kad se duboko uzore mora niknuti, Meho iz Nemile ore najdublje brazdedon_burza je napisao/la:ima da naraste trava do sutra
Mora!!!
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- thenaturalone
- Kontakt:
Kralju nije rupa kilometarskog obimaseven je napisao/la:a šta ćemo sa ovim rupama kad počne utakmica*p!p!t@* je napisao/la:Ove rupe od mašine će u slučaju kiše odraditi svoje, tako da no sikiriki
One su tu da se voda ne zadržava na površini
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pa ljudi moji zar vi nevidite kako Pape se igra sa raznim informacijama koje plasira u medije i da je to jedna vrsta taktike. Slika terena je od prosle srijede, kada je dolazila delegacija.
Za razliku od njih mi cemo bolje igrati i u to ne sumnjam ama bash nikako i to nije izgovor nego to su cinjenicepanties je napisao/la:ovo. nije. izgovor. cuj kakav je njima teren takav je i nama. kakav je to izgovor? zar ne bismo svojima htjeli da igraju na boljem.Lucryler je napisao/la:Teren jeste katastrofa , kakva drzava takav teren ,ali nema potrebe da se pravi bauk i njima ce tako biti i nama , jeste da smo mi malo iskusniji igranjem na takvim terenima.
realno, uopste me ne tangira svidjal se portugalcima teren il ne svidja. cisto mi je svejedno. al kako i nasi na ovome da igraju? taktika, nabij loptu na dzeku pa nek uradi nesto.
Dakle, na golu će biti Asmir Begović. Štoperski tandem trebali bi činiti kapiten Emir Spahić i mladi Muhamed Bešić. Na desnom boku iznenađenje. Izgleda, igrat će Darko Maletić, koji će bi trebao imati direktne duele sa Cristianom Ronaldom. Sušić najviše razmišlja o njemu zbog Maletićeve brzine, odnosno fizičkih predispozicija. Na lijevom boku? Opet iznenađenje. Kako sada stvari stoje, na klupi će ostati Sejad Salihović, a lijevo povučenije igrat će Senad Lulić. Zašto Salihović na klupi? Selektor smatra da nije najspremniji, kako bi počeo susret sa «evropskim Brazilcima».
Igrat ćemo sa dva zadnja vezna, Elvirom Rahimićem i Adnanom Zahirović. Ispred njih, kao centralni vezni trebao bi biti Haris Medunjanin. Pozicija na desnom buku, ispred vjerovatno Maletića, pripast će Miralemu Pjaniću, a lijevo ispred Lulića igrat će Zvjezdan Misimović. U napadu bit će Edin Džeko.
Kao što neko rece mi imamo stadion,a oni UEFU, je li se Platini crvenio poslije ruke i penala Francuza
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kakve prosle srijede, to je od danas. vidis da portugalski selektor Bento hoda po terenu a on je dosao tek sinoc.pusaaa je napisao/la:Pa ljudi moji zar vi nevidite kako Pape se igra sa raznim informacijama koje plasira u medije i da je to jedna vrsta taktike. Slika terena je od prosle srijede, kada je dolazila delegacija.
Iskoristili travu za novu kampanjupanties je napisao/la:ne kontam sta su uradili da ovako lose izgleda :S

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
sve se nadam da su slike sa stadiona tamo od neke 93 ..da ovo nije slikano prije par sati 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
boga mi nisu ni manje od krampona, taman da pola đona može zapeti, bar sa slike*p!p!t@* je napisao/la:Kralju nije rupa kilometarskog obimaseven je napisao/la:a šta ćemo sa ovim rupama kad počne utakmica*p!p!t@* je napisao/la:Ove rupe od mašine će u slučaju kiše odraditi svoje, tako da no sikiriki![]()
One su tu da se voda ne zadržava na površini
To je dakle Papetova taktika, ko uspješno bude fulao ove rupe koje je mašina napravila, biće pobjednik u Zenici 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
mogu mislit sta sad misle portugalci.
"jbt bolje da smo sutili u vezi terena"
hahahahahaah
razvalise nam travnjak svojim zalbama.
"jbt bolje da smo sutili u vezi terena"
hahahahahaah
razvalise nam travnjak svojim zalbama.
...
Izgleda da cemo i mi bez FULL HD vidjeti svaku travku
svaka cast BHT
svaka cast BHT
Thomas Müller - Fußballgott
- thenaturalone
- Kontakt:
Sta bolan mi imamo? Mislis da ovakav teren ide nama na ruku i da ce kao nama biti lakse nego njima?ZOI84 je napisao/la:Kao što neko rece mi imamo stadion,a oni UEFU, je li se Platini crvenio poslije ruke i penala Francuza
Pa ne igra ragbi tim Celik protiv nogometne reprezentacije Portugala pa da nam odgovara ova oranica.
I mi igramo fudbal i tezimo nekoj igri sa puno pasova sa kojom mozemo proigrati Dzeku ili Vedu (ako bude igrao)
Po ovakvom se terenu igraci vise i trose jer lopta nema normalan protok vec i kad ti neko doda loptu ti moras trcati prema njoj, a ako mislis da imamo vise snage od Portugala onda se varas, + eno i Pjanica zaebava zadnja loza, po ovom terenu ne ocekuj da ce odigrati citavu utakmicu,mogne li odigrati do 70-te minute nek bude sretan, a i mi.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Realno gledajući nasi igrači igraju u evropi kao i igrači portugala i ovakav teren ne odgovara ni njima a ni nama...
misimovic pjanic medunjanin tehnicari sasvim sam siguran nisu navikli igrati na ovakvom terenu...
koliko god mi mislili da potrugalcima idemo na stetu mislim da i mi sami sebi stvaramo probleme....
tekma u francuskoj je pokazala da se moze igrati na finom terenu...
misimovic pjanic medunjanin tehnicari sasvim sam siguran nisu navikli igrati na ovakvom terenu...
koliko god mi mislili da potrugalcima idemo na stetu mislim da i mi sami sebi stvaramo probleme....
tekma u francuskoj je pokazala da se moze igrati na finom terenu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
a sta fali ragbistima ?! :DDDD
Ako je travnjak ovakav onda Maletic nek igra definitivno 
pa neka gospoda iz portugala naprave nam novi stadion!!!
treba ce im za sljedeci baraz
joj kakav imam osjecaj za svijetsko prvenstvo:opet baraz i opet portugal

treba ce im za sljedeci baraz
joj kakav imam osjecaj za svijetsko prvenstvo:opet baraz i opet portugal
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ako neko misli da ce nama ovaj teren odgovarati grdo se vara,ali mi nemamo boljeg,da imamo igrali bi na njemu.Vako suti i negledaj dole 
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.