Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 22:57

Zomby je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:I da mi neko kaze kako nije kladionica u pitanju?
:roll:
Jok zato je Roberto (Granada) 3,4 zicera skino kako nogom tako jednom rukom kod r. 1-0 :mrgreen:
Prika ne kupuje se svih jedanaest igraca kupe se 1-2 iz odbrane ;)
A ako vidis ko je najlosiji veceras bio u odbrani Sevilje i ko je vec za te stvari osudzivan za nadat je se da ti budu neke stvari jasnije ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 31 okt 2011, 23:00

Prika ne kupuje se svih jedanaest igraca kupe se 1-2 iz odbrane
Ciljas da je Spaha kupit :roll: Javi Varas :roll:
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 31 okt 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 okt 2011, 23:01

eksplodirala granada haha

kako su ovi iz sevilje igrali ci

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 23:04

Za_raju je napisao/la:
Zomby je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:I da mi neko kaze kako nije kladionica u pitanju?
:roll:
Jok zato je Roberto (Granada) 3,4 zicera skino kako nogom tako jednom rukom kod r. 1-0 :mrgreen:
Prika ne kupuje se svih jedanaest igraca kupe se 1-2 iz odbrane ;)
A ako vidis ko je najlosiji veceras bio u odbrani Sevilje i ko je vec za te stvari osudzivan za nadat je se da ti budu neke stvari jasnije ;)
I ti si haman upoznat u te rabote.Nego koliko si donji. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 23:30

harishp je napisao/la:I ti si haman upoznat u te rabote.Nego koliko si donji. :lol:
Ne idem ja gdje svo stado ide ,kakva kocka buraz to je za ovce isto kao i vjera...
E da si me pitao za konoplju tu bi vec mogli razgalabati ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2011, 23:36

hmm ovaj odlucujuci gol, Spaha izbije glavom loptu a ovi ostali iz odbrane stoje i gledaju...
@za raju ne znam iz kojeg ugla da gledas i analiziras, ne mozes to nikako staviti Spahicu na teret.

ali Sevilla se izgleda ispromasivala, minutu prije kraja im golman Grenade skinuo cist gol.

nisu imali srece. ali i dalje im je pocetak prvenstva bio odlican. samo jedan poraz u prvih 10 utakmica.
ali zato su imali 5 remija... moraju popraviti ofanzivu. odbrani se ne moze nista prigovoriti.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 23:41

calcio je napisao/la:hmm ovaj odlucujuci gol, Spaha izbije glavom loptu a ovi ostali iz odbrane stoje i gledaju...
@za raju ne znam iz kojeg ugla da gledas i analiziras, ne mozes to nikako staviti Spahicu na teret.

ali Sevilla se izgleda ispromasivala, minutu prije kraja im golman Grenade skinuo cist gol.

nisu imali srece. ali i dalje im je pocetak prvenstva bio odlican. samo jedan poraz u prvih 10 utakmica.
ali zato su imali 5 remija... moraju popraviti ofanzivu. odbrani se ne moze nista prigovoriti.
Ma iz aviona se vidi da je odbrana bila kao mlitav qrac, nikako nije parirala napadu Sevilje koji je bio i vise nego odlican...
Utakmica ponedjeljkom ...hmhmhm :roll: ,
Odbrana za prijekog suda protiv ekipe koja ni Zelji nebi dala 2 gola itd itd
Kazem moje misljenje a sad da li je tacno ili nije to nikad saznati necemo...
"No God is Good God "

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 okt 2011, 23:43

Escude malo je reći retardiran fraer u zadnje dvije tekme,po meni jedini krivac za ovako slabe rezultate...

