BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Uh već sad osjetim laganu nelagodu u želudcu, jedva čekam da počne tekma ! Ovu nelagodu lagano još večeras ubijati pivom
!
U novi boj ...
Mislim da se izmedju redova moglo zakljuciti da je Pape odlucio Lulica koristiti kako lijevog beka..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sinoć je u Zenicu i Bosnu i Hercegovinu ušla najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom! Nadamo se da će propasti...kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
može li neko postaviti video sa te pressice? nisam stigao odgledati... hvala
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
neko rece da su kamera za hd rezoluciju posudjene
Vjerujem da ce HD biti na svjetskim kanalima koji ce prenositi, ali kod nas to je naucna fantastika.
Medjutim ja se najiskrenije nadam da ce biti promjer 16:9 slike a ne glupi 4:3...
Tako je bilo protiv Turske koliko se sjecam, kad smo igrali 2009...
Vjerujem da ce HD biti na svjetskim kanalima koji ce prenositi, ali kod nas to je naucna fantastika.
Medjutim ja se najiskrenije nadam da ce biti promjer 16:9 slike a ne glupi 4:3...
Tako je bilo protiv Turske koliko se sjecam, kad smo igrali 2009...
Sušić: Nekih 7:0 ne bi bilo loše, onda bismo možda bili mirni u revanšu...

Kad je svojevremeno Inter igrao protiv Uniteda,pa u vatru ubacili tada 18-godisnjeg Davida Santona sa zadatkom da cuva Ronalda,i zbilja ga je u potpunosti neutralisao,mozda i Susic proba sa Besicem nesto slicno 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
džakailibu
- Kontakt:
zašto?kako? citao sam na drugom portalu vijest kako ce maletic na desni bok i da ce salihovic na klupu. meni se cini da su to tlapnje. siguran sam da ce salihovic igrati a ne vjerujem da cemo maletica gledati kao beka od poc3etka tekme. niti je bek a niti je kvalitetanDylan Dog je napisao/la:Mislim da se izmedju redova moglo zakljuciti da je Pape odlucio Lulica koristiti kako lijevog beka..
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- nookey
- Kontakt:
'Kapiten poslao poruku'
Šaljem poruku onima koji vide a ne čuju, koji slušaju a ne vide
Šaljem poruku onima koji vide a ne čuju, koji slušaju a ne vide
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Gledam ovu tamno plavu (više crna) trenerku na Spahi i kontam da su izgleda dobili novu garnituru opreme i da će za utakmice baraža zaista biti oni vrećasti dresovi sa crnim šorcevima
I znam sad da će se neko javiti sa pričom yebeš dresove, nije to važno, ne igraju dresovi..i slažem se s tim ali opet kontam kojeg vraga mijenjati onu odličnu kombinaciju iz Francuske. Nadam se da griješim i da su im oni vrećasti kompleti samo za treninga.
I znam sad da će se neko javiti sa pričom yebeš dresove, nije to važno, ne igraju dresovi..i slažem se s tim ali opet kontam kojeg vraga mijenjati onu odličnu kombinaciju iz Francuske. Nadam se da griješim i da su im oni vrećasti kompleti samo za treninga.
Ima li neko video sa te pressice??? 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sutra 0:0,a u Portugalu 1:1!
aBd
Jao nasih novinara , gledam na gol.hr ce biti stream presice kao i uvijek a kod nas nista !!
Zaostajemo za komsijama 10 godina...
Zaostajemo za komsijama 10 godina...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Necu da prognoziram , MOLIM TE BOZE DA IZBACIMO PORTUGAL , DA SE PLASIRAMO NA EVROPSKO PRVENSTVO !
DA U UTORAK OKO 11 SATI pocne slavlje nevidjeno , ko je zasluzio ako mi nismo !
Vjerujem nasim igracima trebat ce nam i malo vise srece , kad gledam sad utakmicu protiv Francuske , te vazne utakmice koje smo imali -eh koji smo mi baksuzi .. Neka se taj nas baksuzluk prebaci na Portugalce u ove naredne 2 utakmice !
DA U UTORAK OKO 11 SATI pocne slavlje nevidjeno , ko je zasluzio ako mi nismo !
Vjerujem nasim igracima trebat ce nam i malo vise srece , kad gledam sad utakmicu protiv Francuske , te vazne utakmice koje smo imali -eh koji smo mi baksuzi .. Neka se taj nas baksuzluk prebaci na Portugalce u ove naredne 2 utakmice !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Fakat ovi naši misle po šoderu onome igrat, ova slika preplavila sve pt medije.

Koji im je klinac trebao taj šljunak?

Alucard je napisao/la:Gledam ovu tamno plavu (više crna) trenerku na Spahi i kontam da su izgleda dobili novu garnituru opreme i da će za utakmice baraža zaista biti oni vrećasti dresovi sa crnim šorcevima![]()
Ovakvu su i opremu/trenerku imali i protiv Francuske.
Spaha i ostali u Parizu (Na Aerodromu, prije tekme)

http://www.goal.com/en/match/69051/bosn ... al/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
-
džakailibu
- Kontakt:
kakav je ovo pješčanik, mati mila?Chuckie je napisao/la:Fakat ovi naši misle po šoderu onome igrat, ova slika preplavila sve pt medije.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
znaci goal.com prognozira 2:2, proslu protiv Francusa su pogodili sa 1:1, hmmmm
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Strasno, kao da su travu "pokosili na nulu" pa se zemlja vidi.Chuckie je napisao/la:Fakat ovi naši misle po šoderu onome igrat, ova slika preplavila sve pt medije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.