BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 09 nov 2011, 22:46

rokyy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija s travnjakom, nije valjda ovako stanje kao na ovim slikama i sad:
http://www.maisfutebol.iol.pt/seleccao/ ... -1194.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:o
Ocelavio teren pravo :lol:
Teren je bas takav jutros sam prolazio pored BP i uspio sa prolaza sjeverne tribine da bacim pogled i to sto sam vidio je upravo ovo sa ovih slika sad neznam do veceras imali kakvih promjena...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 09 nov 2011, 22:46

T-MAC je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Eto,ajmo reci da je razlika izmedju mene i tebe to sto ti mislis da ce nam to pomoci,a ja mislim da od tog nikakve vajde nemamo :P
ne mislim samo na skandiranje messi messi..vec uopsteno na provokacije...
pa vidi,bilo bi cudno da svi imamo jedno te isto misljenje,ss.ba bi propao... :mrgreen:

to je sad isto da ja tebe pitam,kakva nam korist ako ih docekamo kao gospodu,da odemo plakat za autogram,molit da se slikamo a oni nam 'ladno uvale 3 komada ?? ;) ;)

a vi ostali ''madridzani'' oladite...

rek'o sam da brat igra protiv moje repke isto bi se ponasao..
vas problem sto kristinu gledate kao u bozanstvo neko
Druze navijam za Real alii Ronaldo mi je kao svaki drugi igrac kada igra repka protiv njega. PROTIVNIK !
Svi koji drugaciji kazu su bolesni ljudi i ne treba ih ozbiljno shvatati.
Bezpotrebno je uzvikivanje MESSI MESSI zar nije bolje bilo DZEKO DZEKo ili BOSNA BOSNA itd

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 09 nov 2011, 22:48

Portugalska propaganda, teren uopšte nije ovakav. Teren zadovoljava sve je*ene kirteirje UEFE i više od toga ;)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 nov 2011, 22:48

Real je ispred svega, ali ipak Ronaldo, Pepe i Coentrao prekosutra ne predstavljaju Real tako da nemaju sta traziti.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 nov 2011, 22:48

Nadajmo se da će zahvaljujući svojoj umišljenostu izgubit dosta lopti
Sta se sve ovdje moze procitati :lol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2011, 22:49

Mesut je napisao/la:
Španiji, Danskoj, Hrvatskoj i ne znam gdje sve na svijetu gdje su mu isto skandirali
Ma samo su mu u Kipru i Zagrebu skandirali lik dodje jednoc tamo.. :lol: :lol:

Evo npr. u Amsterdamu i Lyonu neces docekati da ce ga tzv publika doceka sa povicima Messi, Messi i tokom tekme, ljudi imajuz svoju svetinju...boli ih qurac za duel Messi vs C.Ronaldo.
Neceš vraga, citav svijet, legende Pele, Maradona i dr.non stop namecu tu temu i raspravljaju Ronaldo ili Mesi, kako god ne mislim da ima išta ružno u tome i da je to navijacki, bolje i to nego psovanje
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 09 nov 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 22:49

effe_sa je napisao/la:Ne treba sad pravit dramu oko toga što su ljudi uzvikivali : "Messi, Messi...", pa to mu je publika i u Zagrebu uzvikivala kada je Real gostovao kod Dinama i Ronaldo je ko malo dijete poludio nakon te utakmice i počeo se provaljivat kako njemu svi zavide jer je lijep i bogat. :) :) U duši je Ronaldo jedno veliko dijete, čovjek i pored svih kvaliteta fudbalski je jako umišljen i to je isto svakako naša šansa. Nadajmo se da će zahvaljujući svojoj umišljenostu izgubit dosta lopti. Bilo kako bilo Portugal je favorit, pogotovo što smo i desetkovani, s jedne strane ne trebamo gajit previše iluzije, a s druge moramo odigrat hrabro i naši momci moraju dati sve od sebe. Portugal jaka ekipa, ali ne nepobjediva.
Hajde mi molim te reci da ti nebi bio kao malo djete da si jedan od najboljih igraca na svijetu, da imas stotine sponzora, da te bukvalno svaka djevojka/zena uzrasta od 15 do 35 godina hoce, da pravis preko 15 miliona eura godisnje, da razbijas rekorde, itd??? Ima pravo da bude takav, i trebamo se svi pomiriti s' tim. Meni iskreno je glupo to skandiranje "Messi, Messi" jer to njega ce samo jos vise motivisat. Gdje ces njemu dati jos vise motivacije da bude sto bolji i da dokaze da je "najbolji" na svijetu?!?!?! :roll: :(

