Kakvo razmišljanje, pa da popušimo kaznu jedno 20000 eura bezveze.hz1987 je napisao/la:Treba okaciti transparent:
Grass isn't good...try cocaine outline!
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
U novi boj ...
Joj al´ mi pojedini novinari ovakvim glupostima yebayu živce u pm! Važno je bilo šta napisati da ima što više teksta pa nema veze što će se i s*ati i pisati nebuloze. Ronaldo NIJE najbolji igrač današnjice. (tačka) Ne znam zašto lijepo ne napišu onako kako jest, drugi najbolji fudbaler i gotovo! Da npr. igramo protiv Argentine onda bi govorili o Messiju kao najboljem (što je i istina i činjenica) a Ronaldo bi u tom slučaju bio drugi. Sad igramo protiv Portugala i eto odjednom se Ronaldo diže na najveću stepenicu a tu mu nije mjesto! Ovo je samo čista kritika upućena pojedinim "novinarima" koji uvijek nađu neki način kako sami sebe us*at što više!Cartman je napisao/la:Vidi ti trenera sto uziva. Je li ovako i Bernd Stange?Kada je u pitanju smještaj, ono što najviše interesuje sve ljubitelje nogometa je gdje će biti smješten, u ovom trenutku, najbolji igrač na planeti. Cristiano Ronaldo će zadužiti sobu 502, na petom spratu, a pogled će mu biti na Atletski stadion na Kamberovića polju. Ostali igrači također će biti smješteni u sobama, a jedini koji će koristiti apartman je njihov selektor Paolo Bento koji će u apartmanu imati saunu i masažu.
mostar_mo je napisao/la:princx je napisao/la:vi sanjate o tekmi,a zena mi prijeti razvodom braka.kaze samo si uz kompjuter i da "blejim" u ekran.
fakat kada vratim film unazad samo s njom pricam o tekmi.
ako vako nastavim do utorka trebace mi dobar psiholog i nova zena
ma ko j... zenu samo da dzeko uvali dvicu ili tricu
HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
LUDILOOOOOO,LUDILOOOOOOOOOOO,LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ko ima tableta po mogucnosti PLAVA-ZUTA KOMBINACIJAznači nisam jedini koji ugrožava brak zbog repke ...
meni žena kaže neki dan ˝počela sam sumnjat u tvoju sexualnu orijentaciju ...kad god uđem u sobu na ekranu Džeko ˝..
joj ja imam 4 zlatne ribice i znas kako se zovu? DZEKO,MISKE,MIRALEM i BARBAREZ mada znam da je najmanja ribica zenka
" onclick="window.open(this.href);return false; pogledajte kako Webb mazi CR7 mislim da je ovo sve nastelenjo jer su njih dvojica kucni prijatelji

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Pozdrav raja, bilo mi je smijesno kad neko napise kako je sanjao tekmu, golove itd
Nego majkemi ija sam sanjao sinoc pa jareko da sa vama.. poveli smo 1-0 Ibisevic (zicer) ubrzo 1-1 Ronaldo (zicer), opet 2-1 Ibisevic majstorski gol sa ivice sesnesterca opet ubrzo 2-2 Ronaldo (zicer) i u 45 min 1p. penal glup za Portugal i jos crveni za Mravca
Mravac naivno srusio Ronalda...
Ronaldo suta haman po sredini jako Begovic brani cudesno vrhovima prstiju
lopta jos pogadja vrh precke i odlazi u korner, ja se probudio 
Nego majkemi ija sam sanjao sinoc pa jareko da sa vama.. poveli smo 1-0 Ibisevic (zicer) ubrzo 1-1 Ronaldo (zicer), opet 2-1 Ibisevic majstorski gol sa ivice sesnesterca opet ubrzo 2-2 Ronaldo (zicer) i u 45 min 1p. penal glup za Portugal i jos crveni za Mravca
Ronaldo suta haman po sredini jako Begovic brani cudesno vrhovima prstiju
Zadnja izmjena: Mesut, dana/u 09 nov 2011, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
najjace je kak uvjek isto padne.edo3majka je napisao/la: pogledajte kako Webb mazi CR7 mislim da je ovo sve nastelenjo jer su njih dvojica kucni prijatelji![]()
![]()
...
mene bi bilo sram ovako odglumit pred punim stadionompanties je napisao/la:najjace je kak uvjek isto padne.edo3majka je napisao/la: pogledajte kako Webb mazi CR7 mislim da je ovo sve nastelenjo jer su njih dvojica kucni prijatelji![]()
![]()
al opet su oni gospoda
Juve-TZ je napisao/la:Ronaldo: "Mali spusti kitu da ti ne bi dlake po jeziku rasle."Stivi_Dzi je napisao/la:Bešić: Ta će Ronaldo ja ga u osnovnoj gazooo ko šljive za rakiju.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
bambina je napisao/la:Kaže jedan momak na fb:
STATUS DANA
POMEST CEMO IH KO MLADA AVLIJU POSLIJE PRVE BRACNE NOCI!!!
