acc: mef617

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Mozes,samo mislim da se iz Amerike ne moze kladit..edo3majka je napisao/la:Ja za danas kombinovo:
Fish - Mayer 1 1.75
Djokovic - Dodig 1 1.25
--->@2.25
ulog 10€
i imam vec odavno odigrano 25€ na Irsku @2.40 kvota polako ali sigurno pada, trenutno je @2.20.
Da li se mogu kladiti na WWin-u iz Francuske?

satrospenzi je napisao/la:Tek jucer saznam da wwin nagradjuje zanimljive listice koji se postave na ovaj forum,a clan sam wwin-a od samih pocetaka i tu je mnostvo zanimljivih listica.Da ne bih duzio,mozda je greska sto ovo nije promovisano na samim uplatnim mjestima,vjerovatno bi imalo vise odjeka,no i ovako je pohvalno.
arsengunner je napisao/la:@mirsoalfakat
Napravis online account na ww.wwin.ba
Uplata preko poslovnice je ono sto odvaja od ostalih online kladionica,barem ja jos nisam vidio odnosno cuo za online kladionicu gdje se mozes kladit uzivo a da je uplata i isplata preko poslovnice,izmedju ostalog..Nakon sto napravis profil odes do poslovnice kazes korisnicko ime i cetvrti broj/slovo lozinke(ako je lozinka jabuka,4-to slovo je "u").Minimalna uplata preko poslovnice je vjerovatno 2 km,kladjenje je u eurima uz minimalnu uplatu po tikete 0,10..kladjenje uzivo,jednostavna uplata i isplata,najbolje statistike jos plus ovi bonusi...toplo preporucujem![]()
p.s. naravno imas standardne uplate preko kartica,moneybookers-a itd.
Hvala na objašnjenju,arsengunner je napisao/la:@mirsoalfakat
Napravis online account na ww.wwin.ba
Uplata preko poslovnice je ono sto odvaja od ostalih online kladionica,barem ja jos nisam vidio odnosno cuo za online kladionicu gdje se mozes kladit uzivo a da je uplata i isplata preko poslovnice,izmedju ostalog..Nakon sto napravis profil odes do poslovnice kazes korisnicko ime i cetvrti broj/slovo lozinke(ako je lozinka jabuka,4-to slovo je "u").Minimalna uplata preko poslovnice je vjerovatno 2 km,kladjenje je u eurima uz minimalnu uplatu po tikete 0,10..kladjenje uzivo,jednostavna uplata i isplata,najbolje statistike jos plus ovi bonusi...toplo preporucujem![]()
p.s. naravno imas standardne uplate preko kartica,moneybookers-a itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.