Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la velez_mostar » 09 nov 2011, 00:23

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Bilo bi me makar malo stid ispred ovoga Mostarca koji govori za Zenicu da je manje razvijen grad :? samo ne znam za sto smatra Mostar i ostale gradove kada znamo da je sve u .urcu kao i sama zemlja.Nema drug velike razlike sve je s.anje samo da znas ako cemo se vrijedjati mi imamo status kakvog takvog grada za razliku od Mostara koji je jos uvijek opstina ;) pozzz

Nije tema Mostar, u tom gradu se ne igraju reprezentativne utakmice, tako da nema potrebe praviti bilo kakvu komparaciju, sta je "grad", a sta "opstina".

Vjerovatno si iz Zenice, i budi realan, kakav dojam ostavi Zenica gostujucim ekipama, navijacima, pa i onim domacim?
Zenica je, ponavljam, jedan bosanski, patriotski grad, koji ima dusu, i to je definitivno, ali nema kvalitete grada domacina nasoj reprezentaciji.

Novi stadion pod hitno praviti treba, negdje u okolici Sarajeva, i to je to.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 nov 2011, 03:14

velez_mostar je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Bilo bi me makar malo stid ispred ovoga Mostarca koji govori za Zenicu da je manje razvijen grad :? samo ne znam za sto smatra Mostar i ostale gradove kada znamo da je sve u .urcu kao i sama zemlja.Nema drug velike razlike sve je s.anje samo da znas ako cemo se vrijedjati mi imamo status kakvog takvog grada za razliku od Mostara koji je jos uvijek opstina ;) pozzz

Nije tema Mostar, u tom gradu se ne igraju reprezentativne utakmice, tako da nema potrebe praviti bilo kakvu komparaciju, sta je "grad", a sta "opstina".

Vjerovatno si iz Zenice, i budi realan, kakav dojam ostavi Zenica gostujucim ekipama, navijacima, pa i onim domacim?
Zenica je, ponavljam, jedan bosanski, patriotski grad, koji ima dusu, i to je definitivno, ali nema kvalitete grada domacina nasoj reprezentaciji.

Novi stadion pod hitno praviti treba, negdje u okolici Sarajeva, i to je to.
Gostujuće reprezentacije ne dolaze razgledat grad, već se prevezu do hotela, odmore,
busom do stadiona na trening i nazad u hotel, busom na tekmu i na aerodrom poslije
tekme. Čuj nema kvalitete grada ha ha ha. Koja konstatacija.

Reprezentacija treba da igra u Zenici, evo poručuje ti jedan nezeničanin.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 nov 2011, 07:56

Čuj kakav dojam ostavi Zenica gostujućim ekipama i navijačima :lol:
Čelik Zenica 1945

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 09 nov 2011, 08:09

Nimla_RZ je napisao/la:Čuj kakav dojam ostavi Zenica gostujućim ekipama i navijačima :lol:

hehee pa nek zovne gostujuce navijace i ekipe kod sebe u bastu fino napravi kaficu,malo bureka i posle baklavu.posle toga imace ljudi puno,puno bolji dojam o zenici :D :D :lol: :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2011, 15:04

slika

Ma imamo kamberoviće brate,ja kad jedan dan nebi prošetao razbolio bi se :D

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 nov 2011, 14:40

slika

Uploaded with ImageShack.us
slika
Gledam ovaj teren i mislim da je bolje da ga nisu uopste dirali zadnjih 20 dana, nisu nikome trebali dati ni da hoda po njemu, a padavina je nekih bilo, malo i sunca :) ako bi sta izraslo mogli su osisati dan-dva prije utakmice i siguran sam da teren ne bi bio losiji nego ovo sto danas mozemo vidjeti.
Usput kakva je ono ploca puknuta kod tribine :roll:
Eee gdje mi igramo :roll:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 nov 2011, 15:13

Nešto se podhitno treba uraditi sa našim stadionom, da se ta drenaže više uradi i da se travnjak potpuno promijeni... :?

@thenaturalone Kakva puknuta ploča?
Čelik Zenica 1945

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 nov 2011, 15:25

Nimla_RZ je napisao/la: @thenaturalone Kakva puknuta ploča?
Ma nista, utripovo sam se nesto :oops:
:mrgreen:

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 10 nov 2011, 15:30

M A J S T O R je napisao/la:Napraviti novi stadion samo za potrebe reprezentacija, kapaciteta 30 000.
I ko bi odrzavao taj stadion?

