AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Uoči prijateljskih utakmica koje talijanskim nogometnim reprezentativcima slijede protiv Poljske i Urugvaja, tamošnji izbornik Cesare Prandelli je objavio popis od 24 imena ...
Novo ime u nacionalnoj momčadi je ono Ignazija Abatea, obrambenog igrača Milana. Još jedno iznenađujuće rješenje je Prandelli pronašao za obranu, pa je tako pozvao igrača drugoligaša Torina, Angela Ogbonnu.
Novo ime u nacionalnoj momčadi je ono Ignazija Abatea, obrambenog igrača Milana. Još jedno iznenađujuće rješenje je Prandelli pronašao za obranu, pa je tako pozvao igrača drugoligaša Torina, Angela Ogbonnu.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ovo je trebao uraditi čim je došao na mjesto selektora, čovjek je zaslužio poziv svojim igrama, ne kažem da treba igrati u prvih 11, da treba biti starter na EP, ali da je zaslužio da bude pozvan-zaslužio je i to davno, e sad ako balzareti ili maggio ili ko god od bekova bude bolji od njega svaka čast nek igra, ali ignazio nije lošiji od bilo kojeg drugog talijanskog beka, čak naprotiv.scudetto je napisao/la:Uoči prijateljskih utakmica koje talijanskim nogometnim reprezentativcima slijede protiv Poljske i Urugvaja, tamošnji izbornik Cesare Prandelli je objavio popis od 24 imena ...
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Maxi Lopez u Milanu, dogovor na pomolu?
Argentinac će stići u januaru na pozajmicu, a Milan će moći da ga otkupi na leto.
Milan je izgleda rešio da angažuje Maxija Lopeza. Jedan od operativaca Braida je već počeo formalne pregovore sa Catanijom.
"Rossoneri" nemaju novca za velika pojačanja tokom zime, a Maxi Lopez je procenjen kao najbolje rešenje.
Stići će na pozajmicu, a moći će da ga otkupe za sumu od oko 7 miliona evra.
Toliko je letos bila spremna da plati Fiorentina, da su prodali, kako su nameravali, Gilardina Genovi.
Maxi Lopez može da igra u Ligi Šampiona, biće zamena za Ibrahimovića, a igrao je i kao drugi napadač. Time će italijanski šampion rešiti problem koji je nastao nakon bolesti i operacije Antonija Cassana.
Argentinac će stići u januaru na pozajmicu, a Milan će moći da ga otkupi na leto.
Milan je izgleda rešio da angažuje Maxija Lopeza. Jedan od operativaca Braida je već počeo formalne pregovore sa Catanijom.
"Rossoneri" nemaju novca za velika pojačanja tokom zime, a Maxi Lopez je procenjen kao najbolje rešenje.
Stići će na pozajmicu, a moći će da ga otkupe za sumu od oko 7 miliona evra.
Toliko je letos bila spremna da plati Fiorentina, da su prodali, kako su nameravali, Gilardina Genovi.
Maxi Lopez može da igra u Ligi Šampiona, biće zamena za Ibrahimovića, a igrao je i kao drugi napadač. Time će italijanski šampion rešiti problem koji je nastao nakon bolesti i operacije Antonija Cassana.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sve je izvjesnije da ce Silvio otici s mjesta premiera, nadam se da ce to puno dobrog donjeti MIlanu!!
nešto ne vjerujem...pošto će silvio možda otići iza rešetaka....meskalin je napisao/la:Sve je izvjesnije da ce Silvio otici s mjesta premiera, nadam se da ce to puno dobrog donjeti MIlanu!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:nešto ne vjerujem...pošto će silvio možda otići iza rešetaka....meskalin je napisao/la:Sve je izvjesnije da ce Silvio otici s mjesta premiera, nadam se da ce to puno dobrog donjeti MIlanu!!
ma kakvi nije on Gadafi!!!
ovaj lik samo provocira izgleda ništa pametno da kaže
samo ću da napomenem i podsjetim. kad je god silviu, inače najtrofejnijem predsjedniku nekog nogometnog kluba općenito svih vremena, dosadilo igrati se italijom pozabavio bi se onda drugom omiljenom igračkom, ac milanom a to samo znači jednu stvar još trofeja.
samo ću da napomenem i podsjetim. kad je god silviu, inače najtrofejnijem predsjedniku nekog nogometnog kluba općenito svih vremena, dosadilo igrati se italijom pozabavio bi se onda drugom omiljenom igračkom, ac milanom a to samo znači jednu stvar još trofeja.
