BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ja opet od Osima ocekujem da krene u akciju oko gradjenja novog stadiona u BiH za potrebu repke,jedino on ima karizmu da to odradi.Njemu nemogu rec da nemoze.
Osim je institucija...
Osim je institucija...
Spremni na zastrašivanja i pljuvanja u Sarajevu i Zenici
Selekcija Portugala nastavlja pripreme pred sutrašnji dolazak u našu zemlju. Kako jutros pišu portugalski mediji, zabrinuti su za atmosefru koja će ih dočekati u Bosni i Hercegovini.
Ronaldo, Pepe i Coentrao na jučerašnjem treninguOsim što očekuju tešku utakmicu protiv izabranika Safeta Sušića, piše potugalski list Abola, Nogometni savez Portugala zabrinut je i zbog atmosfere koju će naći na sarajevskom aerodromu i oko hotela u Zenici.
Osim reprezentativaca i tehničkog osoblja, sutra u Sarajevo dolaze i Hélio Loureiro i Nuno Amorim čiji će zadatak biti osiguravanje reprezentacije.
Kako piše Abola, Portugalci će igrati na Bilinom Polju, stadionu koji je i prije dvije godine bio u lošem stanju, tako da ne očekuju mnogo bolje ni ovaj put. Prošle godine su, tvrdi ovaj list, bili zastrašivani, napadani pa i pljuvani zbog čega su morali na tuširanje.
Strašno,euforija,

Selekcija Portugala nastavlja pripreme pred sutrašnji dolazak u našu zemlju. Kako jutros pišu portugalski mediji, zabrinuti su za atmosefru koja će ih dočekati u Bosni i Hercegovini.
Ronaldo, Pepe i Coentrao na jučerašnjem treninguOsim što očekuju tešku utakmicu protiv izabranika Safeta Sušića, piše potugalski list Abola, Nogometni savez Portugala zabrinut je i zbog atmosfere koju će naći na sarajevskom aerodromu i oko hotela u Zenici.
Osim reprezentativaca i tehničkog osoblja, sutra u Sarajevo dolaze i Hélio Loureiro i Nuno Amorim čiji će zadatak biti osiguravanje reprezentacije.
Kako piše Abola, Portugalci će igrati na Bilinom Polju, stadionu koji je i prije dvije godine bio u lošem stanju, tako da ne očekuju mnogo bolje ni ovaj put. Prošle godine su, tvrdi ovaj list, bili zastrašivani, napadani pa i pljuvani zbog čega su morali na tuširanje.
Strašno,euforija,

Nego ja predlazemo da se mi svi Ronaldu i ostalim konjima dobro naguzimo pa da nas odmah s aerodroma nategnu onako arogantno. Evo svi smo sretni sto nam oni dolaze. Prvo pljujes po svemu sto nama nesto znaci i ocekujes da te docekaju sa cvijecem. Evo svi na tribinama + 11 zmajeva smo se naguzili a jos treba da smo sretni i kazemo hvala za sve sto su nam uradili.... Jaoooooooo Zenica jedva ceka da dodzu......bambina je napisao/la:Spremni na zastrašivanja i pljuvanja u Sarajevu i Zenici
Strašno,euforija,![]()

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 nov 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja se sav najezim i prepadnem kad vidim ove nalete i golove Ronalda, treba njega i Nanija usporit jer ce nam frku napravit.
Kad pocnu padati sami od sebe.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne valja sto se stvara neka atmosfera mrznje medju reprezentacijama, ali koliko ja vidim to portugalci stvaraju. Konstantno se zale na sve zivo i prigovaraju. A svi znamo kako su se oni ponasali prema nasim navijacima, igracima i novinarima u Lisabonu. Marjan Mijajlovic je govorio kako su bacali boce na njega na stadionu, pa su mlatili navijace, zadrzavali igrace na aerodromu itd. Onda su dobili ruzan docek u Sarajevu i Zenici naravno. Sta drugo ocekivat? A sad nastavljaju. Sjetite se kakav su docek dobili Spanci, jer su gospoda i imali su stalno respekt prema svojim protivnicima, iako su 10 puta bolji od Portugala i imaju vise razloga za aroganciju. Jadno ponasanje portugalaca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
spaha ce to rijesitiElegant je napisao/la:Ja se sav najezim i prepadnem kad vidim ove nalete i golove Ronalda, treba njega i Nanija usporit jer ce nam frku napravit.Kad pocnu padati sami od sebe.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Imam jedno pitanje, nadam se da neko može odgovoriti. Imam kartu za zapadnu tribinu (
) i na njoj piše red i sjedište, pa me interesuje da li su ta tribina ili cijeli stadion zaista numerisani ?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ima tu svega. Ali snazna podrska zmajevima pa sta Bog da.....
@Patrice_Evra_3
sve je numerisano......
@Patrice_Evra_3
sve je numerisano......
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 nov 2011, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cigani nas uče o civilizaciji.Eto medija i sramote.Čitam i sarajevo x to objavio portal.
Eto toliko ispadne Bosna ne zna ugostit nikog ,kao da smo klošari neki,Bože sačuvaj.
Joj Ronaldo i ekipica muka mi već sad od vas ...kad će taj petak 11.11.Sretno BOSNO ima Boga!!!
Samo pametno i hrabro spartanski
Eto toliko ispadne Bosna ne zna ugostit nikog ,kao da smo klošari neki,Bože sačuvaj.
Joj Ronaldo i ekipica muka mi već sad od vas ...kad će taj petak 11.11.Sretno BOSNO ima Boga!!!
Samo pametno i hrabro spartanski

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Yebat cemo im majku !
Kako to da nitko ne sanja pobjedu protiv Zelje?? 