HAJMOOOOO BOSNOOOOOOO !!! "
Upadoh sa stolice, a moja mlada me mjerka
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
i sto je najgore, momak je u lagu jedno 4 sekunde.Juve-TZ je napisao/la:mene bi bilo sram ovako odglumit pred punim stadionompanties je napisao/la:najjace je kak uvjek isto padne.edo3majka je napisao/la: pogledajte kako Webb mazi CR7 mislim da je ovo sve nastelenjo jer su njih dvojica kucni prijatelji![]()
![]()
![]()
al opet su oni gospoda
znaci "spuca" ga ovaj. on se prvo razmisli, zauzme pozu, pa padne.
...
Evo sta kazu portugalci
Nani "Lagano smo sa Bosnom igrali prije 2g ovaj put ce biti lakse sa Ronaldom u napadu, njihova odbrana je jedna od najlosiji u europi, treba odma napasti"
Pepe: "Bosna samo ima Dzeku a ja sam ga 2 put lagano zaustavio"
C.Ronaldo "Pokusat cemo ranim golom da rijesimo tekmu, ekipama koje se brane bitno je zabiti rano a posle ide 2,3,4,5 ocekujem da duel rijesimo u prvih 45 min"
Mesut je napisao/la:Evo sta kazu portugalciNani "Lagano smo sa Bosnom igrali prije 2g ovaj put ce biti lakse sa Ronaldom u napadu, njihova odbrana je jedna od najlosiji u europi, treba odma napasti"
Pepe: "Bosna samo ima Dzeku a ja sam ga 2 put lagano zaustavio"
C.Ronaldo "Pokusat cemo ranim golom da rijesimo tekmu, ekipama koje se brane bitno je zabiti rano a posle ide 2,3,4,5 ocekujem da duel rijesimo u prvih 45 min"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
delpiero10
- Kontakt:
nemogu da verujem da smo prvi put an goal.com bosnia -portugal a ispod komentar jedan nas glupan piso nasrullah australia
6:29 AM Nov 9, 2011
portugal will win vs c ronaldo inshallah
Ja se stidim takvih ljudi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
pa? Ne znam što mi sami od sebe imamo komplekse i zašto kritikujemo one koji pišu po stranim forumima. Forumi i onako nisu relevantni ni kad se hvali ili kritikujedelpiero10 je napisao/la:nemogu da verujem da smo prvi put an goal.com bosnia -portugal a ispod komentar jedan nas glupan piso nasrullah australia
Zašto, je li to samo Bosanci lupaju, a komentari ostalih su na nivou doktorataStivi_Dzi je napisao/la:Ja se stidim takvih ljudi.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Bogme ja nevidjeh da ga je nesta "mazio", vec ga fino narezilio. Fino mu kaze: Ha-ha vise s tim padanjima!edo3majka je napisao/la: pogledajte kako Webb mazi CR7 mislim da je ovo sve nastelenjo jer su njih dvojica kucni prijatelji![]()
![]()
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Platini: Ja sam Misel Platini predsjednik UEFE. Zar stvarno mislite Bosanci da cete proci Portugal?
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ja sam nervozan isto kao kad sam trebao imati prvu borbu.
Nije strah, nije bojazan, lik ispred mene od 110 kg, ja ga gledam, ulazimo u borbu, znam kako protiv njega, gledao sam analizirao.
Ali opet prije je bila nervoza, želudac se okrenuo, bilo lupa kao ludo.
Pobijedio sam, knockoutom.
Neka tako bude i u petak 11.11.2011.
IDEMO ZMAJEVI!!!
Nije strah, nije bojazan, lik ispred mene od 110 kg, ja ga gledam, ulazimo u borbu, znam kako protiv njega, gledao sam analizirao.
Ali opet prije je bila nervoza, želudac se okrenuo, bilo lupa kao ludo.
Pobijedio sam, knockoutom.
Neka tako bude i u petak 11.11.2011.
IDEMO ZMAJEVI!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Nisam ja ništa za to rekao, nego mislio sam na ove naše dijasporaše, kolko glupi ljudi u p.m, čast izuzetcimaZOI84 je napisao/la:Zašto, je li to samo Bosanci lupaju, a komentari ostalih su na nivou doktorataStivi_Dzi je napisao/la:Ja se stidim takvih ljudi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.