Dzaba sve druze moj, ako bude nepovoljan rezon, svi ce napast Papeta "zasto nije poceo sa Ibisevicem koji je u vrhunskoj formi? " ... Ako pocne sa Ibisevicem,odnosno sa 2 napadaca i izgubimo bit ce " a sto je koji qrac mijenjao recept protiv Francuske, trebali smo igrat k´o u Parizu" ...tanzla je napisao/la:Francuski recept ne treba dodatke
http://kroznoge.com/?p=293" onclick="window.open(this.href);return false;
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Pa hoće li Pepe igrati u prvom meču ili neće ?

FK Pjetlovi
Nije problem naš napad. Problem je odbrana, tu prije svih mislim na Mravca, ni Jahić nije neka klasa, o Pandži da ne govorim. Za Rahimića je problem što će napraviti dosta faulova (ono kad se on baci čovjeku na leđa, ali u padu folDushi_Rob je napisao/la:
Dzaba sve druze moj, ako bude nepovoljan rezon, svi ce napast Papeta "zasto nije poceo sa Ibisevicem koji je u vrhunskoj formi? " ... Ako pocne sa Ibisevicem,odnosno sa 2 napadaca i izgubimo bit ce " a sto je koji qrac mijenjao recept protiv Francuske, trebali smo igrat k´o u Parizu" ...

Jedino rješenje je igrati defanzivno (pet u odbrani). Dubokim pasovima ići na Džeku (ono kad se on gradi, pa primi loptu prsima) i čekati da ga neki levat obori, za slobodni udarac. AA onda stupa na scenu Salihović (lijeva noga) ili Misimović ili Pjanić (desna noga) i to je čisti gol.
A ostalo jurišanje, dodavanja taraba ...
Možda da Lulić probije po boku. (Koja je to igračina, pa mi još nismo svjesni).
Lulić u prodoru po lijevom boku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije loša formacija, al kad vidim desnustranu odbrane i zamislim da im trči u susret Ronaldo, truba jaraneHarrison je napisao/la:--------------------------------Dzeko----------------------------------
---Lulic----------------------Misimovic------------------Pjanic------
-----------------Medunjanin-------------Rahimic--------------------
---Salihovic------------Spahic-----------Mravac-----------Jahic----
---------------------------------Begovic--------------------------------

Za Pariz malo morgen,pa bukvalno nam cjeli zadnji defanzivni red fali u Zenici.Dushi_Rob je napisao/la:Dzaba sve druze moj, ako bude nepovoljan rezon, svi ce napast Papeta "zasto nije poceo sa Ibisevicem koji je u vrhunskoj formi? " ... Ako pocne sa Ibisevicem,odnosno sa 2 napadaca i izgubimo bit ce " a sto je koji qrac mijenjao recept protiv Francuske, trebali smo igrat k´o u Parizu" ...tanzla je napisao/la:Francuski recept ne treba dodatke
Nemozes razviti jufku i napraviti burek a mesa ni za lijeka.
To moze samo par pacijenata napisati ili reci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najgore je kad se branis, a na kraju izgubis, uvjek u tim situacijama primis neki sup.acki gol i zijanis, a onda hajd se vadi u PortugaluSelector je napisao/la:Nije problem naš napad. Problem je odbrana, tu prije svih mislim na Mravca, ni Jahić nije neka klasa, o Pandži da ne govorim. Za Rahimića je problem što će napraviti dosta faulova (ono kad se on baci čovjeku na leđa, ali u padu folDushi_Rob je napisao/la:
Dzaba sve druze moj, ako bude nepovoljan rezon, svi ce napast Papeta "zasto nije poceo sa Ibisevicem koji je u vrhunskoj formi? " ... Ako pocne sa Ibisevicem,odnosno sa 2 napadaca i izgubimo bit ce " a sto je koji qrac mijenjao recept protiv Francuske, trebali smo igrat k´o u Parizu" ...), a tu je prilika za Ronalda. Sreća pa imamo Begovića na golu.
Jedino rješenje je igrati defanzivno (pet u odbrani). Dubokim pasovima ići na Džeku (ono kad se on gradi, pa primi loptu prsima) i čekati da ga neki levat obori, za slobodni udarac. AA onda stupa na scenu Salihović (lijeva noga) ili Misimović ili Pjanić (desna noga) i to je čisti gol.
A ostalo jurišanje, dodavanja taraba ...
Možda da Lulić probije po boku. (Koja je to igračina, pa mi još nismo svjesni).

