BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Elegant
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2011, 13:57

Ako Ronaldo ne ode na EURO: Real Madrid gubi i do 20 miliona eura - prenose portugalski mediji.

http://www.24sata.info/sport/fudbal/775 ... -eura.html
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 13:57

Elegant je napisao/la:Ako Ronaldo ne ode na EURO: Real Madrid gubi i do 20 miliona eura - prenose portugalski mediji.

http://www.24sata.info/sport/fudbal/775 ... -eura.html
i sta real madrid ima sa eurom?

edit: sorry, ne pokusavam nikoga isprovocirati, ali ovakve vijesti su ono sto i doprinosi jos vecem pesimizmu, iako veze s vezom nema. kao eto, sad RM gubi milione zato sto ronaldo nece igrati, i sta, MORA ronaldo igrati?
meni je to apsolutno nidje veze prica.
da mora igrat, dosad bi se plasirao portugal.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 10 nov 2011, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
...

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 10 nov 2011, 13:58

Joj sinoc sam sanjao 2-0 za nas , ali sto je najbitnije bilo u jednom trenutnku na sredini terena Pjanić je imao loptu i krenuo prema naprijed i Ronaldu se zaletio i udario ga s ledja i sudija mu je pokazao zuti karton , svi su an tribina bili radosni zato sto nece on igrati u uzvratu :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2011, 13:59

princx je napisao/la:sta tu placete nemojte ovo,nemojte ono.da im napravis autoput od cvijeca opet cemo biti crna rupa u evropi.

nek nebo gori iznad nas,nek se zvizdi i galami

kud te srece da smo napravili bakljadu u francuskoj,pa da se nasi igraci odmore 3-5 minuta bi sipak onda francuzi dali gol
kad se umire,nek se umre muski
nazad u pecinu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 10 nov 2011, 14:01

calcio je napisao/la:
princx je napisao/la:sta tu placete nemojte ovo,nemojte ono.da im napravis autoput od cvijeca opet cemo biti crna rupa u evropi.

kud te srece da smo napravili bakljadu u francuskoj,pa da se nasi igraci odmore 3-5 minuta bi sipak onda francuzi dali gol
nazad u pecinu
:lol: :lol: :lol:

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 10 nov 2011, 14:03

Ajdi ako neko ima iz Zenice jel istina da nece nigdje na otvorenom biti prijenos ? ? ?

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 10 nov 2011, 14:03

calcio je napisao/la:

nazad u pecinu
I nek povede istomisljenike pa nek se prze bakljama, da umru muski, jer mi ostali jos uvijek ne mislimo umirati
Znao on u Fra kad ce penal bit, pa bi minutu prije zapalio stadion, zbodi se kasikom :!:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 14:04

al juce ono mesi mesi mesi, pa kako je ono prelose bilo, ljudi sto su mozda i mislili da smo mi ovde pecinski sad jos vise misle, cuj bosna i portugal a oni otisli uzvikivat mesi, svasta u ovoj nasoj dragoj bih ima :|
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 nov 2011, 14:05

kakva je ovo patka da ce besic, maletic, zahirovic svi zajedno od prve.. safete ne radi mi tooo :cry:
ser del barça es el millor que hi ha !

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 10 nov 2011, 14:06

Teren je uzasan, al ne trebamo se obazirati na to. Utakmica se vise ne moze odgoditi, pa je suvisno raspravljati o njemu. Sto se tice zvizdanja, toga ce biti, poznato je kakva stoka znamo biti. Seljaka ce najvise i biti na utakmici, pa ce se svim silama potruditi da pokazu svoj kucni odgoj. Takodjer, pojedini novinari iz Zenice toliko se trude da napusu kompletnu situaciju i da zapale masu, pa da se jos koji put obrukamo i prikazemo u svjetlu zaostalog naroda. Kao sto neko rece, Portugal nam nije nista uradio, ne vidim razlog za ovoliku antipaticnost. Ljudi se bore za svoju drzavu, imaju zelju kao i mi da prodju dalje, trebamo li ih toliko kritikovati. Kao i prosle godine hvatamo se za euforicnost k'o pjan plota, sto nikako nije dobro, pa je vrlo moguce da dobijemo rezultatsku pljusku i spustimo se na zemlju. Mozemo se nadati da ce nasi odigrati iznad svojih mogucnosti,plus da imamo ogromnu srecu na nasoj strani pa da prodjemo dalje, jer zaista drugacije i ne mozemo. Sretno ZMAJEVI.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 nov 2011, 14:07

