FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Jug
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 20:09

Koja ste vi provala navijaci sarajeva. Ono isto ko u obdanistu i ja sam imao taj autic prije tebe :lol: kao kad smo mi igrali s reprezentacijom :lol: Da vas napomenem u ovih 15 godina koje sve bio gost Zelji na Grbavici : Sturm, Wolsburg, Partizan, Dinamo itd. da ne nabrajam vise. To pokazuje koje kolika velicina u nasem fudbalu, a vi se i dalje ko malisani u obdanistu provaljujte i govorite sami sebi kako ste divovi :lol:

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 08 nov 2011, 21:25

Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).

EDIT : @Bagrcavi

Profil : Hard Bass

Pozdrav za sve
Zadnja izmjena: Hard Bass, dana/u 08 nov 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2011, 21:28

Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
zaboravio si da pozdraviš sve na forumu, to ti je trebo biti prvi post ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 21:29

Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Vi ste Torpedo molim budi precizan.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 nov 2011, 22:01

Jug je napisao/la:
Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !
U novi boj ...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 08 nov 2011, 22:03

hz033 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !
Cak ste taj isti ZeljezniCmar raznijeli i na zadnjem derbiju :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 nov 2011, 22:05

To vam je autogol poklon za rođendan. Sljedećih 7 godina opet ako Bog da postite pa šteta da vas ubijemo u pojam ! :mrgreen: Opet će da bude
[youtube][/youtube]
U novi boj ...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 08 nov 2011, 22:08

Jel COMOR pregledao snimak utakmice na tvu,mozda vidi Zebu.AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 08 nov 2011, 22:09

Sljedecih 7 godina ako Bog da OPET postimo?
Izvinite, al' bice da sam ja pogrjesio..Meni na kalendaru, umjesto da je 1. april, pise da je 08.novembar.. :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 nov 2011, 22:12

Džaba vam i meljo i repka kad ste vi opterećeni Sarajevom. Na lisiti prijavljenih na topicu Sarajeva više Tm-ova nego na meljinom topicu. Hade malo raspravljajte se na svom topicu manite se trolovanja. :mrgreen:
U novi boj ...

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 08 nov 2011, 22:53

Torpedaši, samo ću jedno reći: Zajko Zeba! Izmislio fudbal za vašeg "Messija" :lol:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 23:40

hz033 je napisao/la:To vam je autogol poklon za rođendan. Sljedećih 7 godina opet ako Bog da postite pa šteta da vas ubijemo u pojam ! :mrgreen: Opet će da bude
[youtube][/youtube]
Ha ha ha zadnjih nekoliko godina derbi zavrsavani 0-0, jer je Alaim ucio mevlude, al kad neko cita ovo, a jos nije upucen rekao bi da torpedo svake godine slozi 3 komada :lol: Ali ne treba im zamjeriti, jer oni su sami za sebe divovi, pa me i ne cudi ovo dizanje, a Alaim im iz Irana i dalje uci mevlude zreli za 3 komada, a prime jedan. Sta reci .. :lol: :lol: :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2011, 00:55

Razlika izmedju zadnjeg derbija na Kosevu i ovog na Grbavici.

1) Kosevo
Pred 16.000 navijaca od kojih je bilo oko 5000 navijaca Zeljeznicara,koji su dobili gospodske uslove, Sarajevo je bilo bolji tim na terenu. Zeljeznicar je imao mnogo manji posjed lopte i jedan udarac u okvir gola, cemu svjedoci clanak u Avazu u kojem golman FK Sarajeva uopste nije dobio ocjenu jer posla, sem istrcavanja na jedan korner i lagano fatanje jednog suta u okvir gola, nije imao.Na Kosevo su se dosli branit i slavili su osvojen bod bez ijedne prilike. :roll: Ni Sarajevo nije imalo neke 100% sanse ali su bar dominirali na sredini i imali jednu 1000% sansu gdje Bogicevic skida uz puno srece loptu sa gol crte.Zavrseno je nepopularnih 0:0

