Vi se ogradujete od takvih radnji

Bujrum s dokazima, pa da se izbaci ko god šteli.. Meni je svejedno hoće li to biti Krajišnik, Krajina ili cijela liga, ali jednom se mora stati s ovim što se radi...SejtanCazin je napisao/la:Cirkusa, majko mila. Isti ti ljudi iz Kladuše koji pričaju kako liga nema smisla jer su "rezultati i pobjednik unaprijed predodređeni sumnjivim dogovorima" su naručili crveni karton Čahtareviću prošlo kolo, a sad u subotu pred utakmicu su zvali sudiju da vide koliko koštaju bodovi u Cazinu.
spielführer_21 je napisao/la:Bujrum s dokazima, pa da se izbaci ko god šteli.. Meni je svejedno hoće li to biti Krajišnik, Krajina ili cijela liga, ali jednom se mora stati s ovim što se radi...SejtanCazin je napisao/la:Cirkusa, majko mila. Isti ti ljudi iz Kladuše koji pričaju kako liga nema smisla jer su "rezultati i pobjednik unaprijed predodređeni sumnjivim dogovorima" su naručili crveni karton Čahtareviću prošlo kolo, a sad u subotu pred utakmicu su zvali sudiju da vide koliko koštaju bodovi u Cazinu.
Da je rekao neki Biscan ne bih nista rekao ali ovo je sramota, ja koliko sam upoznat ima ovih "cetnika" iz kladuse i u cazinu????spielführer_21 je napisao/la:Pa nije tebe ni pitao, šta se javljaš?.. Vidiš da je tema Krajišnik i pitao je navijače Krajišnika..Bog ti dao pameti ovo je Cazin, 5.Korpus, Atif Dudakovic ite stvari, shvatas ? Autonomasi ti se nalaze u VELIKOJ KLADUSI i njihov klub je KRAJISNIK a ne KRAJINA i njihova autonomaska stranka je DNZ .
Vjeruj da sam vidio da nisi jedini koji to misli, ima par levata koji su to na fb stranici krajisnika i preporucli, ali to su likovi koji su dobro upoznati s ratom inace datum rodjenja im datira od 96-te pa daljeSejtanCazin je napisao/la:Ja sam uvijek za tu opciju ako Krajisnik istupi iz lige da igra u RS ligi
Smiješna i amaterska preskonferencija, ali kaže izreka "u strahu su velike oči". U saopćenju NK Krajišnika nigdje nije optužena Krajina, već isključivo sudije, tako da saopćenje Krajine nije ni bilo potrebno a pogotovo nema potrebe da se napada Krajišnik zbog toga što se žali na suđenje. Ej, na suđenje se ne smiješ žaliti.FKKrajina je napisao/la:http://www.cazin-danas.com/vijesti/2011 ... jinaq.html
Pogledaj slike pa će ti biti jasno, ima li smisla igrati nakon onog?Petko je napisao/la:Jel moze ko mi objasnit razlog zbog kojeg su igraci Krajisnika odlucili prekinuti utakmicu?
Ovo je jedno 3-4 psovka i vrijeđanje od strane dotičnog. Prethodne sam prijavljivao, vidim da se ne isplati, pa ću pitati moderaciju do kada će tolerisati ovakve ispade bez ikakvih sankcija?FKKrajina je napisao/la: Nek ste mi vi posteni,je*em vas u usta!
A ko je rekao da je Krajina kriva?SejtanCazin je napisao/la:Nije FK Krajina kriv što sa budžetom koji je tri puta manji od budžeta NK Krajišnik uspješno ide ka Premijer ligi BiH, a Krajišnik se grčevito bori za opstanak i vjerovatno će poslije ovoga incidenta ispasti u Drugu ligu. Kako opravdati toliko utrošena sredstva na trenere, profesionalce i igrače iz Hrvatske, Brazila i sličnih destinacija, a na kraju opet putovati u Bužim, Vrnograč ili Podzvizd, uz dužno poštovanje prema ovim časnim amaterskim klubovima i bez ikakve namjere da ih omalovažavamo.![]()
![]()
OBJASNIO !
Mlad si, moj ti je savjet da prvo saslušaš druge pa tek formiraš mišljenje o njima, a ne obratno..SejtanCazin je napisao/la:Svako ziv, napadate na nas sa svih strana . Mediji su digli buku na nas nenormalnu a sve zbog vas i vase glume i ulizivanja mnogima.
Ne seri oca ti. U saopcenju ste optuzili Krajinu kako je potplacivala sudce, zato suti i dosta te je. Posalji jos koju prijavu.spielführer_21 je napisao/la:Mlad si, moj ti je savjet da prvo saslušaš druge pa tek formiraš mišljenje o njima, a ne obratno..SejtanCazin je napisao/la:Svako ziv, napadate na nas sa svih strana . Mediji su digli buku na nas nenormalnu a sve zbog vas i vase glume i ulizivanja mnogima.
U saopćenju NK Krajišnika je optužena samo i isključivo sudijska trojka, a nikako FK Krajina. Što je vaša mutava uprava pronašla sebe u tom saopćenju to je njihov problem. To ti je situacija kao da igraju Man.Utd i Liverpool i nakon utakmice ovi iz Liverpoola optuže sudije, a nađe se uvrijeđen Manchester i reagira na to, kad ćeš to vidjeti? Nikad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.