VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

lutwikadich
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la lutwikadich » 08 avg 2009, 01:08

Zna li iko gdje se može sad gledati BL, ukinuli su nam papci prenose.--??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2009, 01:19

Imas na temi Bundesliga i tema Edin Dzeko sve objasnjeno... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 avg 2009, 09:17

Wolfsi odlicni, sigurno jaci nego prosle sezone. Fe je to pravo poslozio a posebno odbranu koja je prosle sezone pocesto znala ispadti.
Onaj Zijan :D im je najbolje pojacanje(pu, da nam je onakav u rep. po desnom krilu)
Ako je Bayern u LP mogao u 1/4 finale, uz malo srece moze i Wolfsburg.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 15:29

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:treba pitati onog mirzu hordasa , on sve sazna prije sportsport.ba

hahahaha :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 15:38

kakav samo gol misketa protiv stuttgrata :mrgreen: ja bih preporučio lehmanu da se povuče iz fudbala i svoje mjesto prepusti nekom boljem golmanu :D :D ono nije bilo humano
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 avg 2009, 18:06

Mirza_Hordas je napisao/la:kakav samo gol misketa protiv stuttgrata :mrgreen: ja bih preporučio lehmanu da se povuče iz fudbala i svoje mjesto prepusti nekom boljem golmanu :D :D ono nije bilo humano
Onda bi se pola BL golmana trebalo povuci..... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 avg 2009, 18:10

secer je napisao/la:Wolfsi odlicni, sigurno jaci nego prosle sezone. Fe je to pravo poslozio a posebno odbranu koja je prosle sezone pocesto znala ispadti.
Onaj Zijan :D im je najbolje pojacanje(pu, da nam je onakav u rep. po desnom krilu)
Ako je Bayern u LP mogao u 1/4 finale, uz malo srece moze i Wolfsburg.
Bogami odbrana im je ala nasa.Jedino sto umijesto Supica imaju Svajcarca da im on nebi bilo bi gutavo.
Nista Fe nije poslozio,ta slagalica datira jos od Magatha a Zijan htio nehtio mora na tu poziciju jel je ,,kamikaza,,povrijedzen. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 08 avg 2009, 18:30

igra li u wolfsburgu jos onaj zakarta ili kako se vec zove????

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 avg 2009, 01:17

Zakardo igra ali svake prestupne. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 avg 2009, 12:03

Danas u 18:30 vukovi igraju u gostima protiv Koelna, mislim da ima prenos na eurosportu 2, bar je prosle sedmice bio prenos Hoffenheim-Bayern. Ovo bi trebala biti lagana pobjeda Wolfsburga, a nadam se da ce se i Dzeko upisati zabiti prve golove ove sezone. U Koelnu jedino opasan Podolski. Dvica ko kuca :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 15 avg 2009, 13:12

hoce biti kakvog linka za tekmu
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 avg 2009, 19:20

prelijepa amosfera u kolnu, prepun stadion, ali jos bolja igra...... igra se vrlo dinamicno gotovo bez pogresnog dodavanja posepbno od strane wolfsburga, miske i dzeko odlicni iako je po meni igrrac prvog poluvremena definitivno karim ziani, jedan odlican sut dzeke, jedan schafera, dvije fantasticne asistencije maestra misimovica za grafitea, prvi put milimetarski offside a drugi put brazilac masi nemoguce, do sada jedino fale golovi i nadamo im se u drugom poluvremenu,,, neka bude dzeko strijelac miske asistent...... wolfsburg bas kao sto sam i rekao prije pocetka sezoe glavni favorit za osvajanje bl :D :D iscrpan izvjestaj

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 15 avg 2009, 19:23

dzenidm je napisao/la:prelijepa amosfera u kolnu, prepun stadion, ali jos bolja igra...... igra se vrlo dinamicno gotovo bez pogresnog dodavanja posepbno od strane wolfsburga, miske i dzeko odlicni iako je po meni igrrac prvog poluvremena definitivno karim ziani, jedan odlican sut dzeke, jedan schafera, dvije fantasticne asistencije maestra misimovica za grafitea, prvi put milimetarski offside a drugi put brazilac masi nemoguce, do sada jedino fale golovi i nadamo im se u drugom poluvremenu,,, neka bude dzeko strijelac miske asistent...... wolfsburg bas kao sto sam i rekao prije pocetka sezoe glavni favorit za osvajanje bl :D :D iscrpan izvjestaj
zaposli se na sportsport.ba

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 15 avg 2009, 19:24

dzenidm je napisao/la:prelijepa amosfera u kolnu, prepun stadion, ali jos bolja igra...... igra se vrlo dinamicno gotovo bez pogresnog dodavanja posepbno od strane wolfsburga, miske i dzeko odlicni iako je po meni igrrac prvog poluvremena definitivno karim ziani, jedan odlican sut dzeke, jedan schafera, dvije fantasticne asistencije maestra misimovica za grafitea, prvi put milimetarski offside a drugi put brazilac masi nemoguce, do sada jedino fale golovi i nadamo im se u drugom poluvremenu,,, neka bude dzeko strijelac miske asistent...... wolfsburg bas kao sto sam i rekao prije pocetka sezoe glavni favorit za osvajanje bl :D :D iscrpan izvjestaj
slazem se atmosfera fantasticna dzeko solidan a miske maestro sve ide od njega :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 avg 2009, 19:27

esso je napisao/la:
slazem se atmosfera fantasticna dzeko solidan a miske maestro sve ide od njega :D
stvarno se ponasa kao pravi lider ekipe, dobio je potpunu slobodu kod veha, cak se da primjeiti da ga ovaj mozda vise gotivi od magatha, ali ipak je za to najzasluzniji on i njegov kvalitet, pa se i igraci oslanjaju na njega, jer retko kad gubi loptu, dzeko je bio dobar ili kako ti kazes solidan mada jos nije imao nijednu pravu priliku, zato kazem drugo poluvrijeme je njegovo
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 15 avg 2009, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 avg 2009, 19:30

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
zaposli se na sportsport.ba
ja sam u nekim drugim vodama, miljama od novinarstva :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 avg 2009, 19:36

Kakav glup gol primise, ovo Zepce ne bih primilo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 avg 2009, 19:36

amerosm je napisao/la:Kakav glup gol primise, ovo Zepce ne bih primilo.
kakva greska madlunga

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 avg 2009, 19:49

jedu ih zeleni ali nece u go

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 avg 2009, 19:58

Sad Wolfsburg igra sa tri klasicna napadaca, Dzeko, MArtins i Grafite
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.