BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

NeverRetreat
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la NeverRetreat » 10 nov 2011, 00:01

samo optimizam ljudi 8-)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 nov 2011, 00:01

underground je napisao/la:
Elddar je napisao/la:Joj kako bih s osmijehom banovao sve ove pesimiste, shvatam da svako ima pravo na mišljenje, al me nervira što toliko baksuziraju pa makar i realno govorili, pustite ovaj napaćeni narod da se raduje ovih 5-10 dana i zaboravi na svakodnevnicu, u pm!

ja i sta onda kad popusimo ha...opet isto jeli...pusti tu pricu o napacenom narodu mi jednostavno nemamo domete za dalje

ribery potpis
Šta kad izgubimo, nek je živa glava, ali imamo ovo vrijeme do utakmice pravo se nadati i biti euforicni i veseli. Vecina Bosanaca i jeste vesela, a ti ako ne možeš biti to je tvoj problem

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 nov 2011, 00:02

Ausa pesimisti , bola pada Portugal ! ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 10 nov 2011, 00:02

[youtube][/youtube]

nek ste im Zeničani pokazali kako se cigani dočekuju! SVAKA ČAST!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 10 nov 2011, 00:02

ja i sta onda kad popusimo ha...opet isto jeli...pusti tu pricu o napacenom narodu mi jednostavno nemamo domete za dalje

ribery potpis[/quote]
koji je tvoj razlog pracenja reprezentacije onda uopste..pusti one koji vole repku..bavi se golfom ili kuglanjem..nadji nes vec
Unica grande amore

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 10 nov 2011, 00:05

FRANK RIBERY je napisao/la:Šanse da prođemo Portugal su 50 posto, a da ispadnemo su 100 posto.Daj Bože da se varam, ali ...
Šanse da nisi ružan ko Ribery su 50 posto , a da jesi su 100 posto. Daj Bože da se varam,ali ...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 nov 2011, 00:06

NeverRetreat je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Šanse da prođemo Portugal su 50 posto, a da ispadnemo su 100 posto.Daj Bože da se varam, ali ...
Šanse da nisi ružan ko Ribery su 50 posto , a da jesi su 100 posto. Daj Bože da se varam,ali ...
Nemoj mi bolan za Bilala tako, sta ti je covjek skrivio :evil: , a i nije toliko ruzan :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 10 nov 2011, 00:08

Samo pobjeda nista vise kakvo izgubiti od toga nema nista imamo mi nasega dzeku i vedu sto ce to odratiti profesijonalno ima da se radujemo akobogda i da mi pobjedimo 3-0 a ne ovdje se predavati i govoriti neke postotke kakve imamo samo naprjed volim te bosno..........

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 10 nov 2011, 00:08

AllAbout je napisao/la:ja i sta onda kad popusimo ha...opet isto jeli...pusti tu pricu o napacenom narodu mi jednostavno nemamo domete za dalje

ribery potpis
koji je tvoj razlog pracenja reprezentacije onda uopste..pusti one koji vole repku..bavi se golfom ili kuglanjem..nadji nes vec[/quote]

samo govorim da smo realno slabiji i da ne treba prekomjerna euforija i razna skandiranja messi messi,pojavilo se bruka montiranih klipova na netu kao i prosli put a sto nma to treba

mi bi najvise (na psiholoskom planu) dobili da niko nije bio ni na aerodromu ni ispred hotela!!! eh tad bi se cigani pitali sta je ovo i gdje su dosli,tad bi im udarili po kompleksu svatas...a ovako dabogda al et ;)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 10 nov 2011, 00:08

Centre forward je napisao/la:Nemoj mi bolan za Bilala tako, sta ti je covjek skrivio :evil: , a i nije toliko ruzan :mrgreen:
ma svako je lijep na svoj način :mrgreen:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 nov 2011, 00:09

Elddar je napisao/la:[youtube][/youtube]

bolje i Mesi nego cigani, to je isto da oni nas zovu balije

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 nov 2011, 00:10

NeverRetreat je napisao/la:
Jesi se registrovao samo da mi to kaže ili...