Bargiggia: "Montolivo has an agreement with AC Milan, Inter Milan late"
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
baresi#6 je napisao/la:ovaj lik samo provocira izgleda ništa pametno da kaže![]()
Bargiggia: "Montolivo has an agreement with AC Milan, Inter Milan late"
druga vremena bila... sad je recesija, optužbe se nakupile...ali vidjećemo, ne bi se taj povukao da nije bezbjedan od istražnih organa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
koliko sam shvatio ona kazna od 600m eura koju je platio
bila je prvi slučaj koji je izgubio na sudu tako da se ja ne brinem puno za njega. najmoćniji je čovjek italije, ima medije, bogatstvo od 10 milijardi, politički utjecaj i veze a ustalom neće vječno živjeti, već se zna ko će na čelo fininvesta. uglavnom ništa što bi se trebalo negativno odraziti na klub.
usput prisjetimo se gladijatora, nadam se da će brzo da ozdravi. kakva je to životinja bila
[youtube][/youtube]
btw zaboravi reći cassano najbolji asistent za oktobar mjesec.
usput prisjetimo se gladijatora, nadam se da će brzo da ozdravi. kakva je to životinja bila
[youtube][/youtube]
btw zaboravi reći cassano najbolji asistent za oktobar mjesec.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 09 nov 2011, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ko???baresi#6 je napisao/la:koliko sam shvatio ona kazna od 600m eura koju je platiobila je prvi slučaj koji je izgubio na sudu tako da se ja ne brinem puno za njega. najmoćniji je čovjek italije, ima medije, bogatstvo od 10 milijardi, politički utjecaj i veze a ustalom neće vječno živjeti, već se zna ko će na čelo fininvesta. uglavnom ništa što bi se trebalo negativno odraziti na klub.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
vjerovatno jedna od kćerki, prije će to biti marina nego barbara tako sam bar negdje davno čitao. uglavnom kako se priča neće biti sin 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ja sam čuo da mu taj sin na tekmi milan-juve pita: ''Ko igra?''baresi#6 je napisao/la:vjerovatno jedna od kćerki, prije će to biti marina nego barbara tako sam bar negdje davno čitao. uglavnom kako se priča neće biti sin
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odakle se stvori ovaj pripala zvijezda od Rivalda?..sta on radi na ovoj temi?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kao što sam i najavio, nakon što mu je dosadila jedna igračka okrenuo se drugoj
happy times?Berlusconi announces: "I'm going to be president of AC Milan"
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Šta je pisac htio da kaže?????SaltCityAttack je napisao/la:odakle se stvori ovaj pripala zvijezda od Rivalda?..sta on radi na ovoj temi?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Ništa, zanemari i piši kad budeš imao šta reći vezano za temu, možeš čak i pjesmu kao za juve i calciopoli što si sad
al ovo sa šta je pisac htio da kaže nisi pomogao raspravi
Papi se izgleda i zvanično vraća na čelo milana, vidim baloteli odma nanjušio da bi moglo biti kurava i bunga bunga partija pa se već počeo nuditi, http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTY1NzEy" onclick="window.open(this.href);return false;
Papi se izgleda i zvanično vraća na čelo milana, vidim baloteli odma nanjušio da bi moglo biti kurava i bunga bunga partija pa se već počeo nuditi, http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTY1NzEy" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
baloteli??? on bi bio rizik, jes da je veliki navijač, ali njegova ćud... imam osjećaj da bi se potukao sa zlatanom, a i da bi ga gatuzo išibao ako nešto zasere ko što znatony-mortale je napisao/la:Ništa, zanemari i piši kad budeš imao šta reći vezano za temu, možeš čak i pjesmu kao za juve i calciopoli što si sad![]()
al ovo sa šta je pisac htio da kaže nisi pomogao raspravi
![]()
a pjesma pa pjesma će doći kad tuknemo barsu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Marina ce najvjerovatnije preuzeti od njega,jer je na celu Fin investa,mada to nece mozda biti toliko dobro jer je ona vazda kukala kako Silvio previse trosi na Milan,al eto vidjet cemo sta ce biti.baresi#6 je napisao/la:vjerovatno jedna od kćerki, prije će to biti marina nego barbara tako sam bar negdje davno čitao. uglavnom kako se priča neće biti sin
za nadati se da će s istim žarom voditi klub kao što je to radio njen papa.
nego može li neko iskopati podatke o milanu u periodu dok je berlusconi prije bio predsjednik, mislim na rezultate ali prije svega na transfere? sjetimo se da je ne tako davno on bio predsjednik a galliani dugo vremena predsjednik lege calcia, valjda to nije onaj crni period poslije 2007 :S
nego može li neko iskopati podatke o milanu u periodu dok je berlusconi prije bio predsjednik, mislim na rezultate ali prije svega na transfere? sjetimo se da je ne tako davno on bio predsjednik a galliani dugo vremena predsjednik lege calcia, valjda to nije onaj crni period poslije 2007 :S
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.