nema sanse i nista nije otrcao i uradio...lik gubi petu utkamicu protiv Bearsa ...jednostavno bolje mu je vise ni da ne igra protiv nas kad ne moze :)

Kako nam je Bennet falio uhhhhhhhhhhhh...lik je nevjerovatan reciver...on treba biti nas prvi reciver i najbolji je na 3th down. ...mi smo veceras lomili Philu na taj 3th down bas kao sto su nas lomili Saintsi,Packersi i ostali.Bennet jednostavno ne zna ispustiti loptu iz ruku...on kad se odkrije i kad uhvati mozes ga razbit, ali lopta ce ostati u rukama...pa ebote kakav je udarac primio protiv Saintsa da je nakon toga 5 sedmica pauzirao, a loptu je tad zadrzao u rukama ...veceras 95 yardi 1 TD

Sada imamo veliku prednost za playoff i u odnosu na ostale u velikoj smo prednosti...imamo lagani raspored i zabiljezili smo jos jendu pobjedu za koju se nismo nadali...jedino trebamo jos brinuti za Dallas sa kojim ne igramo..Atlanta je tu svakako, ali u slucjau istog rekorda mi smo ih dobili i mi idemo u playoff, Phillu takodjer , Tampu sve smo ih dobili, a oni su nam svi kandidati za playoff.

Philadelphia Eagles...24
Chicago Bears.........30

DA BEARS!!!!.. YES WE CAN!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.