oj majko...*p!p!t@* je napisao/la:http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... CA&dur=785
Jes' da nije fudbaler,al' je gadan :S
Najružniji fudbaleri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najružniji fudbaleri
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nema veze što mu je od nesreće. I dalje je ružan i gadan k'o lopov. I ružniji. Je'bote, tolike pare ima, a ima onakve zube.muhovic je napisao/la:..ako mislis na onaj oziljak,ono mu je od nesrecealfarouqaminu je napisao/la:definitivno Ribery

Hayley <3
Ojj, pa kako je samo to smijesno! Ja sam pao sa stolice od smijeha...badblueboylivno je napisao/la:Nema veze što mu je od nesreće. I dalje je ružan i gadan k'o lopov. I ružniji. Je'bote, tolike pare ima, a ima onakve zube.muhovic je napisao/la:..ako mislis na onaj oziljak,ono mu je od nesrecealfarouqaminu je napisao/la:definitivno Ribery

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
mogu mislit na sta ti licis hahabadblueboylivno je napisao/la:Nema veze što mu je od nesreće. I dalje je ružan i gadan k'o lopov. I ružniji. Je'bote, tolike pare ima, a ima onakve zube.muhovic je napisao/la:..ako mislis na onaj oziljak,ono mu je od nesrecealfarouqaminu je napisao/la:definitivno Ribery
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kažu mi da sam lijep.
Ali, nebitno.. ne vidim što sam loše rekao.
Hayley <3
to kazem i ja svom cukibadblueboylivno je napisao/la:Kažu mi da sam lijep.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako je lijep.

Oliver Kahn,Ronaldinho,Krzinovek
- themaniaks
- Kontakt:
Mozete vi govoriti za Ronalda sta hocete,ali nema pic.e na svijetu koja se ne lozi na njega a i ove sto govore da se ne loze,lazu
i frajer nije ni sekunde ruzan cak naprotiv,iako ga ne gotivim kao igraca treba biti malo realan 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ronaldo i Philip Degen najveći lafci! 

Po meni jedan od ruznijih nogometasa

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Realno, ne znam koja djevojka može odbiti nekog poznatog fudbalera. Mislim da takva ne postoji.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, ne znam koja djevojka može odbiti nekog poznatog fudbalera. Mislim da takva ne postoji.
Naravno da ne postoji.Zato ima i "poznatih" djevojki . Ne vjerujem da Jennifer Lopez simpatise Benayoun-a ili Shakira Kuyt-a

Chelsea F.C.
- harebianconero
- Kontakt:
- harebianconero
- Kontakt:
Definitivno gadni su mi Ribery i Di Maria a lafcina mi je recimo Vilja
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Jedan od najruznijih nogometasa,definitivno

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Definitivno su ovi Britanci najruzniji narod na dunjaluku.
Opcenito jednog Britanca poznajem koji lici na ljudksi rod a to je Jenson Buton.
Opcenito jednog Britanca poznajem koji lici na ljudksi rod a to je Jenson Buton.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- harebianconero
- Kontakt:
A BeckhamReuf je napisao/la:Definitivno su ovi Britanci najruzniji narod na dunjaluku.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: JackW, TefalTava, VolimBiH96 i 12 gostiju.