Janjicar je napisao/la:Ajdi ako neko ima iz Zenice jel istina da nece nigdje na otvorenom biti prijenos ? ? ?
Komunalci u Zenici su jutros počeli postavljanje hiljada zastava BiH na većini stubova rasvjete na glavnim saobraćajnicama. Inače, to je uobičajena praksa dobrih domaćina u Zenici, kada u ovaj grad dolazi naša nacionalna selekcija. Pogledajte kako je izgledalo rano jutarnje ukrašavanje grada, te pročitajte hoće li biti FAN zone na Kamberovića polju ovaj put...

Povodom predstojeće Baraž-utakmice za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2012 Bosna i Hercegovina – Portugal, koja se igra 11.11.2011. u Zenici na stadionu Bilino polje, volonteri Lokalnog omladinskog vijeća regije Zenica (LOV) u dogovoru sa predstavnicima Nogometnog/fudbalskog saveza BiH pripremit će poseban svečarski dekor na stadionu.

LOV regije Zenica štampat će oko 15 hiljada navijačkih rekvizita (A 3 format) na kojima se nalaze boje zastave Bosne i Hercegovine (sa jedne strane žuta boja, sa druge strane plava boja). Također, na samoj utakmici promovisat ćemo moto: „DOBRODOŠLI U ZENICU – nogometni centar Bosne i Hercegovine“ i ponovo poruku: 'STOP huliganstvu i nacionalizmu'! Volonteri LOV-a će na svaku stolicu stadiona postaviti zastavice, te na taj način uveličati ovaj nogometni spektakl i iskoristiti jedan ovakav europski događaj u Zenici za pozitivnu promociju i afirmaciju našeg grada i naše zemlje.

LOV priprema poseban svečarski dekor i u gradu. Na ulazima u Zenicu biće postavljeni veliki transparenti: 'Dobrodošli Sajini zmajevi'! Glavne gradske ulice i trgovi biće ukrašeni zastavama BiH, po gradu će biti oblijepljeni veliki posteri naše reprezentacije. ZENICA će, opet, pokazati da je sportsko srce BiH.

Ovim putem obavještavamo javnost da iz sigurnosnih razloga nismo organizovali fan-zonu 'Peta strana Bilinog polja' za sve navijače koji neće biti na utakmici, ali da će u slučaju pozitivnog rezultata za našu reprezentaciju u petak, LOV regije Zenica biti tehnički i organizaciono spreman da uz podršku Općine Zenica organizuje fan-zonu u Zenici, u utorak 15.novembra, za direktan prijenos utakmice iz Lisabona Portugal-BiH.
Zadnja izmjena: RoB_Do_BaGrO, dana/u 10 nov 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 14:08

Scof1eld je napisao/la:kakva je ovo patka da ce besic, maletic, zahirovic svi zajedno od prve.. safete ne radi mi tooo :cry:
E ako Susic Maletica stavi da cuva Ronaldo, onda se stvarno nema vise sta rec. To bi znacilo da trazi debakl.

