Ne. Na okupljanju je.LukasL33 je napisao/la:Jel igro Medunjanin veceras?
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
On ce donositi lopte.Pirke je napisao/la:Hoce li za Zelju igrati onaj koji je Dzeki loptu kroz noge probacivao...
BosnaE
Ah kako Mamic slatko psuje, bas ono iz duse, neko bi se zgrozio na ove psovke, al ja osjetim da to covjek psuje od srca pun nekog rahatlika pa mi je i smjesno i zadivljujuce.AÐ_Official je napisao/la:
Umjesto "yebo ti Joca" ubaci "yebo ti Maccabi". Umjesto "Na mom prezimenu" ubaci "na ponos Zelje"
...tako nekako.
A sto se tice Željinih navijaca i odnosa prema Medunjanina, mislim da nece biti zvizduka nit psovki, jer ipak dokazano je vise puta da Željo ima gospodsku publiku, pravu raju, a ne krkane i kabadahije koji zvizke igračima repke jer igraju u Sarajevu ili Željeznicaru.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ne vjerujemTheDinoRules je napisao/la:Kompleks zvani Željo! Igrat će zato Zeba, onaj koji će probacivati kroz noge Mravcu ako bude igrao, Jahiću i takvimPirke je napisao/la:Hoce li za Zelju igrati onaj koji je Dzeki loptu kroz noge probacivao...

Jos bi sutra mog'o i belaj ispast izmedju navijaca, ulet na teren, ganjanje igraca i sl.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Mislim da Susic barata sa 2 formacije za Portugal u Zenici....
4-5-1
---------------------Begovic
Lulic-----Jahic------------Spahic------Salihovic
------------Rahimic-------Medo
-----Pjanic-------Misimovic----Ibricic
--------------Dzeko
ili
4-4-2
-----Pjanic-------Misimovic---
--------------Dzeko---Ibisevic
4-5-1
--------------Dzeko
ili
4-4-2
bice zanimljivo koje ce igrace i u kojoj formaciji izvesti na teren. Sad dolazi do izrazaja trnersko umijece. A ne ko Mancini dovesti sve najskuplje pa se onda pokazivat, treba se pokazat u ovakvoj situaciji, kad ima Safet nekoliko opcija. Ibisevic je veliki upitnik, u formi je, a tekmu igramo kuci gdje nam i ne treba tako ofanzivna igra. U formi su i Pjanic, Miske, ibricic i Lulic, od njih 4 pa mozda i Medunjanin, to je znaci njih 5,mozda igraju samo 3 ili 4, svih 5 nikako ne moze, mozda bi tu rjesenje bilo da Medunjanin ide na DM i od ostale 4 da izabere 3, Pjanic mora igrati, Lulic krilo takodjer, znaci, izbor se suzava na Ibricica i misketa, po poluvrijeme, zbog kondicije a i nema mjesta za sve realno.
Tu znai opet ispada Ibisevic jer bi u tom slucaju igrali 4-5-1, sa jos jednim DMom pored Medunjanina, tj sa Rahimicem najvjerovatnje zbog iskustva da ce igrati. Zahirovic najvjerovatnije odmara, bez obzira na sve sto je pokazao do sad.
Odbrana takodjer dilema, i to najveca, pored Salihovica i Spahica, vjerovatno ce igati Jahic, a cetvrti igrac velika dilema, koji bi mogao postati i tragicar na kraju, velika je odluka na Susicu. ko je cetvrti u odbrani, dal da igra Ibisevic, i Rahimic. I sta sa Misketom i Ibricicem.
Opet kazem, vjerovatno tu Ibra otpada jer ipak je Miske pokazao protiv Bjelorusije ko je, uz to iskusniji i potrebniji realno.
Nakon svega, moglo bi to ovako izgleda
Begovic
Jahic--?--Spahic--Salihovic
-------Medunjanin-------
Pjanic--Miske--Lulic
---=====Dzeko------
Opet dilema, Rahimic, Ibricic, Ibisevic, a ljud moji, ko da igra,svi imaju svoje adute a i mane. sa dva napadaca preriskantno, Rahimic ostario, Ibricic i nije nesto kad se sve sastavi, aaaaaaaaaaaaaa.
Ja bi tu Rahimica DMa na kraju ubaci, hebat ga vise.Susicu SAD POKAZI DA znas sta radis. Samo naprijed, vjerujem da ces izvesti najbolju postauv mogucu, oni su nas vec podcjenili, iskoristi to.
Tu znai opet ispada Ibisevic jer bi u tom slucaju igrali 4-5-1, sa jos jednim DMom pored Medunjanina, tj sa Rahimicem najvjerovatnje zbog iskustva da ce igrati. Zahirovic najvjerovatnije odmara, bez obzira na sve sto je pokazao do sad.
Odbrana takodjer dilema, i to najveca, pored Salihovica i Spahica, vjerovatno ce igati Jahic, a cetvrti igrac velika dilema, koji bi mogao postati i tragicar na kraju, velika je odluka na Susicu. ko je cetvrti u odbrani, dal da igra Ibisevic, i Rahimic. I sta sa Misketom i Ibricicem.
Opet kazem, vjerovatno tu Ibra otpada jer ipak je Miske pokazao protiv Bjelorusije ko je, uz to iskusniji i potrebniji realno.
Nakon svega, moglo bi to ovako izgleda
Begovic
Jahic--?--Spahic--Salihovic
-------Medunjanin-------
Pjanic--Miske--Lulic
---=====Dzeko------
Opet dilema, Rahimic, Ibricic, Ibisevic, a ljud moji, ko da igra,svi imaju svoje adute a i mane. sa dva napadaca preriskantno, Rahimic ostario, Ibricic i nije nesto kad se sve sastavi, aaaaaaaaaaaaaa.
Ja bi tu Rahimica DMa na kraju ubaci, hebat ga vise.Susicu SAD POKAZI DA znas sta radis. Samo naprijed, vjerujem da ces izvesti najbolju postauv mogucu, oni su nas vec podcjenili, iskoristi to.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Prva minuta lopta dolazi do Medunjanina dupli pas sa Lulićem na lijevom boku, Coentrao pokušava da presiječe međutim loipta odskače o jednu grbu na terenu i vara ga, Lulić probija po boku, centrira, lopta promašuje Pepea, Džeko glavom šuta, golman odbija, međutim ona sretno dolazi do bosanskog inzaghija Ibiševića koji je na sebi svojstven način uvijek na pravom mjestu i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL,
Vodimo u prvoj minuti......
Ljudi ja ovo kad sam sanjao vrištao sam tako da sam skočio iz kreveta i razbudio cijelu kuću

