Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam cemu toliko kombinovanje? Izaci sa formacijom i igracima koji haraju svijetom u dosadasnjem dijelu sezone i dobiti Barcelonu od koje smo u boljoj formi, imamo bodovnu prednost na tabeli i igramo kuci.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tyler durden
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Ma na jednu stranu staviti Marcela i Coentra'a, dobit ćemo puno na pokrivanju lijeve strane a i u napadu njih dvojica mogu puno na jednoj strani uradit. Znamo da obojica znaju fino u napadu odigrat, a u sredinu veznog reda staviti Pepea, na štoperske pozicije Ramosa i Carvalha (sako ako bude spreman Carvalho) i to bi trebalo biti to
lol pa i ti ga prekombinova,jesi ti lud? pobjednicka ekipa se ne mijenja,ovako ce formacija izgledat:
-------------------------- casillas -----------------------
arbeloa ili ramos -------------pepe------carvalho ili ramos-----marcelo
----------------- xabi alonso----------khedira ili coentrao----------
di maria----------------------- ozil---------------------------- cr
-----------------------benzema ili higuain--------------------
moje misljenje je da ce arbeloa na beka,ramos na stopera,khedira u sredinu i benzema u napad
- anonymousHD
- Kontakt:
Neymar produžio sa Santosom do 2014. 
jel moguce ovo napisatiraul-zakon je napisao/la: Ne valja svašta pričati, ubit će te neko...No hard feelings
ser del barça es el millor que hi ha !
- tyler durden
- Kontakt:
cuo si covjekaScof1eld je napisao/la:jel moguce ovo napisatiraul-zakon je napisao/la: Ne valja svašta pričati, ubit će te neko...No hard feelings![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Napokon i ja uživo vidio Ronalda, jest da je bilo na sekundu ali dovoljno. 
i u trenutku ejakulacije prsnulo te po facianonymousHD je napisao/la:Napokon i ja uživo vidio Ronalda, jest da je bilo na sekundu ali dovoljno.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne, to sam nekome drugome.Dushi_Rob je napisao/la:i u trenutku ejakulacije prsnulo te po facianonymousHD je napisao/la:Napokon i ja uživo vidio Ronalda, jest da je bilo na sekundu ali dovoljno.
- raul-zakon
- Kontakt:
A kako bi lijepo bilo da si ti, ili možda bolje da kazem vi, čuli za preneseno značenje, ili da stečuli da u bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku postoje stilske figure...Ali šta se može...nisi ti kriv/niste vi krivi, što ti/vam oskudnost na polju inteligencije ne dozvoljava da gledaš/gledate te neke stvari i drugačije, a ne samo bukvalno. A i ja bezze trošim prste...tyler durden je napisao/la:cuo si covjekaScof1eld je napisao/la:jel moguce ovo napisatiraul-zakon je napisao/la: Ne valja svašta pričati, ubit će te neko...No hard feelings![]()
![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
lave jesi li dobar ti ikako ? .. ja ti napisem iz sale " kad da cete moci ista osim sto cete se braniti" , ti meni drzis ovdje predavanje prvo o pismenosti, o apostrofu, o inteligenciji, o stilskim figurama.. pa majko mila sta je vama ljudi... opusti se jadan ne bioraul-zakon je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:jel moguce ovo napisatiraul-zakon je napisao/la: Ne valja svašta pričati, ubit će te neko...No hard feelings![]()
A kako bi lijepo bilo da si ti, ili možda bolje da kazem vi, čuli za preneseno značenje, ili da stečuli da u bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku postoje stilske figure...Ali šta se može...nisi ti kriv/niste vi krivi, što ti/vam oskudnost na polju inteligencije ne dozvoljava da gledaš/gledate te neke stvari i drugačije, a ne samo bukvalno. A i ja bezze trošim prste...
ser del barça es el millor que hi ha !
Volim Real Madrid par nasi igraca igra za rep. portugala
al bosna je bosna jedna i jedina, nasi ljudi su dali krv za nas
uvijek dvojca trebaju udvajati Ronalda ako treba neka Rahim kakav konopac ponese
DZEKO DZEKO DZEKO nemogu vise ode mi grlo
DZEKO DZEKO DZEKO nemogu vise ode mi grlo
Ma treba mu noge polomiti , na njega pustiti Pandzu da ga pritefteri

Nema nam druge
Nema nam druge
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- raul-zakon
- Kontakt:
Čuj ga, iz šale...lave jesi li dobar ti ikako ? .. ja ti napisem iz sale " kad da cete moci ista osim sto cete se braniti" , ti meni drzis ovdje predavanje prvo o pismenosti, o apostrofu, o inteligenciji, o stilskim figurama.. pa majko mila sta je vama ljudi... opusti se jadan ne bioali nastavi persirati..
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Izgleda ništa od Neymara , brazilac produžio ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
to nikad nije bio neki problem, cuj produzio ugovor, velika stvar
i samo da dodam kako je ovaj banetov sastav reala u najmanju ruku smijesan i ocajan, pa kako bi oni igrali, svasta 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da bi uzeo veci transfer.Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Neymara , brazilac produžio ugovor.
Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Neymara , brazilac produžio ugovor.
Produžio ugovor da bi klub uzeo veće pare. City će njega dovest u januaru,najdalje julu,živi bili pa vidjeli. Inače smatram da se prevelika pompa oko njega diže,kao i oko onog Gansa, neću sad banalizovati,ali lako je u Brazilu biti dominantan,dakako sporiji fudbal se igra nego u Evropi,fizički slabiji.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
Eden Hazarad ili Neymar,a mozda i obojica na ljeto u Realu 
belgijanac je izjavio kako mu za prelaz samo dolazi u obzir real madrid, ostali klubovi nemaju sanse navodno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Ma mislim da ce on i preci u Madrid na ljeto,jer Zidane vec godinu dana bali na njegaLenBias je napisao/la:belgijanac je izjavio kako mu za prelaz samo dolazi u obzir real madrid, ostali klubovi nemaju sanse navodno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.