FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
koja je minuta??
bice go, opasni smo pred kraj meca...Diavolo je napisao/la:hajmo sad stisnuti i zabiti jos jedan, bod ko kuca!

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
E jesu mutavca nasli da se javlja...nemozes ga nista razumjeti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mene je lik toliko iznervirao sad bi otisao tamo da ga strijeljam..Seyo_TM je napisao/la:E jesu mutavca nasli da se javlja...nemozes ga nista razumjeti...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
kad bi ga Alen sad zabio, kucu bi mu prepisomuXmania je napisao/la:bice go, opasni smo pred kraj meca...Diavolo je napisao/la:hajmo sad stisnuti i zabiti jos jedan, bod ko kuca!
Il regno del Diavolo!
kako igramo pred kraj meca? imal prilika? jel usao iko s klupe dobio priliku?
- bilalinho2
- Kontakt:
Imali prilike, fulili, kazna stigla i idemo dalje....
Haj samo nemojte sad ko tetke kukat
Haj samo nemojte sad ko tetke kukat

Uprava napolje
Nema veze sto smo izgubili glavu gore, sljedeci put ce biti bolje. I ako je ova Zvijezda sretna kod kuce kao niko u ovoj ligi, Zrinjski bio bolji i izgubio, Zeljo bio bolji i izgubio. Mene licno pored poraza raduje sto smo i na strani poceli igrati otvoreno i stvarati prilike, a ne kao prije zatvori se pa sta bude. Amar je sigurno uvidio greske na ovoj utakmici i aBd ce sve to ispraviti do narednog kola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
hahahaha,,,jeste se digli, gorak ukus ima ovo spustanje na zemlju,,hahaha...
Ova utakmica je pokazala realnu snagu FK Zeljeznicar nazalost:(.
Budimo realni, ali ova ekipa nije bas za neke velike domete:( ni u ovako jadnoj ligi.
U Zenici pobjeda sreca ziva, a na Grbavici protiv Sirokog da ne pricamo-ljudi su trebali pobjedit sa dva razlike najmanje.
Danas od papaka u Gradaccu primimo dva gola u sedam minuta:(-zalosno
Navijam za Zelju, ali mislim da svi trebamo da se spustimo i da budemo realni, ova ekipa moze maksimalno do 5. mjesta, dalje ne.Daj Boze da sve ovo sto sad pisem grijesim.
Budimo realni, ali ova ekipa nije bas za neke velike domete:( ni u ovako jadnoj ligi.
U Zenici pobjeda sreca ziva, a na Grbavici protiv Sirokog da ne pricamo-ljudi su trebali pobjedit sa dva razlike najmanje.
Danas od papaka u Gradaccu primimo dva gola u sedam minuta:(-zalosno
Navijam za Zelju, ali mislim da svi trebamo da se spustimo i da budemo realni, ova ekipa moze maksimalno do 5. mjesta, dalje ne.Daj Boze da sve ovo sto sad pisem grijesim.
Ma tesko mi pada poraz zato sto smo u prvom dijelu bili bolji, imali sanse...
A tako poceli i drugo poluvrijeme...
Ali, koliko god boli poraz, boli i to sto su u Gradacac poslali idiota da izvjestava sa utakmice.
Majke mi moje, nisam siguran na kojem je jeziku lik izvjestavao...
Jbt, ko kineza da sam slusao, i to kineza koji pjeva pjesmice... Kreten stari...
Ali nema veze, jos smo bolji od komsija, a veceras navijamo za velez...
A tako poceli i drugo poluvrijeme...
Ali, koliko god boli poraz, boli i to sto su u Gradacac poslali idiota da izvjestava sa utakmice.
Majke mi moje, nisam siguran na kojem je jeziku lik izvjestavao...
Jbt, ko kineza da sam slusao, i to kineza koji pjeva pjesmice... Kreten stari...
Ali nema veze, jos smo bolji od komsija, a veceras navijamo za velez...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Jesi li bio na tekmi pa mozes reci kakvu smo snagu pokazali??adnan26 je napisao/la:Ova utakmica je pokazala realnu snagu FK Zeljeznicar nazalost:(.
- eliminator
- Kontakt:
sto ja ne mogu ovih navijaca na baterije kad smo dobili u zenici rekli su bili smo bolji ovo ono sad kad smo upisali prvi poraz govore da smo pobjedili na srecu pa sta vi ocekujete da sve pobjedimo
Ne znam uopšte što kukate, a pogotovo nakon prvog poraza govoriti da je realan domet
ekipe 5.mjesto?? Zbog jednog poraza, ma daaj..ovo se nije odavno desilo da smo mi bili ti koji smo
dominirali tokom cijele utakmice, i to na strani. Poraz kao poraz, niti prvi, niti zadnji..Zvijezda je ekipa
koja nija izgubila čini mi se nijednu domaću utakmicu kako igraju PL..nisu ni nešto ekstra dobri, ali šta se može idemo dalje!! Ja nisam nešto previše razočaran, rezultatom jesam, ali prema ovim izvještajima bili smo bolji..Ne znam šta neki očekuju da se svaka tekma dobije..
ekipe 5.mjesto?? Zbog jednog poraza, ma daaj..ovo se nije odavno desilo da smo mi bili ti koji smo
dominirali tokom cijele utakmice, i to na strani. Poraz kao poraz, niti prvi, niti zadnji..Zvijezda je ekipa
koja nija izgubila čini mi se nijednu domaću utakmicu kako igraju PL..nisu ni nešto ekstra dobri, ali šta se može idemo dalje!! Ja nisam nešto previše razočaran, rezultatom jesam, ali prema ovim izvještajima bili smo bolji..Ne znam šta neki očekuju da se svaka tekma dobije..
Treba spustiti loptu na zemlju, Boze moj,poraz je poraz. Nije kraj svijeta. Imamo 6 bodova na kontu, ako je suditi po komentarima sa utakmice dole igrali smo veoma dobro i pomalo ne zasluzeno smo izgubili.
Zeljeznicar - Zrinjski 2:0
Zeljeznicar - Zrinjski 2:0

Il regno del Diavolo!
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta ste ufatili kukati, izgubili pa sta, nista strasno. Nadoknadicemo na drugom terenu, napunimo Grbavicu opet i da dobijemo zrinjski, aBd. A ovi kvazi navijaci torpeda, provokatori, mars u neku stvar i **** s teme.
Ajd banujte me, kad ste dopustili ovaj javasluk na ovoj temi.
Ajd banujte me, kad ste dopustili ovaj javasluk na ovoj temi.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR IZGUBIO OD ZVIJEZDE
pa je li to moguće
pa je li to moguće
- bilalinho2
- Kontakt:
a nije ss ba prenosio celik zeljo jelde nek oni prenose sarajevo velezcccc
A . C . A . B.