Ja se sve bojim da delegat ne odgodi ovu utakmicu. Znam kad su igrali Litvanija i Spanija da se sve do zadnjeg trenutka nije znalo hoce li se odigrat. Jest ovo vaznija utakmica, ali pogledajte ovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 nov 2011, 14:10

Scof1eld je napisao/la:kakva je ovo patka da ce besic, maletic, zahirovic svi zajedno od prve.. safete ne radi mi tooo :cry:
Nadam se da će Portugalci nasjesti na ovu priču :D

Pjanić nije siguran da će moći igrati svih 90 minuta :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 nov 2011, 14:13

ma ovo sve belaj do belaja.. jos da nam avdukic brani :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 nov 2011, 14:13

Ma nema sanse da se odgodi. UEFA je prije 7 dana rekla da ce se igrati ovdje mec i to je to. Cak je i poslala svoje ljude za nogometne terene,tako da ovo sve sto je uradjeno na travnjaku uradjeno od strane UEFE. Ako se imaju kome zaliti portugalci onda nk zovu Platinija. Uostalom,ja sam gledao utakmice koje su igrane na 10 x gorem stadionu.

Moze li neko naci malo vise slika bilinog polja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 14:14

*p!p!t@* je napisao/la:
Nadam se da će Portugalci nasjesti na ovu priču :D

Pjanić nije siguran da će moći igrati svih 90 minuta :?
Ma svaka cast onome ko je dogovorio prijateljsku protiv Zelje. BRAVO.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 nov 2011, 14:16

LenBias je napisao/la:al juce ono mesi mesi mesi, pa kako je ono prelose bilo, ljudi sto su mozda i mislili da smo mi ovde pecinski sad jos vise misle, cuj bosna i portugal a oni otisli uzvikivat mesi, svasta u ovoj nasoj dragoj bih ima :|
Ovdje pojedini zvuce kao da imaju kompleka od svoje držćave, pa šta ako su uzvikivali Mesi, bolje i to nego cigani, cijeli svijet se prepucava Mesi ili Ronaldo i to je uredu, a kad mi to radimo onda smo pecinski narod. Cuj ljudi mislili mi pecinski narod, e pa od kud im pravo da tako misle? Upravo se tako ponašaju Portugalci, zapeli oko terena, kao da na tom terenu naši nece igrati, pa i naši imaju noge, kao da ne znaju da smo siromašni i imamo takav stadion i tacka, nek onda uvedu pravilo da igraju samo razvijeni i bogati. Ja ni za jedan narod na svijetu ne smatram da je pecinski i ako ništa ne znam o njemu, e pa i oni trebaju imati toliko kukture i ne misliti tako, ako misle nisu ni zaslužili poštovanje

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 nov 2011, 14:18

i jos eto sad i pjanic.
ja se tom momku divim sto i pored toga sto ima tu povredu (i sanse su vece da je pogorsati nego da nece) on namjerava da igra.
...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 nov 2011, 14:18

Fuck...ovdje nema trave nikako. Neznam zasto nisu isli na zamjenu trave u ovih 7 dana. Mislim da se to moglo zavrsiti u roku 7 dana. Zar ne?? Mislim da citav projekat kosta oko 200 000 eura
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 nov 2011, 14:20

majestic24 je napisao/la:Ma nema sanse da se odgodi. UEFA je prije 7 dana rekla da ce se igrati ovdje mec i to je to. Cak je i poslala svoje ljude za nogometne terene,tako da ovo sve sto je uradjeno na travnjaku uradjeno od strane UEFE. Ako se imaju kome zaliti portugalci onda nk zovu Platinija. Uostalom,ja sam gledao utakmice koje su igrane na 10 x gorem stadionu.

Moze li neko naci malo vise slika bilinog polja
i ja sam gledao tekme fk vrbanjuše, fk koševskog brda i fk ozrena na sličnim terenima. pitam se je li neko od ovih snivača utakmice sanjao ovakav teren. imaju slike na jednom sportskom portalu- dok sam ih gledao komentar mi je bio- jaaaooooo, jaoooooo- i tako deset puta. ne mogu da vjerujem. šta se dešava? oce li to pokupiti, staviti kakav busem trave? sramotno.
kakav maletic i bakiraci... nema nista od toga
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.