Senijad Ibričić

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 22:31

Harrison je napisao/la:Ko hoce da nazaduje u karijeri nek ide u Rusiju, isto vazi i za Tursku i druge istocne zemlje, da je otisao prema zapadu u bilo koju ligu napredovao bi sigurno, tamo se sve radi sistemski i planski i puno paznje se poklanja na razvoju igraca. Ovaj istocni blok je sve nesto na hou-ruk...
Eto sad kriva Ruska liga jer se Ibricic srozao :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 okt 2011, 13:22

koja je ovo pjesma kad je ibricic dao panenku ? nije zar.. :shock:

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ibr ... enku/66880" onclick="window.open(this.href);return false;
ser del barça es el millor que hi ha !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 okt 2011, 13:23

Scof1eld je napisao/la:koja je ovo pjesma kad je ibricic dao panenku ? nije zar.. :shock:

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ibr ... enku/66880" onclick="window.open(this.href);return false;
a da me vidi... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 okt 2011, 15:00

Zagor je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:koja je ovo pjesma kad je ibricic dao panenku ? nije zar.. :shock:

a da me vidi... ;)
zato i napisah "nije zar" :lol: :lol: ne mogu vjerovat' :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2011, 21:59

Ibričić protiv AEK-a u Europa ligi od prve minute, dobra igra za sada, imao nekoliko prilika, imao je jednu odličnu pred kraj prvog poluvremena međutim promašio je...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 03 nov 2011, 22:51

*p!p!t@* je napisao/la:Ibričić protiv AEK-a u Europa ligi od prve minute, dobra igra za sada, imao nekoliko prilika, imao je jednu odličnu pred kraj prvog poluvremena međutim promašio je...
odigrao 80 min izasao kod rezultata 3-1 za Lokomotiv!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 nov 2011, 18:15

Asistencija za 1:0..

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 06 nov 2011, 18:26

-SanaFCŽ- je napisao/la:Asistencija za 1:0..
I to kakva :shock:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 nov 2011, 18:41

Ibro opet od pocetka evo prvo poluvrijeme vode 1-0 njemu asistencija ,, ali sto je bitnije da igra ,, ai vjerovatno ce odigrati 90 min jer je Lokomotiv vec napravio 2izmjene !!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 nov 2011, 11:04

Dobro ih je izmješao prije asistencije
Gol
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 07 nov 2011, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 nov 2011, 13:17

RiNo je napisao/la:Dobro ih je izmješao prije asistencije
Gol
Jedan veliki strucnjak je rekao da je Ibro bivsi fudbler tako da......

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 nov 2011, 12:01

soko je napisao/la:
Gol
I sigurno da jeste bivsi!
Ali ako smrsa jedno 7-8 kila i shvati da fudbal nije samo pojavljivanje na terenu u dresu i kopackama...Ko zna mozda i uskrsne,kad je mogao isus zasto nebi mogao on??? :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 nov 2011, 12:06

Za_raju je napisao/la:
soko je napisao/la:
Gol
I sigurno da jeste bivsi!
Ali ako smrsa jedno 7-8 kila i shvati da fudbal nije samo pojavljivanje na terenu u dresu i kopackama...Ko zna mozda i uskrsne,kad je mogao isus zasto nebi mogao on??? :mrgreen:
Senijad da smrsa 7-8 kila??? ....ma ja ba, bas je debeljucan.... :?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 nov 2011, 12:16

soko je napisao/la:
Gol
Pretjerivanje po običaju. Govorilo se i da će propasti u Hajduku, da nije ambiciozan nimalo, a kad je prešao u jači klub odjednom postade bivši fudbaler...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 nov 2011, 12:24

Pa majku mu staru ljudi zasto vam se neda nikada pogledati koju utakmica kad igraju nasi igraci pa da vam neke stvari budu jasnije kod komentara!!!
Nemoj te pratiti samo Lacio,Romu,M.C ,Sevilju...Upratite kad Cesku ligu,Poljsku ,Izraelsku,Grcku,Rusku u tim ligama mi imamo more igraca za komentarisnja...
Stvarno je neugodno raspravljati se sa nekim tamo tipa "soko@" koji voli onako kontrirati a da pojma nema o tom igracu jer ga vidi na tv-u samo kad je okupljanje repke, a u kom klubu taj igraci igra nema on pojma itd.
Znaci prvo vidi pa onda pricaj o tom... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 nov 2011, 12:31

