RiNo je napisao/la:Juve-TZ je napisao/la:ma nek se uvlace u supak ba

ja ne bih igrao ni dukate da mi ponude
ako je dobar igrac uspjet ce i u dresu bih,
al sad kad ga vidim u dresu hrvatske onda imam zelju da nikad ni ne zaigra za bih
i otac mu je igrao za dinamo u pola rata i za hrvatsku reprezentaciju...sve patrioti, kad je vidio da ce biti bosne onda promijenio pricu jer nije tamo imao mjesta vise u reprezentaciji

Sa takvim stavom izgubit ćemo i ono malo igrača koji se dvoume oko reprezentacije.
Želiš li možda da Pjanić, Begović i Mujdža više ne igraju za BiH (bili su i oni nekad u dresu druge države)?
Ili Sudić, Seferović, Hajrović i ostali...?
vidi meni je jedna stvar kad neko igra za srbiju ili hrvatsku, a druga kad igra za neku drugu reprezentaciju....a to se nama desava uvijek, dobri hrvatski igrac igra uvijek za hrvatsku, losi hrvatski igrac igra za bih, tako isto za srbiju, a desi se i ovo nesto novo...sad su poceli uzimat i igrace koji nisu hrvati, to je u fazonu da smo mi uzeli sulejmanija i ljaljica
a kada obuces dres jedne reprezentacije tu vise nema hocu ovo hocu ono...sto si ga obuko
mujdza je igrao za mladu hrvatsku rep i imali su fore 3 godine da ga zovu da zaigra i za prvu selekciju ali nisu...pa je tako dospjeo nama...
mi smo sad jaci i od jednih i od drugih jer znamo igrat fudbal...sto su crpili crpili su i et nek ide nek igra za koga hoce imat cemo mi igraca

nek igraju gdje god hoce, a ovima sto igraju za mlade drugih zemalja po evropi neka su noge zlatne, tamo ih je rat doveo...a fudbal ce ih nama vratiti
a ovaj nek s babom gradi karijeru...