Vrijeme Kilina bana je bilo vrijeme dobrijeh dana, a sad u skladu sa ovim vremenomFRANK RIBERY je napisao/la:Teren je bio u boljem stanju u vrijeme Kulina bana.<3 LiMes <3 je napisao/la:Zbog zalbi Portugala radnici na Bilinom Polju su radili pod pritiskom. U jednom trenutku sjednu da zapale koju cigaru. Nakon sto su sve popusili jos uvijek se nisu opustili, pa su onda presli i na travnjak. Cijelu noc se pusilo, a trava je nestajala u nemilosti smotanih jointa zenickih oraca. Kad su vidjeli sta su uradili, dosjete se da teren prekriju pijeskom i sakriju golotinju koju su ostavili. "Bilino Polje is naked"
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Bosanski narod je dosta patio, sretan je bio kad ga granata promasi, sretan je bio kad je vidio da na Centralnom dnevniku da je rat stao, sretan je bio kad je mogao u miru da zivi, sretan je bio kad je stari most ponovo izronio, sretan je bio kad je za malo Hari sa "Lejlom" doveo eurosong u Sarajevo, sretan je bio uvjek uz nase zlatne ljiljane koji su u sjedecoj odbojci donosili zlata i srebra oda...kle god da su se vracali, sretni smo bili "matere mi" kad smo gledali repku od Tirane do Lisabona, ali najsretniji ce mo biti ako Bog da 15 novembra kad budemo slavili historijsku pobjedu.
Zato Edine i ostali, dajte sve od sebe, znamo sa kim igramo, znamo protiv koga igramo, ali znamo i to da ce te zadnji atom snaga dati da ovaj napaceni Bosanski narod obradujete!
Sretnoooooooo Ljiljani!
Zato Edine i ostali, dajte sve od sebe, znamo sa kim igramo, znamo protiv koga igramo, ali znamo i to da ce te zadnji atom snaga dati da ovaj napaceni Bosanski narod obradujete!
Sretnoooooooo Ljiljani!
evo jednog sjajnog uvodnika pred baraž
http://novinar.me/index.php/sport/item/ ... bash-bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
http://novinar.me/index.php/sport/item/ ... bash-bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To buraz! Za muštuluka si majku joj švercersku, u ćuzu na par godina sa njom!pastore je napisao/la:SKANDALOZNO !!!
Danas u ZENICI privedena jedna radnica Centrotransa,zbog malverzacija sa kartama .Poslije toga joj je pretresen stan i u istom pronadjeno------100 karti zapad,100 karti istok ,25 jug i 25 sjever...
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sutra aBd ce biti prva zvanicna utakmica BiH fudbalske reprezentacije na pijesku. Sretno momci.
Skandalozno!!! Na forumu sportsport.ba bacena bomba. Za sada jedna zrtva, uskoro opsirnije.Chuckie je napisao/la:To buraz! Za muštuluka si majku joj švercersku, u ćuzu na par godina sa njom!pastore je napisao/la:SKANDALOZNO !!!
Danas u ZENICI privedena jedna radnica Centrotransa,zbog malverzacija sa kartama .Poslije toga joj je pretresen stan i u istom pronadjeno------100 karti zapad,100 karti istok ,25 jug i 25 sjever...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- BH Patriot
- Kontakt:
Sutra meč možda i najveći u našoj historiji fudbala (naravno nakon prošlog ciklusa) i nadam se da će momci shvatiti važnost ove utakmice, te da će ostaviti srce na terenu i doći do pobjede ili remija.
Protivnik Portugal naš stari poznanik i dužnik od prošlog ciklusa baraža i ispadanja protiv relativno jače momčadi, ali sada smo još jači što mentalno tako i fizički jer u momčadi su novi igrači koji nisu imali priliku igrati prošli put (Lulić, Medunjanin, Zahirović)[/i, te će to za nas predstavljati jedan veliki plus u odnosu na prošli put.
Gosti su dočekani jako burno tokom dolaska u našu državu, te znaju koliko je nama važan ovaj meč i sigurno da se i oni pribojavaju sutrašnjeg meča (teren i naš inat) i vjerujem kako se neće fino sutra provesti na Bilinom Polju.
Iako nije ništa službeno očekujem sljedećih XI protiv Portugala:
----------------Begović---------------
--Lulić----Spahić---Jahić----Seyo---
--------Medunjanin--Rahimić-------
---Pjanić---------------Misimović---
----------Džeko----Ibišević----------
Protivnik Portugal naš stari poznanik i dužnik od prošlog ciklusa baraža i ispadanja protiv relativno jače momčadi, ali sada smo još jači što mentalno tako i fizički jer u momčadi su novi igrači koji nisu imali priliku igrati prošli put (Lulić, Medunjanin, Zahirović)[/i, te će to za nas predstavljati jedan veliki plus u odnosu na prošli put.