Za_raju je napisao/la:Pa majku mu staru ljudi zasto vam se neda nikada pogledati koju utakmica kad igraju nasi igraci pa da vam neke stvari budu jasnije kod komentara!!!
Nemoj te pratiti samo Lacio,Romu,M.C ,Sevilju...Upratite kad Cesku ligu,Poljsku ,Izraelsku,Grcku,Rusku u tim ligama mi imamo more igraca za komentarisnja...
Stvarno je neugodno raspravljati se sa nekim tamo tipa "soko@" koji voli onako kontrirati a da pojma nema o tom igracu jer ga vidi na tv-u samo kad je okupljanje repke, a u kom klubu taj igraci igra nema on pojma itd.
Senijad mora smrsat 7-8 kila???? "Pa majku mu staru" neces valjda da izgleda ko Senad Basic? :roll: :roll:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 nov 2011, 12:36

AÐ_Official je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Pa majku mu staru ljudi zasto vam se neda nikada pogledati koju utakmica kad igraju nasi igraci pa da vam neke stvari budu jasnije kod komentara!!!
Senijad mora smrsat 7-8 kila???? "Pa majku mu staru" neces valjda da izgleda ko Senad Basic? :roll: :roll:
Kako je pokretan to mu je minimum ;)

slika
"No God is Good God "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 nov 2011, 14:25

Te ostale lige su prilicno slabe. Ima par timova da valja al vecinom buranija. Ja sam Ibru pratio vec dugo. Gledao sam ga neki dan protiv AEka, Ibro prodje citavu lijevu stranu, pun sprint, malo ko od nasih igraca to uopste moze. Da ne pricamo od igraca iz Teplica i slicnih.
Ti si onaj koji cuje a ne vidi :oops:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 nov 2011, 14:39

soko je napisao/la:
Te ostale lige su prilicno slabe. Ima par timova da valja al vecinom buranija. Ja sam Ibru pratio vec dugo. Gledao sam ga neki dan protiv AEka, Ibro prodje citavu lijevu stranu, pun sprint, malo ko od nasih igraca to uopste moze. Da ne pricamo od igraca iz Teplica i slicnih.
Ti si onaj koji cuje a ne vidi :oops:
Ma nema dalje,jeli on nas predstvlja na SP u atletici u disciplini sprint na 100 metara???

Nemoj se vise molim te brukati o njegovom sprintu i njegovim akcijama dovoljno sam se nagledao njegovih djela u Lokomotivi a srce me boli za one utakmice u kojima je bio strater u repki jer se zna kako mi prolazimo kad je on u prvoj postavi...
Prvo na vagu pa onda u repku ;)

A sto se tice Teplica ti momci ruse rekorde u toj ligi pa ti vidi ,Malo prodze pa ovaj uvali 2 komada ,opet za koje kolo titula igraca kola ,pa kraj sezone titula najboljeg defanzivnog veznog Ceske lige...Pa zatim padne epitet najmladzeg veznjaka lige ITD...
De sad nam malo nafali ti tog svog pulena ako imas cime? ;)
"No God is Good God "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 nov 2011, 14:54

Ko mi kaze da se brukam jedan od naj vecih ne znalica na ovom forumu.
Samo gluposti izvaljujes. Covjece pa koje rekorde, imas li ti ista u glavi. Cuj Ceska liga i Teplice. Hrvatska liga je u rangu Ceske lige, sta je Ibro radio tamo nesto sto tvoji puleni iz Teplica mogu samo sanjati.
Da imalo koristis to na ramenima skontao bi da to o sprintu mislim sprint sa loptom i prodje 3-4 igraca. Cuj Mahmutovic dva gola malo pa malo. Pa koje ba golove. On bas samo ima brzinu, kontrola lopte ni blizu Ibrine. A sto se tice masenja golova tu je pravo dobar.
5 golova u 11 utakmica ove sezone a prosle je imao 10 golova, rekordi samo takvi.
Mali Cajic je druga stvar, od njega ce nesta biti. Ljevakovic tu i tamo. Nista posebno..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []