FK Rudar Prijedor

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 14 avg 2009, 09:24

Posto je ovo moj prvi post pozdravio bih sve clanove foruma.

Samo da kazem da je Rudar klub svih Prijedorcana koji ga nose u srcu a ne privatno vlasnistvo jedne nacije.
Ova tzv navijacka grupacija iz Prijedora je nista vise do obicnih isrustriranih osoba koja niti voli klub niti mu cini ikakvu uslugu prosipanjem nacionalizma, sovizma i fasizma. Jedino sto oni cine je bacanje ljage kako na klub tako i na grad Prijedor i na nas ostale Prijedorcane.
Nebih zelio da vi ostali osudite ovaj grad i njegove stanovnike zbog nekih dvjestotinjak napacenih dusa.

Nadam se da ce se u skorijoj buducnosti u Prijedoru moci pratiti fudbal bez ekscesa ;)

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 14 avg 2009, 09:43

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Posto je ovo moj prvi post pozdravio bih sve clanove foruma.

Samo da kazem da je Rudar klub svih Prijedorcana koji ga nose u srcu a ne privatno vlasnistvo jedne nacije.
Ova tzv navijacka grupacija iz Prijedora je nista vise do obicnih isrustriranih osoba koja niti voli klub niti mu cini ikakvu uslugu prosipanjem nacionalizma, sovizma i fasizma. Jedino sto oni cine je bacanje ljage kako na klub tako i na grad Prijedor i na nas ostale Prijedorcane.
Nebih zelio da vi ostali osudite ovaj grad i njegove stanovnike zbog nekih dvjestotinjak napacenih dusa.

Nadam se da ce se u skorijoj buducnosti u Prijedoru moci pratiti fudbal bez ekscesa ;)
Pa ako ti kazes da su ti momci takvi, ja moram da ti vjerujem, druge nema...
I ko se nad'o ale...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 14 avg 2009, 09:46

Sova je napisao/la:Pa ako ti kazes da su ti momci takvi, ja moram da ti vjerujem, druge nema...
Pa kako drugacije opisati osobe kojima je merak ispoljavat nacionalizam a ko **** dati podrsku klubu sa dobrom atmosferom i navijackim pjesmama.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 14 avg 2009, 10:00

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Sova je napisao/la:Pa ako ti kazes da su ti momci takvi, ja moram da ti vjerujem, druge nema...
Pa kako drugacije opisati osobe kojima je merak ispoljavat nacionalizam a ko **** dati podrsku klubu sa dobrom atmosferom i navijackim pjesmama.
Ma ispoljava se svasta na stadionu, ali ti opisa ljude kao da su konclogor otvorili... vole malo da pjevaju o svom narodu, nose svoje zastave, i to je to.
A vrijedjanja i provokacija ima svugdje, na svakoj utakmici, ako ides znas.
I ko se nad'o ale...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 14 avg 2009, 10:07

Da nisam bio na stadionu mogao bi me i lagati, ali posto sam bio onda nema razloga da mi ti ovdje prodajes sarenu lazu.
Jedno je voliti svoj narod drugo je pejvati ubij zakolji da Turcin ne postoji. Ili **** vam majku balijsku itd itd.
Jos se onda nose i zastave Ravnogorskog pokreta koji nema ama nikakve veze sa fudbalom.
Samo bacate ljagu na sebe i nikad necete biti ozbiljna navjacka skupina!

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 14 avg 2009, 11:00

Sova je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Ma ispoljava se svasta na stadionu, ali ti opisa ljude kao da su konclogor otvorili... vole malo da pjevaju o svom narodu, nose svoje zastave, i to je to.
A vrijedjanja i provokacija ima svugdje, na svakoj utakmici, ako ides znas.
ajde mi reci kada kazes da vole da pjevaju o svom narodu,gdje se nalazi srpski narod u pjesmi"ubi,zakolji,da turcin ne postoji"
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 avg 2009, 11:13

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Da nisam bio na stadionu mogao bi me i lagati, ali posto sam bio onda nema razloga da mi ti ovdje prodajes sarenu lazu.
Jedno je voliti svoj narod drugo je pejvati ubij zakolji da Turcin ne postoji. Ili **** vam majku balijsku itd itd.
Jos se onda nose i zastave Ravnogorskog pokreta koji nema ama nikakve veze sa fudbalom.
Momak, tebe trebamo da predlozimo za Nobelovu nagradu mira!
Tvoj post ima sarma i stila, samo tako nastavi. Imas moju podrsku. Bravo jos jednom!
Srdacan pozdrav i puno srece u Zenici.

Rudar Boy
Kontakt:

Post Postao/la Rudar Boy » 14 avg 2009, 11:18

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Da nisam bio na stadionu mogao bi me i lagati, ali posto sam bio onda nema razloga da mi ti ovdje prodajes sarenu lazu.
Posto tvoji nagoni nisu u duhu navijaca,odstupi.
U par proslih stranica ova je tema bila zatvorena zbog takvih kao sto si ti,..............
Nemoj to raditi,jer to svima smeta.Ako ti to smeta nemoj gledati utakmice rudara,..... gledaj neki tim svoje "nacionalnosti"
Oni navijaju !!! A u ostalom nemoj da diras nasu "navijacku skupinu" !!! :geek:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 14 avg 2009, 11:21

Ja sam rodjen pored gradskog stadiona. Navijao sam za Rudar kad ti jos nisi bio ni u planu. Jeste da mi je uvijek drazi klub bio OFK Prijedor ali eto bar jedan dio tog kluba je u ovom novom "Rudar-Prijedor" klubu.
Rudar nije klub nicije nacionalnosti vec klub svih gradjana Prijedora koji ga smatraju svojim klubom.
Meni smeta ali niko mene nece otjerati sa mog stadiona i sa utakmica mog kluba jer za razliku od mnogih ja sam Rudar pratio i kad je bio u 2 ligi RS-a.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 avg 2009, 11:27

Ispravka:
Puno srece u Sirokom... u Zenici tek na prolece. :D

Rudar Boy
Kontakt:

Post Postao/la Rudar Boy » 14 avg 2009, 11:28

:shock: Ajde ti diko na svoj stadion i gledaj svoj tim koji nije pripadnistvo jedne nacije nego grada prijedora ustvari tvoje :shock:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 14 avg 2009, 11:33

Ako ti Rudar ne smatras svojim klub, zato onda ides da ga gledas.
I da Rudar se finansira porezom koji placaju gradjani Prijedora tako da ga bilo koji gradjanin Prijedora slobodno moze zvati svojim :)

Rudar Boy
Kontakt:

Post Postao/la Rudar Boy » 14 avg 2009, 12:11

cole-ch je napisao/la:Ispravka:
Puno srece u Sirokom... u Zenici tek na prolece. :D
ooo daaaa,.... bi ce prejako :geek:

Rudar Boy
Kontakt:

Post Postao/la Rudar Boy » 14 avg 2009, 12:23

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ako ti Rudar ne smatras svojim klub, zato onda ides da ga gledas.
I da Rudar se finansira porezom koji placaju gradjani Prijedora tako da ga bilo koji gradjanin Prijedora slobodno moze zvati svojim :)
Izvini ali zasto svaki napisani post smatras nacionalnom provokaciom??? :geek:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2009, 15:22

obrisano par postova koji su prijetili da izazovu vecu nepotrebnu raspravu.ljudi,imajte na umu da na ovoj temi vise nema upozorenja,ispucali ste sve kredite,jedna "greska" i hladjenje.sami ste izabrali takav nacin.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 15 avg 2009, 16:27

Svi oni koji misle da ce Siroki ostvariti ubjedljivu pobjedu varaju se.
Ocekujem borbenost s anase strane i pokusaj da se cista obraza napusti Siroki Brijeg veceras poslije utakmice.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 15 avg 2009, 16:46

nadam se fer i korektnom nogometu rezultat nebi trebo bit problem (za nas)
nego htio sam pitat je vaša ta grupa alkoholicari jeste vi grupa sa bosnjackim ili srpskim predznakom

Casual mods
Kontakt:

Post Postao/la Casual mods » 15 avg 2009, 17:07

Jugoslovenskim

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 15 avg 2009, 17:16

brijeg široki je napisao/la:nadam se fer i korektnom nogometu rezultat nebi trebo bit problem (za nas)
nego htio sam pitat je vaša ta grupa alkoholicari jeste vi grupa sa bosnjackim ili srpskim predznakom
Ta navijacka grupacija ima srpski predznak i ako ostalih navijaca ima svih nacionalnosti ali nisu organizovani ni u kakvu skupinu.

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 17 avg 2009, 12:23

Ima li koja slika iz Širokog, negdje sam vidio, pa ne mogu da nadjem sad, ako moze neko postaviti bio bih zahvalan...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21, Paromlinac, ShojaStojan i 32 gosta.