Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zaboravio si da pozdraviš sve na forumu, to ti je trebo biti prvi postHard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !Jug je napisao/la:Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Cak ste taj isti ZeljezniCmar raznijeli i na zadnjem derbijuhz033 je napisao/la:Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !Jug je napisao/la:Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Ha ha ha zadnjih nekoliko godina derbi zavrsavani 0-0, jer je Alaim ucio mevlude, al kad neko cita ovo, a jos nije upucen rekao bi da torpedo svake godine slozi 3 komadahz033 je napisao/la:To vam je autogol poklon za rođendan. Sljedećih 7 godina opet ako Bog da postite pa šteta da vas ubijemo u pojam !Opet će da bude
[youtube][/youtube]
Upravu si to za penal al je to bila jedina stvar sto sam fulio.Do mene jeBianconeri1988 je napisao/la:E moj kralju ovo je slika iz prvog poluvremena kad su Adilović i Zeba odigrali dupli pas, fulio si ti dosta toga u ovom postu
Vidim da je ovo screenshot sa youtubea, premotaj negdje na 50:00 ovog videa i vidi kako Suljić povlaći Čolića za dres pred očima pomočnika, a ovaj ne diže zastavicu, da se to sviralo to bi bio drugi žuti i automatski crveni za Suljića.
Edit: Normalno sad kad si vidio da si fulio sliku istu si i sklonio iz svog posta. Manite se više tih priča kako su sudije uvijek protiv vas, priznajte poraz i gotovo više.