sekula je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma ko svaka festa tekma, bez duela, bez neke prevelike zelje. Zeba, sta reci o tom decku, a da se navijaci Zelje ne uvrijede. Mahalas, majstor, ali njegov fudbal jednostavno nije za Evrope, tu mislim na lige tipa Belgija, Holandija, Austrija. Svi mi volimo njegov mangupluk, ali realno kod njega svaka lopta mora biti dvadesetak sekundi, e to u savremenom fudbalu ne prolazi. Znam mnogi ce sada odgovarati, ja necu vise nista pisati, ali podatak da momak u najboljim godinama ighra u Zelji govore meni u prilog. Jednostavno, on je za Premijer lige i to je to.
Potpis ko kuca.....ja bi mu uvijek poslije bilo koje utakmice dao da ponese loptu sa sobom i da je pimpla i melja do kuce.....on je malonogometni carobnjak......on bi sa ovakvim tehnickim znanjem bio za reprezentacije bivse Jugoslavije iz sredine 80-tih godina.....
lafe zeba je igracina,sve to stoji za peljanje lopte,al on je 30-40% nase ekipe i hvala mu pa u naj godinama igra kod nas a ne negdje drugo.
A i sto bi igrao,tj grijao klupu tamo negdje,ko sto i sam rece,bio je vani,a ovdje ga je amar napravio nedodirljivim,godinama je prvi igrac lige.Vjerovatno ima i dobre uslove,citaj platu.
Samo neka nama njega,da je bar jos jedan takav s druge strane

,al eto amar zna najbolje,mada je on meni mnogo bolji u sredini nego lijevo.
p.s.-kako je krenuo imace dugi niz godina uplaćene ćevape kod želje šta ih je u zadnjih par tekmi na oko bacio
to je igrac poteza,raja to vole ovdje,ovo je ba sarajevo

,cjene se ljudi koji igraju za raju,niko i ne ocekuje
finale lige š