BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

mirzza
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la mirzza » 10 nov 2011, 13:28

Colo Colo je napisao/la:Ovo je tipično za nas :? umjesto da poprave teren , oni ga još više uništili :lol: :lol: :lol:
Nije tipicno za nas, nego smo radili po instrukcijama strucnjaka iz UEFE koji je proveo 10 dana u BiH radeci na 'pripremi' terena.
Cuva Bog Zelju svog!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 nov 2011, 13:29

Velika je steta sto nismo organizovali neku koreografiju,nesto da grmi da se najezis,a moglo so to odradit da svima dah stane,ako nista moglo se na svaku stolicu zastavica postavit pa da se mase kad budu himne ili izlazili igraci,neznam kako se niko nije ukljucio u taj projekat,mislim da je itekako zreo za ovakvu utakmicu... :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 13:30

Mirsad94 je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Ibra dolazi da navija za BIH :D :D :D :D :D :D
Jbt Cristina Mesi i ostali fudbalski manekeni da mi je vidjeti Zlatana neznam sta bi dao

ps.rodjak mi,prezivamo se isto
Ih koliko onda ti imas rodjaka. :D

A teren je jadan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 nov 2011, 13:30

HOPLIT je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Bruka i sramota, seljakluk na kubik:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino mi smeta ovo cigani, a inace u svijetu sporta uobicajene su provokacije protivnika, šta šta su trebali cvijece bacati
Ovo meni nije normalno. Pa zar se ovako dočekuju gosti u ovoj zemlji?
Pa dobro mora im se malo zvizdati, meni je u Sarajevu simpaticno "Messi Messi" :D
Cak se i Ronaldo nasmijao :D ali je shvatio ko je i nama no.1 fudbaler u svijetu ;)
A sta veli onaj jedan u Zenici, izlaze igraci portugala a on "volim te Celik" :lol:
Kakav sabanluk
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 10 nov 2011, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 10 nov 2011, 13:31

Dobro je da nema oni slikica sa ronaldom kako ga tješe što igra sa BiH kao prije 2 god. koja je ono glupost bila u PM ko djeca :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 nov 2011, 13:33

Ja preseravanja na svakom ćošku :mrgreen: :roll:

de ba ljudi, ohladite **** vas Beč. Fudbal je emocija i sve što ide uz to, pa i provokacije protivnika. Kada ili ako izgubi tu dimenziju postaće nebitan sport.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 nov 2011, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2011, 13:33

pastore je napisao/la:Velika je steta sto nismo organizovali neku koreografiju,nesto da grmi da se najezis,a moglo so to odradit da svima dah stane,ako nista moglo se na svaku stolicu zastavica postavit pa da se mase kad budu himne ili izlazili igraci,neznam kako se niko nije ukljucio u taj projekat,mislim da je itekako zreo za ovakvu utakmicu... :cry:
Za sve trebaju novci, ali nas savez kakav je ni na kraj pamet im nije da se nesto organizuje. Zato je ona grupa ljudi iz Zivinica napravila onu veliku zastavu.

Npr. utakmica u Francuskoj kada su domaci na svakoj stolici stavili po jednu manju zastavu Fracnuske, ako se sjecate bio je ljep prizor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 nov 2011, 13:38

VanBasten je napisao/la:Ja preseravanja na svakom ćošku :mrgreen: :roll:

de ba ljudi, ohladite **** vas Beč. Fudbal je emocija i sve što ide uz to, pa i provokacije protivnika. Kada ili ako izgubi tu dimenziju postaće nebitan sport.
Sto bolan Bec? :D

Slazem se, malo podbadanja nije na odmet... BTW, zaista mi nije jasno sta rade na Bilinom Polju. S obzirom da se utakmica igra sutra, nije mi jasno kako stadion moze onako da izgleda. Pa vise od 2 sedmice se nesto ko fol radi travnjak, a sve se cini da je u gorem stanju nego sto je bio... Haman da su se ti nasi "majstori" malo preracunali u tim svojim nakanama da nesto urade...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 10 nov 2011, 13:40

Nista od fan zone u Zenici :o :o

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2011, 13:41

Kapiten i selektor apeluju da se ne zvizdi himnama. To je stvarno krkanski, a gledace mnogo ljudi sirom evrope ovu utakmicu, nemojte nasjedate na grupni pritisak ako neko krene zvizdati. Da ne govorim da ce to portugalcima posluziti i kao dodatna motivacija, nisu ni oni od stijene nego su patriote. A ni mi nemamo nikakve koristi od toga.

Nevermind
Kontakt:

Post Postao/la Nevermind » 10 nov 2011, 13:42

Procitao sam negdje rubriku da se u Zenici skandiralo "Dzeko, Dzeko" i "Ovo je Bosna" portugalskim igracima kad su dolazili pred hotel. Evo ja pregledo ova dva snimka ispred hotela i nigdje da cujem to skandiranje (mada bi izgledalo mocno da je tako).

