FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
bolji smo ...vise imamo prilika ali nikako go da dadnemo
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
hahah da ga ne bi dobili 8========Dbavarac je napisao/la:bolji smo ...vise imamo prilika ali nikako go da dadnemo
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
govori ovaj komentator bilal bilal bilal ribery
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
Fuj fuj kako ste smijesni malo je rec, ovako ce uvijek biti dok u klubu kakav je bayern igraju neki anonimusi i glupi treneri. Joj na koga se ja kladim.
Ja sam prestao na njih igrati jos otkad je Effenberg otisao.
Gdje cu bezveze bacati lovu kad ne mogu ni panjeve da dobiju?
Tacno da postavis 11 panjeva na teren, oni bi igrali nerijeseno s njima.
Gdje cu bezveze bacati lovu kad ne mogu ni panjeve da dobiju?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- el-fighter
- Kontakt:
1:1 završeno
Još jedna očajna predstava Bayerna. Ako budemo ovako igrali ništa od nas. Nakon ulaska Riberija zaigrali smo bolje i postigli smo pogodak, ali poslije nismo mogli loptu ugurati u gol. Ostalo je 1:1 i nada da će biti bolje.
Još jedna očajna predstava Bayerna. Ako budemo ovako igrali ništa od nas. Nakon ulaska Riberija zaigrali smo bolje i postigli smo pogodak, ali poslije nismo mogli loptu ugurati u gol. Ostalo je 1:1 i nada da će biti bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ima na eurosport 2, bar kod mene je bio evo sad repriziraju HSV-Dortmund, pa će prijenos Koln - Wolfsburg, LJEPOTAbavarac je napisao/la:u mene ne radi ovaj..imal josk kakav btw sto nema na eurosport 2
- reds_forever
- Kontakt:
na sta je otislo 104 miliona ako je tacno da je bayern toliko potrosio
Nikako ne mozete da ponovo uspostavite dominaciju kakvu ste prije imali 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
prelose za Bayern krenula ova sezona...ako se po jutru dan poznaje Bayern ni ove sezone ne moze do titule u bundesligi...ulozeno puno novca u svasta,a ti ce vam isti vratiti nista 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbg opet 1:1. Bili smo puno bolji, dobre 2 sanse za Olica, koji je ujedno i bio najbolji otkad je usao u igru. Gomez 5 puta u ofsajdu, kasnije gol, nije lose. Vidjelo se da poslije ulaska Bilala u igru, Bayern igra odmah puno bolje i povezanije. Sve u svemu nadam se boljem u slijedecim utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kao sto rekoh, najsugaviji klub na svijetu
vratite se u kup uefa.. tamo vam je mjesto.. tri rijeci koje vas opisuju su: Jadan, jadniji i najjadniji XD
Sretno u nastavku sezone, mozda osigurate ostanak - +oserem vam se na klub xD
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Prijavio sam te adminu zbog pljuvanja i provociranja, ovo nije prvi put da provociras.Imas temu o svom klubu i pricaj sta hoces ali nemoj stvarati losu atmosferu na portalu.Tata je napisao/la:Kao sto rekoh, najsugaviji klub na svijetuvratite se u kup uefa.. tamo vam je mjesto.. tri rijeci koje vas opisuju su: Jadan, jadniji i najjadniji XD
Ko zna zna...Harrison je napisao/la:Tesko da sta mozete uraditi bez Riberya, ali eto vidjet cemo. Werder samo malo ako bude ozbiljniji u odbrani moze da ne izgubi.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Smatram da Bayern uopšte nije loše odigrao utakmicu, Werder je bio defanzivan, kontrolisali smo gotovo čitavu utakmicu, samo je falila realizacija, al smatram da će i to doći.. još malo da se uklopi ekipa, vidjeli ste Pranjića, malo je paničio, valjda pred punom Allianz Arenom, Tymoshchuk nema toliko slobode, i njemu fali malo da se sve fino uklopi... Lahm se počeo snalaziti po desnoj strani, centar šutevi su bili katastrofalni, sve u svemu mislim da je Bayern odigrao jednu utakmicu na visokom nivou...polahko ljudi, doći će sve na svoje, Olić me oduševio, lik je prebrz i trudi se... ali Kralj je Kralj.. kad uđe Ribery vidjeli ste odmah kreativnosti i maštovitosti... džaba Bayern je sa njim u pola jači!!!
Mislim da prebacivanjem Lahm-a na desnu i dovođenjem Pranjića ili Braafheida na lijevu stranu, dobili smo jaču odbranu, ne može se probijati po bokovima ko prije... možda u ofanzivnim zadacima još fali, ali odbrana je sigurno jača!!!
Mislim da prebacivanjem Lahm-a na desnu i dovođenjem Pranjića ili Braafheida na lijevu stranu, dobili smo jaču odbranu, ne može se probijati po bokovima ko prije... možda u ofanzivnim zadacima još fali, ali odbrana je sigurno jača!!!
Bayern opet gubi bodove kod kuče. Wolfsburg hara opet ligom, dok mi ne možemo dobiti ekipu koja je kod kuće "popušila" tricu od Frankfurta. Za ovo nema opravdanja, nemaju ovi igrači veze što su igrali, kakav Klose, nije dao Oliću da igra. Nemamo nikako odbrane, kakav Van Buyten i Badstuber, Breno izmislio fudbal za njih. Sve nepovezano, Sosa propalitet, još se nadam da će igrati Baumjohan a on tako. Ovaj mjenja ekipu kao Jurgen i zna se gdje je Jurgen sada, nadam se da će se i Van Gaal tu naći.
Razočaran sam više u Bayerna kao klubu da sebi dozvoljava da se brukaju okolo. Sramota, zaboli me k... za igru, ja gledam rezultat i titule. Nekad i ona koja ne dominira na utakmica ekipa dobije lagano
Razočaran sam više u Bayerna kao klubu da sebi dozvoljava da se brukaju okolo. Sramota, zaboli me k... za igru, ja gledam rezultat i titule. Nekad i ona koja ne dominira na utakmica ekipa dobije lagano
Jbt, mislio sam da ce mi biti drago sto je Bayern los. Ali sad kad vidim kako pricate i koliko je to sve tuzno, odjednom mi je nekako zao tog kluba.
Hajde, bice bolje, glavu gore!
Zezam se naravno. Uzivam u vasoj patnji!
Zezam se naravno. Uzivam u vasoj patnji!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Van Gal nas je sjebo najvise, on i ona njegova jadna taktika, nece se on jos dugo zadrzati u Munchenu.
@ Tracismo ili kako vec aj **** i prestani provocirati jos malo pa ces imati vise postova na temi FC BAYERN nego na vasoj temi.I vidjecemo tvog Manchestera kako ce igrati bez C.Ronalda.
@ Tracismo ili kako vec aj **** i prestani provocirati jos malo pa ces imati vise postova na temi FC BAYERN nego na vasoj temi.I vidjecemo tvog Manchestera kako ce igrati bez C.Ronalda.
ma VAN GAL i njegove sveske ,,sigurno je zaboravio u holand muje ostala.samo kad ga cujem kako prica njemacki.hahahaFC BAYERN je napisao/la:Van Gal nas je sjebo najvise, on i ona njegova jadna taktika, nece se on jos dugo zadrzati u Munchenu.
- rob do bagro
- Kontakt:
mi necemo pobjedjivat sve dok budemo imali igracine poput pranjica,badstubera,braafheid itd,
stvarno sramota sta napravise od Bayerna
stvarno sramota sta napravise od Bayerna
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: CrvenoCrnaArmija, Dilah, Kaunas i 14 gostiju.