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Ova komplet stranica je vecinom za ban . Hajde fino obrisite sami glupe postove, ono sto zateknem za 10 min banujem.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Pa ako su oni tarabe u odbrani, sta smo onda mi? 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
O imenjace, napravio si comeback kao Maletic.harishp je napisao/la:Za Pariz malo morgen,pa bukvalno nam cjeli zadnji defanzivni red fali u Zenici.Dushi_Rob je napisao/la:Dzaba sve druze moj, ako bude nepovoljan rezon, svi ce napast Papeta "zasto nije poceo sa Ibisevicem koji je u vrhunskoj formi? " ... Ako pocne sa Ibisevicem,odnosno sa 2 napadaca i izgubimo bit ce " a sto je koji qrac mijenjao recept protiv Francuske, trebali smo igrat k´o u Parizu" ...tanzla je napisao/la:Francuski recept ne treba dodatke
Nemozes razviti jufku i napraviti burek a mesa ni za lijeka.
To moze samo par pacijenata napisati ili reci.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobar je besic bio sinoc.džakailibu je napisao/la:hahahaha, evo ga prvi koji je izgubio živce pred "historijsku" utakmicu.
ludnica ali mi se čini da će bešić igrati.
al ne znam kolko je pametno gurnut ga u vatru samo tako...ipak je to pritisak veliki.
...
Pametnije nego gurati u vatru Mravce,Jahice itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za Besica sumnjam, iako mi se bas svidja kao igrac.
Neznam, ostalo nam je samo da cekamo.
Vjerujem u nase igrace. Meni je drago i da smo dogurali do baraza.
Sjecam se kada je Slovacka reprezentacija izgubila u barazima (za SP) i evo uspijeli su u drugom pokusaju 2010. godine. Mozda smo to ovaj put mi...
Neka nas ucine ponosnim, i meni ce biti drago.
Neznam, ostalo nam je samo da cekamo.
Vjerujem u nase igrace. Meni je drago i da smo dogurali do baraza.
Sjecam se kada je Slovacka reprezentacija izgubila u barazima (za SP) i evo uspijeli su u drugom pokusaju 2010. godine. Mozda smo to ovaj put mi...
Neka nas ucine ponosnim, i meni ce biti drago.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 nov 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
obrazlozi, molim te eto.harishp je napisao/la:Pametnije nego gurati u vatru Mravce,Jahice itd.
ovdje nema pametnije, nego ima manje od dva zla.
...
Tarabe smo i mi, ali igramo kuci. I treba ih stalno napadati i prisaljavati ih da se brane, jbg ako se brane onda nam ne mogu dati gol iz odbrane. Svi znamo da ce oni nas vise napadati u Portugalu pa zato trebamo imati povoljan rezultat iz prve utakmice, a tamo im sta probati uraditi na kontru.tanzla je napisao/la:Pa ako su oni tarabe u odbrani, sta smo onda mi?
Znam da je problem nasa desna strana, al jbg, koga staviti tu, nemamo Zanetija niti Ramosa, imamo to sto imamo, ako ne mozemo u dobroj mjeri sprijeciti da nas Ronaldo pretrcava onda mozemo uciniti da sto manje dobija lopti, a to treba postici presingom na njihove veznjake kad nismo u posjedu lopte, trebamo im sprijeciti vezni red da se ne razmase i da sto manje lopti salju na krila. Moramo ih o jadu zabaviti. Znam da nije lako, al sta cemo... Uzdat se u Boga i u nase igrace. Valjda Susic zna saha igrati pa da dobro rasporedi igrace po terenu. I uvjek mora imati rezervni plan za ne daj Boze...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
jedino je pozicija desnog beka upitna, ostalo mislim da je davno odredjeno...najavluje se igra sa dva spica stoga...
............................BEGOVIC.......................
...ZAHIROVIC (LULIC)...JAHIC....SPAHIC.....SALIHOVIC.....
...............RAHIMIC....MEDUNJANIN.................
........PJANIC...........................LULIC (MISIMOVIC)............
..................DZEKO........IBISEVIC...................
...ZAHIROVIC (LULIC)...JAHIC....SPAHIC.....SALIHOVIC.....
........PJANIC...........................LULIC (MISIMOVIC)............
Zadnja izmjena: adolino, dana/u 09 nov 2011, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma razvalicemo ih ko Saronja plot
3:0
Ne treba ih uopste respektovati

3:0

Ne treba ih uopste respektovati
Gdje ti je Lulic brate? On umjesto Zahirovica i slazemo se.adolino je napisao/la:jedino je pozicija desnog beka upitna, ostalo mislim da je davno odredjeno...najavluje se igra sa dva spica stoga...
...ZAHIROVIC...JAHIC....SPAHIC.....SALIHOVIC.....
........PJANIC...........................MISIMOVIC......
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bešić je dobar možda za mladu repku.panties je napisao/la:dobar je besic bio sinoc.džakailibu je napisao/la:hahahaha, evo ga prvi koji je izgubio živce pred "historijsku" utakmicu.
ludnica ali mi se čini da će bešić igrati.
al ne znam kolko je pametno gurnut ga u vatru samo tako...ipak je to pritisak veliki.
E ljudi ako neko želi da gleda Ronalda (da se još naložimo

Evo ako neko nema BHTV (dijaspora) evo na netu
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Pa to si vec uradila izabrala si trece.............panties je napisao/la:obrazlozi, molim te eto.harishp je napisao/la:Pametnije nego gurati u vatru Mravce,Jahice itd.
ovdje nema pametnije, nego ima manje od dva zla.
Jahic nije onaj stari i to se iz aviona vidi totalno ispao,Mravac je Mravac ko ga nezna skupo bi ga platio..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.