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 nov 2011, 13:42

neka malo i portugalcima provokacija ... do sad su ans pravo provocirali sa terenom koji ruku na srce grozan, ko da ce konji da trce po njemu :D ... a ovo za zastavice ... nema to ko organizovat ... treba i lova da se to napravi, a kod nas slabo ko ima voljan za to ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 13:43

Siguran sam da bit zvizdanje himni, jer mediji i pojedini navijaci su napravili atmosferu mrznje prema Portugalu i Ronaldu pogotovo. Bog zna zasto, sta je to Portugal nama skrivio? Ko je procitao clanak o dolasku Portugala u Zenicu na SC sinoc, zna o cemu govorim. Ronalda napadaju jer je zagrnuo zavjesu u autobusu. :roll:

Spali smo na nivo Albanije, Srbije, Egipta i njima slicnim.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 nov 2011, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2011, 13:47

Od kako smo izvukli Portugal ja sam pod utiskom da ce sudjenje da bude kriminalno, zivi bili pa vidjeli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 13:50

Elegant je napisao/la:Od kako smo izvukli Portugal ja sam pod utiskom da ce sudjenje da bude kriminalno, zivi bili pa vidjeli.
ja bi volila da se vise prestane spominjati to sudjenje.
ne moze te sudija izbacit ako si bolji i das 15 golova (karikiram).
...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 nov 2011, 13:51

_dreamer_ je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ja preseravanja na svakom ćošku :mrgreen: :roll:

Sto bolan Bec? :D

Slazem se, malo podbadanja nije na odmet... BTW, zaista mi nije jasno sta rade na Bilinom Polju. S obzirom da se utakmica igra sutra, nije mi jasno kako stadion moze onako da izgleda. Pa vise od 2 sedmice se nesto ko fol radi travnjak, a sve se cini da je u gorem stanju nego sto je bio... Haman da su se ti nasi "majstori" malo preracunali u tim svojim nakanama da nesto urade...
Ma, eto, kod nas je Beč neka vrsta paradigme nekakve evropske uzvišene kulture itsl :mrgreen:
Bogami ko da su na aerodromu bili nekakvi humantarci il šta ja znam, pa ono bruka da su ih ljudi provocirali. Fudbal je upitanju ba, gotovo sve dolazi u obzir :mrgreen: Jedina stvar koja je bezze je zviždanje prilikom intoniranja himne, to već prelezi granice ukusa.

Glede stadiona, maloprije čitam da su radili po instrukcijama iz Uefa-e. Nije do nas ba :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 13:52

panties je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Od kako smo izvukli Portugal ja sam pod utiskom da ce sudjenje da bude kriminalno, zivi bili pa vidjeli.
ja bi volila da se vise prestane spominjati to sudjenje.
ne moze te sudija izbacit ako si bolji i das 15 golova (karikiram).
Ne vrijedi to ljudima objasnit. Njima je vaznije to sto je Castrol sponzor Ronalda i EP-a nego kvalitet Portugala.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 10 nov 2011, 13:53

Cartman je napisao/la:Siguran sam da bit zvizdanje himni, jer mediji i pojedini navijaci su napravili atmosferu mrznje prema Portugalu i Ronaldu pogotovo. Bog zna zasto, sta je to Portugal nama skrivio? Ko je procitao clanak o dolasku Portugala u Zenicu na SC sinoc, zna o cemu govorim. Ronalda napadaju jer je zagrnuo zavjesu u autobusu. :roll:

Al fakat! Treba da imamo stav da su nebitni, kao sto i jesu.
Za ove provokacije i slicno, apsolutno sam protiv i himnu trebamo civilizovano saslusati, kako prilici kulturnom narodu. Portugalci nisu nikakvi drzavni neprijatelji i sl., tu su da se bore sa nama da odu na EP, pa nek pobjedi bolji.
A isto tako sam misljenja da ako dodje do tih provokacija, da ih nece nista dodatno motivisati, nece im ni skoditi, svi su profesionalci i navikli su na to. To bi bilo isto kao da kazete veci motiv ce imati neko od nasih sto mu zvizde...Pa dovoljan je motiv ovakva utakmica, za svoj narod. Zato samo lagano, sportski, ponekad i bezobrazno, ali na terenu !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 10 nov 2011, 13:54

sta tu placete nemojte ovo,nemojte ono.da im napravis autoput od cvijeca opet cemo biti crna rupa u evropi.

nek nebo gori iznad nas,nek se zvizdi i galami

kud te srece da smo napravili bakljadu u francuskoj,pa da se nasi igraci odmore 3-5 minuta bi sipak onda francuzi dali gol
kad se umire,nek se umre muski

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 10 nov 2011, 13:55

Cartman je napisao/la:Siguran sam da bit zvizdanje himni, jer mediji i pojedini navijaci su napravili atmosferu mrznje prema Portugalu i Ronaldu pogotovo. Bog zna zasto, sta je to Portugal nama skrivio? Ko je procitao clanak o dolasku Portugala u Zenicu na SC sinoc, zna o cemu govore. Ronalda napadaju jer je zagrnuo zavjesu u autobusu. :roll:

Druze studente istog smo misljenja sto se ovog ciganluka sa nase strane tice.

Dje ona djevojka, sto je pricala nesto o nasem dostojanstvu :lol: ? Jos rece, kada gubimo onda smo bas dostojanstveni :lol: , mi kada gubimo, moze biti da lete i biljard kugle :lol: .

Mi smo krkanski narod, a mediji to samo iskoristavaju. Mada atomosfera treba biti zapaljena, ali netreba biti seljacka, kao kod nas. Spahic isto ko da nas nezna, kakve veze ima sto smo propatili sto jesmo, kada se ponasamo i dalje necivilizovano, a jos ovom Ronaldu cinimo nevidenu uslugu, cinimo ga mi vecim sto puta nego sto jeste.

Juce moja djevojka (nema pojma o fudbalu, nije Bosanka) prode pored ekrana dje bila slika Bilinog polja i stade i pita me, a sta je to, stadion na kojem ce se igrati u petak? Strasno, izgleda kao kod nas na selu kada idemo gledati hobi fudbalere.

Bolje da joj nepokazujem najnovije slike travnjaka :lol: . Uostalom, imali smo dovoljno vremena a uradilo se nista nije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.