Vodimo u prvoj minuti......
Ljudi ja ovo kad sam sanjao vrištao sam tako da sam skočio iz kreveta i razbudio cijelu kuću

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
joj likova pa svi sanjaju nesto,ccczar je fkt to moguce, il se zezate?
Portugal-BiH
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ja evo nekoliko noci zaredom stalno sanjam nesto u vezi ovih tekmi. Nekad dobijamo, nekad gubimo, ali vazda sam ja tu sa igracima i pricam sa njima. 

Hehe druže...od prve tekme zvanične naše reprezentacije imao sam snove vezane za odlazak na svjetsko ili evropsko prvenstvo, strepio sam gledajući kako nam odnose bodove ine Litvanije, Farski otoci. kako dobro odigramo protiv velikih pa minimalno izgubimo, kako se nafuramo pa nas Moldavija spusti, kako nas Hrvatska (ne)pravedno pobijedi na Maksimiru, kako smo maznuli Sloveniju onomad dva puta, kako nas Grčka ofirno porazi 1996 kad sam pokisnuo kao miš na utakmici, kako nam Estonci isčupaše bodove, kako protiv Španije odigramo klasno, pa nas onda Izrael namlati, kako nas Škoti jedva uzmu na Ibroxu gdje odigramo vrhunski, pa nas onda opet neko ''manji'' spusti, kako nas pokradoše protiv Španije opet, kako nam izmlatiše navijače i popljuvaše nas na Marakani, poa pobijedimo Norvešku, odigramo veliku utakmicu protiv Danske na Parkenu, uvijek malo fali, bilo je utakmica i utakmica jarane.....
Ja i dalje sanjam i budan i kad spavam, i u javi i snovima mi je ostala jedna velika dječačka neostvarena želja...
Da moja reprezentacija, najbolji fudbaleri - nogometaši moje jedine domovine odu jednom na prvenstvo veliku smotru fudbala i da pun ponosa i sa suzama u očima gledam kako smo neko u fudbalu... mi to i jesmo i uvijek nam tako malo fali...
Ja i dalje sanjam i budan i kad spavam, i u javi i snovima mi je ostala jedna velika dječačka neostvarena želja...
Da moja reprezentacija, najbolji fudbaleri - nogometaši moje jedine domovine odu jednom na prvenstvo veliku smotru fudbala i da pun ponosa i sa suzama u očima gledam kako smo neko u fudbalu... mi to i jesmo i uvijek nam tako malo fali...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Dobra ti ova prva formacioja pogotovo sa Ibričićem(Medo,Miske,Rahim,Pjana),sve elita u brzinskom pogledu,ko peglice među ferarijima-znam samo u ovoj postavi da bi i puž bio brži od ovog našeg veznog reda,neznam šta da kažem ,možda će postavka i biti slična ovoj ,uz jednu dvije izmjene ili rokade na mjestima-ali sada kada gledam spori smo brate spori-tromiEdo_77 je napisao/la:Mislim da Susic barata sa 2 formacije za Portugal u Zenici....
4-5-1
--------------Dzeko
ili
4-4-2
- tyler durden
- Kontakt:
TheDinoRules je napisao/la:Kompleks zvani Željo! Igrat će zato Zeba, onaj koji će probacivati kroz noge Mravcu ako bude igrao, Jahiću i takvimPirke je napisao/la:Hoce li za Zelju igrati onaj koji je Dzeki loptu kroz noge probacivao...
ovo pripada temi "najzalosniji postovi na forumu "

Lijepo je bilo čuti kad Pape reče da u zadnje vrijeme stalno razgovara sa Osimom i pričaju o svemu...Definitivno se taj razgovor osjetio na utakmici u Parizu protiv Francuza kad smo svi ostali poluotvorenih usta i izvedbom naših!
Molim vas fino, ovu trecu tacku iz glasanja izbacite. Pa postat ce to narodni kompleks, da sve mozemo samo da nam drugi ne da. Mani te se toga.
Jasno je, da po nekad i bude neki cudni desavanja, al nemoj te da vam to bude opcija u razmisljanju.
Kazu:
Uvjek ce onaj sto sebe sam tjera bolje i brze stici do cilja, nego onaj sto i naj boljeg konja tjera.
(Mozda mi prevod nema slifa, al zna se na sta mislim).
Sto Zahirovic rece: ...mi moramo samo o sebi razmisljati..., i ...prsa u prsa...
Jasno je, da po nekad i bude neki cudni desavanja, al nemoj te da vam to bude opcija u razmisljanju.
Kazu:
Uvjek ce onaj sto sebe sam tjera bolje i brze stici do cilja, nego onaj sto i naj boljeg konja tjera.
(Mozda mi prevod nema slifa, al zna se na sta mislim).
Sto Zahirovic rece: ...mi moramo samo o sebi razmisljati..., i ...prsa u prsa...

-
- Kontakt:
ove vaše izjave podjsećaju me na naše nogometaše... http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/vide ... 36065.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se pobjedi Hrvatkse i BiH pa da možemo skupa proslaviti
nadam se pobjedi Hrvatkse i BiH pa da možemo skupa proslaviti

Neki dan Pape u gradu, i jaran ga zeza, kaze selektore mogli ste mene ubaciti da rijesim utakmicu protiv Portugala. Smije se Pape, kaze dodji da te isprobamo. 
Onda dalje razgovor bez zezancije, kaze mu drug, nece biti selektore neuspjeh ako se ne plasiramo, bitno je ne pasti bez ispaljenog metka, a Pape ko iz topa:" NEUSPJEH, dabome, sta drugo nego neuspjeh.."
Eto mala anegdota. Svidja mi se optimizam naseg selektora. Posto mi uvijek djeluje kao isprepadan.
@croforumas
Takodjer, volio bih da se i mi i vi plasiramo.

Onda dalje razgovor bez zezancije, kaze mu drug, nece biti selektore neuspjeh ako se ne plasiramo, bitno je ne pasti bez ispaljenog metka, a Pape ko iz topa:" NEUSPJEH, dabome, sta drugo nego neuspjeh.."
Eto mala anegdota. Svidja mi se optimizam naseg selektora. Posto mi uvijek djeluje kao isprepadan.

@croforumas
Takodjer, volio bih da se i mi i vi plasiramo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Eh sinoc sam sanjao da ja i Gaddafi zajedno gledamo tekmu.
Ne sjecam se rezultata.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trebalo bi fakat okačiti nekoliko transparenata na stadion ovog tipa:
CR7 = Crying Ronaldo 7
Dzeko is Messi for Ronaldo!
CR7 < Messi
The most expensive girl in football...
Where is Messi?
CR7 = Crying Ronaldo 7
Dzeko is Messi for Ronaldo!
CR7 < Messi
The most expensive girl in football...
Where is Messi?
Zna li neko jel treba karta za ovu tekmu na Grbavici i koliko je para 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hoceli biti gdje prijenos tekme BiH-Zeljo
@hz1987 cijele kvalifikacije imamo najbolje navijace u Europi i da sa nekim nepotrebnim transparentima to pokvarima i osramotimo se pred cijelim svijetom jer ce sigurno preko 80 tv kanala prenositi tekmu
@vela treba karta za tekmu citao jucer na sportsport.ba cijene se krecu od 5KM(jug)10KM(istok) i 20(zapad) ako se sjecam dobro
@hz1987 cijele kvalifikacije imamo najbolje navijace u Europi i da sa nekim nepotrebnim transparentima to pokvarima i osramotimo se pred cijelim svijetom jer ce sigurno preko 80 tv kanala prenositi tekmu
@vela treba karta za tekmu citao jucer na sportsport.ba cijene se krecu od 5KM(jug)10KM(istok) i 20(zapad) ako se sjecam dobro
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.