Nisam ja pesimista ja sam realista, ali ne Madriđanin.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2011, 00:10

Slozit cemo se da je najbolje da su vikali 'Portugal', to je isto da oni nama vicu 'Bosna'.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 nov 2011, 00:11

Elddar je napisao/la:Joj kako bih s osmijehom banovao sve ove pesimiste, shvatam da svako ima pravo na mišljenje, al me nervira što toliko baksuziraju pa makar i realno govorili, pustite ovaj napaćeni narod da se raduje ovih 5-10 dana i zaboravi na svakodnevnicu, u pm!
Nije problem u radovanju, što bi se neko radovao prije nego što pobijedimo....Lijepo se radovati uspjesima reprezentacije i često nas je obradovala u zadnje vrijeme. Svaka čast našim momcima, ali ako gajimo iluzije samo će nam poslije biti teže ako ne uspijemo. A ovako ako smo realni više ćemo se poslije radovat uspjehu i tom iznenađenju koje svi priželjkujemo. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 nov 2011, 00:12

Šta su to pokazali? Da vlada seljakluk i primitivizam kao i u cijeloj BiH.. Više se naroda skupilo da dočeka Portugalce nego što će biti na protestima u Sarajevu sutra. Sramota!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 nov 2011, 00:12

FRANK RIBERY je napisao/la:Šanse da prođemo Portugal su 50 posto, a da ispadnemo su 100 posto.Ne treba se zamajavati da smo nešto u evropskom fudbalu i da nas Evropa voli.Čujem izjave igrača kažu iskusniji smo.Tek kad prođeš baraž onda možeš govoriti o nekom iskustvu.Mi tog iskustva nemamo jer smo tri puta padali na takvom ispitu(Danska, Srbija, Portugal). Mi smo još uvijek zeleni.Na kraju treba stvari gledati REALno (igrači im igraju u Realu, Portu, Benfici,Chelsiju, MAn Utd, Zenitu...) protiv svih ostalih protivnika bi imali šanse za prolazak, a protiv Portugala one ne postoje.Narod će se predozirati euforijom i na kraju zna se šta slijedi.Međusobna optuživanja.Portugal je nedavno uvalio Španiji 4 gola.Taj isti Portugal je bio značajno oslabljen u tri posljednja meča.Uzeli smo bod Francuskoj kojoj je falilo 7-8 bitnih igrača.Nema sumnje da smo odlična reprezentacija, ali naš rang su Češka, Irska,Hrvatska,Turska dok je Portugal sigurno najbolji tim u baražu i redovan favorit na velikim takmičenjima.Daj Bože da se varam, ali ...
Pa de ti navedi nekog igracinu iz Danske.
Ako se ne varam ,upravo ta Danska je nedavno pobijedila Portugal(igrao cr7),a i pored te pobjede(ako je ona nekim slucajem bila zbog nedostatka nekih igraca u redovima portugala,ili jednostavno sreca) zavrsila u grupi ispred portugala koji je ,opet,imao isto bodova kao i norveska te za dlaku prosao... u baraz.
I kako sad da mi budemo pesimisticni(u tvom slucaju realni) kad gledajuci i statistiku,i samu igru,samu formu mi imamo izgledne sanse da prodjemo,ili da bar pruzimo utakmice zivota,da pokazemo svijetu ono sto jesmo,da znamo igrat jako dobar i kvalitetan fudbal i naravno,da nisu svi ko mevlid :D
U jednu stranu to sto njihovi igraci igraju u vecim i jacim klubovima,al gdje su ti igraci bili u grupnoj fazi,gdje su bili protiv danske, u utakmici nista manje vaznoj od ove??Gdje je tad bio taj silni i svjetski kvalitetni portugal??
Sretno zmajevi!!

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 10 nov 2011, 00:12

FRANK RIBERY je napisao/la:Jesi se registrovao samo da mi to kaže ili...
nisam , pogledaj datum registracije ... bio sam nekad davno registrovan s drugim nickom ali je obrisan :roll:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 10 nov 2011, 00:14

spielführer_21 je napisao/la:

Šta su to pokazali? Da vlada seljakluk i primitivizam kao i u cijeloj BiH.. Više se naroda skupilo da dočeka Portugalce nego što će biti na protestima u Sarajevu sutra. Sramota!

tets vot ajm toking abaut :!: :!: :!:

svaka cast brate
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 nov 2011, 00:16

Ne vjerujem u baksuzluk i vudu magiju pa sam siguran da BiH neće ispasti zbog nas pesimista već zbog toga što se namjerila na boljeg protivnika .Uredu da se radujemo, ali nije uredu da nas euforija toliko opali da na kraju budemo popišani.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2011, 00:18

Portugalci su kao Francuzi i mi, ljudi od mesa i krvi, zar ne?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.