2) Grbavica
Pred nekih 8000 navijaca od kojih je bilo oko 700 navijaca Sarajeva Zeljeznicar je upisao pobjedu od 1:0.Na terenu je bilo zanimljivije nego na Kosevu prije toga. Posjed je bio 50%-50% iako je Sarajevo 15 ak minuta igralo sa igracem manje.I Sarajevo i Zeljeznicar su imali odredjen broj prilika.Igraci Sarajeva su 3 puta bili u povoljnoj situaciji ispred gola Guse.Haskic suta pored gola,Kojasevic pada u sesnestercu pod sumnjivim okolnostima dok je i Obuca u najboljoj sansi bio zamalo neprecizan.Igraci Zeljeznicara su imali nekolko sansi od kojih je jedna bila,moze se reci 100%, ali je Adilovic odlicno odbranio pokusaj Svrake.Bila je tu jos i jedna dobra sansa iz kornera i sut Nyeme sa 30 ak metera koji je iso po sredini gola.Adilovic rutinski brani.
Jedini go je pao u 34 minuti kad igrac Sarajeva,jako nesretno, zabija auto-gol iako je bio pod ociglednim faulom od strane Adilovica ALI sudija na toj utakmici ocigledno nije vidio neke stvari, ili nije zelio da vidi...
Bio je tu i penal na utakmici za Zeljeznicar ali njega nisam svrstavao u prilike jer je dosudjen poslje ocigledne opsajd pozicije u kojoj se nasao Adilovic.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 00:59

E moj kralju ovo je slika iz prvog poluvremena kad su Adilović i Zeba odigrali dupli pas, fulio si ti dosta toga u ovom postu :mrgreen:

Vidim da je ovo screenshot sa youtubea, premotaj negdje na 50:00 ovog videa i vidi kako Suljić povlaći Čolića za dres pred očima pomočnika, a ovaj ne diže zastavicu, da se to sviralo to bi bio drugi žuti i automatski crveni za Suljića.

Edit: Normalno sad kad si vidio da si fulio sliku istu si i sklonio iz svog posta. Manite se više tih priča kako su sudije uvijek protiv vas, priznajte poraz i gotovo više.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2011, 01:07

Bianconeri1988 je napisao/la:E moj kralju ovo je slika iz prvog poluvremena kad su Adilović i Zeba odigrali dupli pas, fulio si ti dosta toga u ovom postu :mrgreen:

Vidim da je ovo screenshot sa youtubea, premotaj negdje na 50:00 ovog videa i vidi kako Suljić povlaći Čolića za dres pred očima pomočnika, a ovaj ne diže zastavicu, da se to sviralo to bi bio drugi žuti i automatski crveni za Suljića.

Edit: Normalno sad kad si vidio da si fulio sliku istu si i sklonio iz svog posta. Manite se više tih priča kako su sudije uvijek protiv vas, priznajte poraz i gotovo više.
Upravu si to za penal al je to bila jedina stvar sto sam fulio.Do mene je
To za Suljica, pa red je bio da i taj pomocnik nesto zazmiri na ovoj utakmici, jel tako ?

Samo ovo cu reci, od dva losa tima pobjedio je sretniji.A jos vise me nervira kako se busate u prsa kako ste nas razbili na terenu.Kako ispadamo u drugu ligu, kako ste vi sad bog i batina i za Partizan i za Dinamo.Kako mi nismo imali suta na go itd..
A ovo o navijanju,koreografijama i slicno je smjesno pricati. Koreografiju ni pola vasih navijaca nije skontalo a tek mi a mislim da je to fazon bio da mi skontamo i da se kofol uvrjedimo jel :lol:
Onda ono pjevanje sto ste se usutili a nas 700 navija naspram vas 4000.Parola i tako dalje.Na niske grane je pala vasa grupa ali mozda uspijete malo da se dignete kako vam vise Tica ne vodi navijanja.