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 nov 2011, 22:50

viva_il_chelik je napisao/la: Druze navijam za Real alii Ronaldo mi je kao svaki drugi igrac kada igra repka protiv njega. PROTIVNIK !
Svi koji drugaciji kazu su bolesni ljudi i ne treba ih ozbiljno shvatati.
Bezpotrebno je uzvikivanje MESSI MESSI zar nije bolje bilo DZEKO DZEKo ili BOSNA BOSNA itd
vidi,nisi me razumio..nisam ja govorio samo za ovo uzvikivanje... ;)
nek pjevaju bilo sta sto moze dekoncetrisati protivnika..mesi,dzeko,ibisevic,begovic ama bilo sta...jer sam rekao,sada ne trebamo birati sredstva kojim bi se koristili..apsolutno sve dolazi u obzir.. ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 nov 2011, 22:50

Hajde sad Zenicani u auta i trubite oko hotela,vuvuzele i ostala sranja.bitno je samo da im ne date spavati.Ko im ebe mater,cigani su i oni.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 09 nov 2011, 22:51

Na kraju ispade BiH vs Ronaldo.
Sretno zmajevi!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 nov 2011, 22:51

Jah, ovi potugalaca sto su se digli braco draca.
Koja arogantnost po dolasku na aerodrom.
Umisli se da su neka jaka zemlja, pa im sve nesto izgleda bijedno i jadno kod nas.
Kakvi samo pogledi na sve, kao da su dosli u dzunglu, pa im sve nejasno.
A cigani se dave u dugovima. EU ne zna sta ce s njima. Grci su mala maca za njih.
Da je to neka jaka ekonomska zemlja pa u redu cude se ljudi, nije im jasno, vec oni obicni bijednici.
Da nemaju ribarstva pocrkali bi od gladi k'o macke.
Dragi Boze, podari nam snage u petak da ih mlatnemo samo radi ovolikog ponizavanja. Pogledaj nas nekad !!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 09 nov 2011, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 09 nov 2011, 22:52

Emir ZENICA je napisao/la:Biti ce sve spremno kao i KOREOGRAFIJA ! 8-)
E vala vam je red za tu koreografiju i bio .
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2011, 22:52

Nekoliko stotina Zeničana Portugalce je dočekalo uzvicima "Edin Džeko" i "Ovo je Bosna".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 22:52

Megamon je napisao/la:Hajde sad Zenicani u auta i trubite oko hotela,vuvuzele i ostala sranja.bitno je samo da im ne date spavati.Ko im ebe mater,cigani su i oni.
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 nov 2011, 22:53

cuj kaze ne treba njemu skandirat nista, ne treba im priklanjat paznju, a treba ih respektovat. Prvo nije respekt ako im ne priklanjas paznju. Bilo bi mnogo glupo da na docek reprezentacije protiv koje igramo za ulazak na Euro ne dodje niko. A cuj sad to da mi njih trebamo kao gospodu docekat kad su oni odma trazili da se ne igra u Zenici cim su saznali da igraju protiv nas.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 09 nov 2011, 22:53

scootyTM87 je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Biti ce sve spremno kao i KOREOGRAFIJA ! 8-)
E vala vam je red za tu koreografiju i bio .
Stigla potvrda da dolazi i zastava iz Zivinica :D :D :D
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 nov 2011, 22:53

Megamon je napisao/la:Hajde sad Zenicani u auta i trubite oko hotela,vuvuzele i ostala sranja.bitno je samo da im ne date spavati.Ko im ebe mater,cigani su i oni.
Ma ništa od toga, jedva smo ih uspjeli vidjeti, veliko obezbeđenje. Neka spavaju ljudi, da budu svjesni kad izgube. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 nov 2011, 22:54

Igraci dosli u Zenicu i docekani su skandiniranjem Dzeko,Dzeko a ne Messi,Messi 8-) 8-)

scootyTM87 @

normala 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 nov 2011, 22:55

AÐ_Official je napisao/la:
Hajde mi molim te reci da ti nebi bio kao malo djete da si jedan od najboljih igraca na svijetu, da imas stotine sponzora, da te bukvalno svaka djevojka/zena uzrasta od 15 do 35 godina hoce, da pravis preko 15 miliona eura godisnje, da razbijas rekorde, itd??? Ima pravo da bude takav, i trebamo se svi pomiriti s' tim. Meni iskreno je glupo to skandiranje "Messi, Messi" jer to njega ce samo jos vise motivisat. Gdje ces njemu dati jos vise motivacije da bude sto bolji i da dokaze da je "najbolji" na svijetu?!?!?! :roll: :(
Pa ja sam i onako umišljen :D :D :D
Ma pusti to sad pa ima još sportista koji imaju pare pa nisu ko on. Najbolji primjer Raul. Dobro mi smo navikli na umišljene jer kod nas se ljudi umisle i sa par stotina maraka. :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 nov 2011, 22:56

chily-rz je napisao/la: Nekoliko stotina Zeničana Portugalce je dočekalo uzvicima "Edin Džeko" i "Ovo je Bosna".
ovo je za svaku pohvalu, a ne ko ovi primitivci, ne znam šta ljudi misle kad uzvikuju Messi, Messi... šta im to uopšte znači, dobro je momak poslije reko, zavide mi što sam bogat i lijep...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.