Al šta je tu je...¯\_(ツ)_/¯
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2011, 23:52

ja se ne slazem sa vama dvojicom. mozda odbrana ponekad napravi gresku ali ako analiziramo big picture onda je ocigledno sta im ne stima. pogled na tabelu kaze da su odigrali 10 utakmica, zabili 11 a primili 8 golova.

ne treba biti Serlok Holms da bi zakljucili da je 11 postignutih golova preslabo za ekipu kao sto je Sevilla koja cesto dominira posjed lopte.

trebali su i Grenadi zabiti 2-3 gola i onda mirno privesti utakmicu kraju.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 10 nov 2011, 12:05

"hočeš da dobiješ jednu šamarčinu " reće spaha novinaru i nastavi dalje držati presicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: caaaaaaaaaaaaar

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 nov 2011, 12:16

maverick_tz je napisao/la:"hočeš da dobiješ jednu šamarčinu " reće spaha novinaru i nastavi dalje držati presicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: caaaaaaaaaaaaar
Ovo je kao smijesno, vise zalostno :roll: al eto
Cuva Bog Zelju svog!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 10 nov 2011, 12:20

Tačno bih sad nešto rekao ali prešutiću da ne dobijem ban već da se fino mogu radovati utakmici i na forumu :?
mirzza je napisao/la:
maverick_tz je napisao/la:"hočeš da dobiješ jednu šamarčinu " reće spaha novinaru i nastavi dalje držati presicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: caaaaaaaaaaaaar
E moj Bože...

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 10 nov 2011, 12:21

da ti iskreno kažem,i treba se odnositi prema takvim novinarčićima na takav naćin,pogotovo ko potcjenjuje repku,dakle spaha je samo jednom rečenicom zabiberio pesimistima na svoj orginalan način ;P

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 nov 2011, 12:23

Očito niste dobro slušali press konferenciju. Nije baš tako rekao novinaru, već u smislu: "sad ćeš od slavice (portparol nfsbih)dobiti i šamar", sve to uz smijeh.

Nije baš mislio onako krkanski, kako se to predstavlja.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 10 nov 2011, 12:38

maverick_tz je napisao/la:da ti iskreno kažem,i treba se odnositi prema takvim novinarčićima na takav naćin,pogotovo ko potcjenjuje repku,dakle spaha je samo jednom rečenicom zabiberio pesimistima na svoj orginalan način ;P
+ 1!

U ovoj državi (kao i u cijelom regionu) novinari su kao rak koji širi laž...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 nov 2011, 13:06

Čovijek malo puko i al strpljenje je najveća investicija,al iskreno ti kad slušaš te novinare ,komentatore Bože sačuvaj to kod su iz najgore mahale pokupili ih i dođu ispitivaju pitanja ko za djecu ništa konkretno.Užas!
Inače Spahi svaka čast na svemu, jedini koji zna kulurtno lijepo par rečenica reći ,ipak je ovo reprezentacija a ne cirkus zabava, ,pukne nekad film i njemu ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 nov 2011, 13:24

NK/RK Krivaja je napisao/la:Tačno bih sad nešto rekao ali prešutiću da ne dobijem ban već da se fino mogu radovati utakmici i na forumu :?
mirzza je napisao/la:
E moj Bože...
Sta tebi nije jasno u svemu ovome? Spaha je kapiten i treba se znati ponasati i odgovarati na provokacije.
Ako imas sta reci a nije ti jasno posalji PP.
Zbog ovakvih izjava i zezancija, drustvo nam i jeste tu gdje jeste, na samom dnu dna.
Cuva Bog Zelju svog!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2011, 13:36

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 nov 2011, 13:38

Vjerujem u pozitivan ishod protiv Portugalaca al isto vjerujem da ako nas ista ili itko ukopa to ce biti Emir Spahic .. neki nepotrebni zuti ,crveni ili neka druga vrsta njegovog tipicnog blackouta ...

Kapiten svih kapitena, najveci Bosanac, najveci Hercegovac , Kameleon , Pucista , covjek koji ima mogucnost da igra sa slomljenim nogama i samara sve sto je lakse od 70 kila .. :D :D ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 11 nov 2011, 23:34

Mene je večeras oduševio Zahirović. Jeste da je imao jednu grešku ali i ti mora biti u jednoj tekmi.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot] i 17 gostiju.