LP

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 09 nov 2011, 01:12

Pustite ih da se prave da su nas igracki razbili,a to jednostavno nije istina ;) . Igra na terenu,ukljucujuci i period kada smo imali igraca manje,je bila ravnopravna sa periodima dominacije jednih ili drugih.

A usput da kazem na sjeveru nas nije bilo 700 ,nego 300-350,sto je jos veca bruka da smo ih u vise navrata nadjacali i ravnopravno navijali sa njima,cak i pored razglasa na jugu. ;)

Zamisli da nas je bilo 3000-4000 :shock: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 01:18

@samosarajvo

Red je bio da pomočnik zažmiri na očigledan faul i automatski crveni, pa gdje je tu logika? Što će onda suditi ako neće svirati i mahati zastavicom kad neko prekšri osnovna pravila igre? Uozbilji se! :mrgreen:

A i još nešto, je ne znam kojeg vraga više i potencirate tu priču o navijačima, koga to više zanima!? Kakve vi fajde imate od toga kad je Željo opet ispred sarajeva, mene kao navijača zanima samo uspjeh mog kluba, a to čiji su navijači bolji, glasniji koji imaju bolje koroegrafije i slično, to je skroz nebitno u današnjem fudbalu.

Mene ta statistika uopće ne zanima i nje se niko neće sjećati za 10 dana, svi će se sjećati samo jednog, a to je da je Željo pobjedio sarajevo, kojim rezultatom, ko je dao gol, čijih navijača je bilo više, čiji su bili glasniji, ko je imao bolju koreografiju, čije parole su bile bolje, to je apsolutno nebitno.

Razmišljaj razumno, kakve ti fajde evo recimo imaš ako ti mene nadglasaš u navijanju, a tvoj klub izgubi, ko će na kraju biti sretniji i zadovoljniji!? Ili ja jer je moj klub pobjedio ili ti jer si ti bio glasniji od mene!

Glavno mjerilo je teren, a tu je u subotu kao pobjednik izašao Željo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 nov 2011, 02:05

samo budala izjednacava Želju i sarajevo u ovom derbiju
jasno je da je željo odigrao bolje i odnio bodove

a opet se ponavlja navijacke stvari za foruma o navijacima :)
a o posjeti... od tih navodnih 16 000 8 000 je nasih sto casual sto normala tako daje ta prica smijesna...
zna se da je željo oduvijek imao vise navijaca ha ja

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 09 nov 2011, 09:13

Nije mi jasno zašto se raspravljte s njima ŠTA ŽELITE DA IM DOKAŽETE pa da je željo pobjedio 5-0 sa dva penala na centru i tri gola iz očiglednog ofsajda da su dali i pritom imali posjed lopte od 10% opet bi oni pričali kako su nas razbili slavili bi svoje plave heroje itd itd a i da je obrnuta situacija i mi bi bili isti tako da je sva priča suvišna ali je činjenica da sarajevo bez ikakvog lobija nema šta tražiti u ovoj ligi, možda da ima duplo jači sastav al ovako dok drugima se sviraju izmišljeni penali i dok daju golove iz ofsajda a u isto vrijeme nama poništavaju čiste golove u prelomnim utakmicama opet je svaka priča s njima suvišna jer njima je dobro i te stvari nemogu i neće da primjete jer opet kažem njima je dobro a mi ispadamo siroti mali pitari koje niko ne voli i kako su svi protiv nas(njihova ironija)...zato ih ignorišite i pričajte o igračkom kadru radu uprave i predstojećim utakmicama...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 nov 2011, 09:37

Sad na pauzi pod hitno dovesti beka umjesto Čomora. Vraća se Limun što će u mnogome povećati konkurenciju za prvih 11 među ostalima. Ukoliko Škoro ne dobije papire dovesti jednog napadača koji će nadam se zabijati. Previše propuštenih šansi smo imali zadnjih 5 utakmica.
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, maroon46 i 64 gosta.