Ja ne znam ko provocira ovdje , a ti ako zelis da se zavaravas i mislis da ti je klub u rangu BiH koju volim dakako , ali volim i Zelju , ali treba biti realan i reci da reprezentacija i s 30% snage moze da dobije ovu revijalnu utakmicu , no dobro svako ima pravo na svoje misljenje, a uostalom nema potrebe za diskusijom oko jedne dosta nebitne utakmice .DRHAUSE je napisao/la:A što su ovi ljiljani došli da provociraju na temu FK Željezničar. Da ne oplaču večeras.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Treba otvoriti novu temu na podforumu reprezentacije: "FK Željezničar - Bosna i Hercegovina"

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta cemo ako nam Fanatinejkosi ovu koreografiju pokvare? 
hz033 je napisao/la:Čuvajte kobru večeras da vam BH Fanaticosi istu ne otmu
Kobra ujede jednom i kraj price
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
3-4 za bosnu veceras
))
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Trebalo bi pustiti repki da uzme večeras zbog samopouzdanja,al kako to objasniti Zebi.Vjerujte da će ih Željo rasturiti.damirfile je napisao/la:3-4 za bosnu veceras))
TM87
Imal kakva koreografija za vecerasnju utakmicu transparent i slicno,no sikiriki nema vise Torcide
Sretno zmajevi nas ponos i slicno jbt Zivinicani uradili onoliku zastavu,a opstinski budzet im 20x manji od Sarajeva
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vrijeme za polazak u Dolinu.
IGRAJ ŽELJO, IGRAJ I POBJEDI!
IGRAJ ŽELJO, IGRAJ I POBJEDI!
Ž '21!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Pa da nije Sarajeva jarane i Sarajevskog kantona nijedna repka nam nebi mogla izaći nigdje van BIH.Raspitajte se malo koji kanton jedino finansira sve reprezentacije.zgembo89 je napisao/la:Imal kakva koreografija za vecerasnju utakmicu transparent i slicno,no sikiriki nema vise TorcideSretno zmajevi nas ponos i slicno jbt Zivinicani uradili onoliku zastavu,a opstinski budzet im 20x manji od Sarajeva
TM87
Siguran sam da mnogo ostalih klubova i navijaca zavidi Zelji sto ima privilegiju da na svome stadionu ugosti Drzavnu reprezentaciju, i da se obiljezi jedan veliki ljubilej 90 godina postojanja kluba. 
P.S. Inter Curva Nord - Cobra

P.S. Inter Curva Nord - Cobra

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
baš si duhovit, stani da se nasmijem HA HA HA HA evo grohotom se smijemzgembo89 je napisao/la:Imal kakva koreografija za vecerasnju utakmicu transparent i slicno,no sikiriki nema vise TorcideSretno zmajevi nas ponos i slicno jbt Zivinicani uradili onoliku zastavu,a opstinski budzet im 20x manji od Sarajeva
DRUG NEBI TI PUNCA
18.00ANTIFA ! je napisao/la:Kada je utakmica veceras ?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Imal na tv prenos ?Moggiano je napisao/la:18.00ANTIFA ! je napisao/la:Kada je utakmica veceras ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
bhtANTIFA ! je napisao/la:Imal na tv prenos ?Moggiano je napisao/la:18.00ANTIFA ! je napisao/la:Kada je utakmica veceras ?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
o sole mio
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Čuvajte kobru večeras da vam BH Fanaticosi istu ne otmu
Sine, vidim da ovi tvoji i ti stalno neke sprdnje u vezi sjebane koreografije od strane torcide, upada na tribinu i tako to...
Eh ovako, posto si vjerovatno maloljetan i pratis sarajevo max 2-3 godine da ti nesto kazem sto vjerovatno nisi znao a ti se raspitaj malo kod nekog starijeg koji je bio aktivan na vasoj tribini sever.
Ne tako davno sa vase tribine uzeto je 5-6 transparenata od strane Manijaka! Ostavljen vam je samo trans u vezi Ismara Pintola, tako da stvarno je glupo pricati o upadima na tudju tribinu i slicno. Ti to ne znas, a pokusavas neku sprdju na tudji racun. Ako ne vjerujes raspitaj se, a ako hoces slike od nekih transova i banera kako gore javi se poslat cu ti!!! A mozda se i sjecas banera koji su gorili pred derbi koji se igrao na kosevu pred praznim tribinama, pa pitaj malo na koji je nacin to doslo kod nas...
Aj budi pametan.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Gazi ih Zeljo sve do pobjede! 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 53 gosta.