Svasta se moze i sanjatStivi_Dzi je napisao/la:Ljudi sanjo sam da je prvo poluvrijeme u Lisabonu završilo 0-0, Štilić (WTF !?!?![]()
) promašio prazan gol al bili smo bolji

Ljudi, gdje nam je harishp? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- el-fighter
- Kontakt:
Ova tekma polako mi prelazi u opsesiju....Samo mi je ona na pameti i ni sam ne znam kako cu izdrzati..Sinoc sam sanjao nasu pobjedu na BP, 2-0 Salihovic i Dzeko strijelci... Ajmo0 momci obradujte ovaj napaceni narod!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
treba njima pustit iz pritvora Mevlida teroristu nek ih on malo isprepada

Ostavi majke na miru, a kad smo kod majki evo Cristine " onclick="window.open(this.href);return false;ha ya je napisao/la:Yebat cemo im majku !
- NoName
- Kontakt:
Sada sam 100% siguran da ćemo proći jer sam kod prethodnih slučajeva gdje smo imali priliku za plasman na neko od velikih takmičenja uvijek bio ubijeđen da ćemo proći pa nismo prošli, sada sam ubjeđen da nećemo proći pa sam onda siguran 100% da ćemo proći 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jedan od najvećih aduta selektora Safeta Sušića u utakmicama baraža protiv Portugala je sjajni golman Stoke Cityja Asmir Begović.
Begović se nada kako će reprezentacija BiH uspjeti savladati Portugal i izboriti historijski plasman na Euro koji je našoj reprezentaciji pobjegao za 12 minuta koliko je bilo do kraja kada su Francuzi izjednačili i izborili direktan plasman.
"Imamo vjerovatno najteži zadatak. Biće to sigurno sjajno iskustvo, dat ćemo sve od sebe jer nemamo šta izgubiti. Cijela zemlja stoji iza nas, borit ćemo se i nadam se da ćemo položiti ovaj težak test", rekao je Begović za BBC radio.
"Naš plasman bi značio mnogo jer mi smo mala zemlja željna uspjeha. Imamo dobre igrače i mislim da možemo odigrati dobro, ali trebat će nam i dosta sreće", kaže Asmir Begović.
Englezi s posebnom pažnjom prate BiH reprezentaciju u čijim redovima igraju Asmir Begović i Edin Džeko, te Saša Papac koji igra za škotskog velikana Rangerse iz Glazgova.
"Sve više naših igrača igra u velikim klubovima i dolaze u jake lige što je vrlo korisno za našu zemlju. Dobro je vidjeti to, jer to naš tim čini još boljim. Nadam se da ćemo u budućnosti imati sve više uspjeha", zaključio je Begović.
Begović se nada kako će reprezentacija BiH uspjeti savladati Portugal i izboriti historijski plasman na Euro koji je našoj reprezentaciji pobjegao za 12 minuta koliko je bilo do kraja kada su Francuzi izjednačili i izborili direktan plasman.
"Imamo vjerovatno najteži zadatak. Biće to sigurno sjajno iskustvo, dat ćemo sve od sebe jer nemamo šta izgubiti. Cijela zemlja stoji iza nas, borit ćemo se i nadam se da ćemo položiti ovaj težak test", rekao je Begović za BBC radio.
"Naš plasman bi značio mnogo jer mi smo mala zemlja željna uspjeha. Imamo dobre igrače i mislim da možemo odigrati dobro, ali trebat će nam i dosta sreće", kaže Asmir Begović.
Englezi s posebnom pažnjom prate BiH reprezentaciju u čijim redovima igraju Asmir Begović i Edin Džeko, te Saša Papac koji igra za škotskog velikana Rangerse iz Glazgova.
"Sve više naših igrača igra u velikim klubovima i dolaze u jake lige što je vrlo korisno za našu zemlju. Dobro je vidjeti to, jer to naš tim čini još boljim. Nadam se da ćemo u budućnosti imati sve više uspjeha", zaključio je Begović.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ima li ko da nije sanjao lol.el-fighter je napisao/la:Ova tekma polako mi prelazi u opsesiju....Samo mi je ona na pameti i ni sam ne znam kako cu izdrzati..Sinoc sam sanjao nasu pobjedu na BP, 2-0 Salihovic i Dzeko strijelci... Ajmo0 momci obradujte ovaj napaceni narod!!
Ja sam preksinoć sanjao pobjedu od 2:1, pobjednički gol postigao Zahirović
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.