Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Goalgetter » 08 nov 2011, 21:23

Neki izgleda zaboravili da mi igramo u petak utakmicu protiv Portugala, te za tu tekmu cuvaju dresove. Na poluvremenu se takodje mjenjaju dresovi, sto znaci da 4 garniture dresova trebaju (za obje tekme), sto bi sada za ovu tekmu igrali u novim dresovima ? Dresovi su toliko dobri bili koliko i vaznost ove utakmice.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 08 nov 2011, 21:46

Goalgetter je napisao/la:Neki izgleda zaboravili da mi igramo u petak utakmicu protiv Portugala, te za tu tekmu cuvaju dresove. Na poluvremenu se takodje mjenjaju dresovi, sto znaci da 4 garniture dresova trebaju (za obje tekme), sto bi sada za ovu tekmu igrali u novim dresovima ? Dresovi su toliko dobri bili koliko i vaznost ove utakmice.
Ti novi dresovi jesu isti kao i protiv Fra ili opet nesto novo? :)

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 08 nov 2011, 21:59

dres sto neki spominju u GSM-u za 100 kera nije original odnosno to je onaj dres koji prodaje bh predstavnistvo lege-e
ja suri uzo taj dres jos prije 2 godine.....nije da je fus al nije ni original

ja sebi na PIK-u uzo original dres vedin sa 14,neko djete redar dobilo od njega na tekmi protiv rumunije cini mi se u zenici.....i djete mi proda za 60 kera

tako da vam je bolje tamo trazit nego po tim kucama

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 08 nov 2011, 22:10

I ja sam na piku zbavio origigi dres za 50.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 08 nov 2011, 23:35

Hokej dres :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 12:31

Vidim koristimo nove Nike lopte na treningu. Nesta mi mirise da je vec ugovor s Nike-om sklopljen, samo se ceka zavrsetak playoff-a.... :o

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 nov 2011, 12:40

AÐ_Official je napisao/la:Vidim koristimo nove Nike lopte na treningu. Nesta mi mirise da je vec ugovor s Nike-om sklopljen, samo se ceka zavrsetak playoff-a.... :o
Pa i prije su bile nike,one zute.
YNWA!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 12:43

karameldar je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Vidim koristimo nove Nike lopte na treningu. Nesta mi mirise da je vec ugovor s Nike-om sklopljen, samo se ceka zavrsetak playoff-a.... :o
Ovo su nove.... :D :D

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 09 nov 2011, 12:46

karameldar je napisao/la:
Nije, bogme su nove! One sa kometama (ili sta li vec treba da predstavlja?)!

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 nov 2011, 14:00

Ma postali smo giganti, naravno krajnje je vrijeme bilo.

Sa velikim uspjesima dolaze i bolji ugovori sa sponzorima a time i vise para, popularnost se povecava.
Sve nas to vodi prema samom vrhu Europskog nogometa, prirastamo srcu celnih ljudi Uefe i Fife, a sve to donosi samo pozitivne stvari. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 nov 2011, 14:14

oni dresovi jucer, isto da su iz 1986. dosli :)
...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 nov 2011, 14:20

panties je napisao/la:oni dresovi jucer, isto da su iz 1986. dosli :)
Kako sam se smij'o kad' sam ih vidio da izlaze u onoj opremi sinoć :lol: :lol: :lol:

Isto neka hokejaška ekipa, al' naravno razumljivo je da se štede dresovi za baraž :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 14:36

Pa Nike je sponzor Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji i jos nekim nasim klubovima, tako da bi imalo logike da preuzmu i nasu repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 nov 2011, 14:39

Meni najbolje izgledaju adidas dresovi, ali i nike je u dure. Konačno bi i na kitbagu mogao naručiti naš dres. :)

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 09 nov 2011, 14:43

Opće je poznata i priznata stvar da ne igra dres i oprema nego igrači (kvalitet i zalaganje), ali ova oprema Legea - to je najružnija oprema koju sam dosada negdje vidio. Naročito ove garniture koje oblači naša reprezentacija. Nadam se da će nas s rastom rejtinga repke konačno preuzeti neki od priznatijih sportskih brendova. Koliko je ljepše vidjeti naše igrače u kvalitetnim dresovima koje nose u klubovima. Kaka Legea i bakrači... :oops:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 nov 2011, 14:55

Pašalić je napisao/la:Opće je poznata i priznata stvar da ne igra dres i oprema nego igrači (kvalitet i zalaganje), ali ova oprema Legea - to je najružnija oprema koju sam dosada negdje vidio. Naročito ove garniture koje oblači naša reprezentacija. Nadam se da će nas s rastom rejtinga repke konačno preuzeti neki od priznatijih sportskih brendova. Koliko je ljepše vidjeti naše igrače u kvalitetnim dresovima koje nose u klubovima. Kaka Legea i bakrači... :oops:
djabe pobjeda ako izgledas debelo u dresu!

salim se (naravno) :D
...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 09 nov 2011, 15:22

Bezveze tu sanjate o Nike itd. Ima da se igra u Legea dresovima sve do 2014. a to sto su lopte Nike, pa? Nike lopte se sada koriste, i bice Nike lopta protiv Portugala, logicno je da treniraju sa Nike loptom.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 nov 2011, 15:32

Cincinnatus je napisao/la:Bezveze tu sanjate o Nike itd. Ima da se igra u Legea dresovima sve do 2014. a to sto su lopte Nike, pa? Nike lopte se sada koriste, i bice Nike lopta protiv Portugala, logicno je da treniraju sa Nike loptom.
Naravno, lopta je na određenim uefinim takmičenjima unificirana, tj. nike.

Kao što se kod engleza u PL igra sa jednom loptom, u FA kupu sa drugom i u Carlingu sa trećom.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 nov 2011, 17:41

Chuckie je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Bezveze tu sanjate o Nike itd. Ima da se igra u Legea dresovima sve do 2014. a to sto su lopte Nike, pa? Nike lopte se sada koriste, i bice Nike lopta protiv Portugala, logicno je da treniraju sa Nike loptom.
Naravno, lopta je na određenim uefinim takmičenjima unificirana, tj. nike.

Kao što se kod engleza u PL igra sa jednom loptom, u FA kupu sa drugom i u Carlingu sa trećom.
Tokom kvalifikacija se igra sa loptom sponzora repke, samo kod nas Legea lopte nista ne valjaju pa igramo sa Nike loptama.

Evo ti Ceska - Spanija, utakmica odigrana u Ceskoj, lopta Puma.
http://ts4.mm.bing.net/images/thumbnail ... 28e987e6a3" onclick="window.open(this.href);return false;

Hrvatska Grcka u Zagrebu, lopta Nike
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Ognj ... 3A8Otl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Grcka Hrvatska u Grckoj, lopta adidas
http://cdn.livesoccertv.com/images/arti ... el-342.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Engleska i Crna Gora u Londonu, lopta Umbro
http://free-football-wallpapers.com/wp- ... ctures.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

I u Podgorici, pojma nemam koja je ova lopta
http://blu.stb.s-msn.com/i/19/CEE222263 ... 317679.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Na Euru se igra sa adidas loptom...

Pogledao sam slike reprezentacije Albanije, i oni igraju sa Nike loptom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 18:27

gdje se u tuzli imaju kupit original nasi dresovi reprezentacije i koliko kostaju, znaci samo gornji dio me zanima? :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza i 34 gosta.