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 10 nov 2011, 15:32

Vaud je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:Napraviti novi stadion samo za potrebe reprezentacija, kapaciteta 30 000.
I ko bi odrzavao taj stadion?
Ti. Čuj ko bi održavao stadion. Te neće bit 100.000 kapacitet da ima aman zaman troškove održavanja.

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 10 nov 2011, 15:33

Sta mislis koliko godisnje treba love za odrzavanje stadiona od 30 000 mjesta?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 nov 2011, 15:39

Ma gdje bi ti to pravio Boga ti, prevelika lova za to treba...
Čelik Zenica 1945

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 nov 2011, 15:39

Motika je jedan od osnovnih alata u poljoprivredi za kopanje i labavljenje tla.
Veličina i vrsta motike ovisi o snazi i fizičkim osobinama osobe koja njom rukuje, terenu na kojem se obrađuje (polje, vinograd, vrt) i potrebitim radnjama (okopavanje ili kopanje).
slika
Ja mislim da se kod nas sa ovim odrzava teren.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 nov 2011, 15:41

ne mogu na kosevu stolice da zamjene a da prave nov stadion ... nacekat cemo se mi za to ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 10 nov 2011, 15:48

Mi nemamo love da promjenemo travu na BP, a neki bi ovdje super moderan stadion sa 30 000 mjesta i to samo za reprezentaciju. :lol: Kad je bila aktuelna prica o slovencima i Grbavici najveci problem su bila sredstva za odrzavanje tog stadiona jer se procjenilo da ce za odrzavanje godisnje ici minimalno 1 MILION KM, pa se spominjala i gradnja trgovackog centra pored i cija bi sredstva financirala stadion.
Napravit stadion koji bi kostao minimalno 40-50 miliona za iskljucivo potrebe reprezentacije ne mogu ni ekonomski najmocnije zemlje Europe, mislim mogu ali sta kasnije za odrzavanje. Svaka reprezentacija maksimalno odigra 5-6 utakmica godisnje na svom terenu od toga mozda jednu ili dvi tekme sa punim tribinama, a u ostalim tekmama nek bude poluprazan...

Najbolji primjer je u komsiluku zagrebacka arena i njihov problem sa finansijama za odrzavanje. Jos je dvoranu lakse odrzavati nego stadion plus Zagreb i Hrvatska ekonomski mocniji.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 nov 2011, 16:38

Novca kod nas ima da za god dana napravimo tri stadiona a ne jedan,problem je samo što je loše raspoređen.Ne treba nam Monte Karlo(mislim na luksuz i prateće objekte) samo jedan modernijni stadion od 20 000 do 30 000 mjesta.Imamo 10-kantonalnih vlada,svaka vlada 10 ministarstava=100,a o ostalom da ne govorim.Svim budžetskim korisnicima samo jedan mjesec 1% od plaće političarima 5 % i eto stadiona.Za održavanje bi se našao neki modus ,valjda ima pametnih glava koje bi našle neko optimalno rješenje

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 nov 2011, 13:18

Repka bi trebala naredne kvalifikacije da igra u Sarajevu.
Čelik Zenica 1945

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 17 nov 2011, 14:44

Nimla_RZ je napisao/la:Repka bi trebala naredne kvalifikacije da igra u Sarajevu.
Igrat će u Zenici. Eno oru stadion siju travu. :lol:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 nov 2011, 14:48

ma nek se igra i u vogosci ako hoce (btw, predobra trava :D), al nek rijese ovo sa kartama vec jednom.
na bilinom ako ne poprave drenazu svejedno je kolko se puta taj stadion preore, i sve da iz engleske travu donesu, uvjek ce isti problem bit.
...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2011, 15:00

Ako se nekada u budcnosti bude gradio novi stadion to treba da bude u glavnom gradu BiH tj. Sarajevu iz mnogo razloga! Prije neki dan je bila emisija na TV-u na kojoj je zakljuceno da je Grbavica glavni konkurent za to.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, AndreWilliams, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Rauber33 i 70 gostiju.