Gosti su dočekani jako burno tokom dolaska u našu državu, te znaju koliko je nama važan ovaj meč i sigurno da se i oni pribojavaju sutrašnjeg meča (teren i naš inat) i vjerujem kako se neće fino sutra provesti na Bilinom Polju.
Iako nije ništa službeno očekujem sljedećih XI protiv Portugala:
----------------Begović---------------
--Lulić----Spahić---Jahić----Seyo---
--------Medunjanin--Rahimić-------
---Pjanić---------------Misimović---
----------Džeko----Ibišević----------
Livin' La Vida Loca ;)
Imal ko u neboderu pored stadiona da nam slika teren!!! Jesu li usisali onaj pijesak? Jesu li bar šmrkom saprali pijesak da se zeleni? 
Ustvari ovako je bolje:
PREUZETO SA Novinar.com.ba
Dragan Kovačević: Kud baš Bosna?
Napisao Mirza Softić
Baraž se bliži. Prosto ga možete osjetiti u vazduhu, vidjeti na licima ljudi, naći ga u očima navijača, građana, studenata, đaka. Napetost, trema, više pozitivna nego negativna... Iščekivanje onog trena kad će sve konačno krenuti. Tad će biti lakše. Mnogo lakše. Najgore je čekanje da nešto važno počne. A kad počne, sve je lakše. Sve ono što nas je nerviralo, zbog čega smo strepili, tada padne u vodu. Bitni postaju samo igrači, naši i njihovi, igra, teren i golovi. Pa nek pobijedi bolji. Ustvari nek pobijedimo mi, pa taman oni bili mnogo bolji.
1
Imamo li šanse? Itekako da imamo. Svi nekako vjerujemo u to. Nadu i vjeru nam ne može oduzeti niko, baš niko.
Stručnjaci kažu da su oni bolji. Objektivno jesu. Ova BiH nikad nije bila jača i kvalitetnija, ali opet Portugal je bolji. Neki stručnjaci kažu da su bolji na svim pozicijama sem u napadu. I zaista bi se reklo tako, ali zar pobjeđuje uvijek bolji? Uostalom, poneki se strani i domaći stručnjak javi i stidljivo kaže da Portugalci imaju bolje pojedince i igrače, ali da je BiH tim. Naši igraju za tim, za reprezentaciju, za državu. Ronaldo igra za sebe, sponzore, kamere, a tim tu ima tek neko manje bitno mjesto. Da se ne lažemo, Ronaldo je zvijer, mašina za punjenje i pakovanje protivničkih golova. Ali na sreću to mu bolje ide u klubovima nego u državnom timu.
I baš taj egoizam i narcisoidnost portugalskih igrača, kažu stručnjaci, naša je šansa.
A navijači, šta oni kažu?
Oni kažu da stručnjaci nemaju pojma. Naša šansa nisu tamo neki i nečiji poremećeni odnosi. Naša šansa su Džeko, zvijer, opaki zmaj, naša šansa je Misimović, odmila Miske, čarobnjak, i hranitelj pomenute zvijeri. Šansa su nam krilati Salihović i Lulić, neustrašivi Pjanić. To su naše šanse. Tako misle navijači. Tako i pišu po forumima već nedjeljama.
Kad smo na žrebovanju dobili Portugalce, u prvi mah je preovladao pesimizam. Ljudi na ulici su bili razočarani, po internet forumima su se žalili na zlu kob, Platinija, pa i Boga. Ali onda kako to kod nas biva, nada se počela buditi. I bivala je sve veća i veća. Sada je ogromna, velika kao čitava galaksija.
Možda malo pretjerujemo, ali takvi smo mi, takva nam je narav.
Naravno, ima i onih koji pametuju i govore ono što mi manje – više svi znamo. Kažu da se mi previše zalijećemo. Kako nečemu što je sporedna stvar dajemo preveliki značaj, jer eto tvrde demagozi, naša eventualna pobjeda neće ništa promijeniti. Realnost će nam biti i dalje surova i okrutna, sa beskonačnim brojem nerješivih, i rješivih problema. Kao da mi to ne znamo. Gospodo, niste otkrili ni toplu vodu, a Boga mi ni Ameriku. Neće ništa da se promijeni, samo ćemo mi osjetiti malo sreće. Zar nam to možete zamjeriti?
Susjedne države su u manje – više istom sosu kao i mi, ali su imali sreće da se raduju uspjehu svojih sportista. Sad je došao konačno red na nas (doduše i veliki dio nas se radovao komšijskim uspjesima).
Pa kolike su šanse da se radujemo?
Pa nećemo vala sad o statistici i matematici. Rekli smo, po stručnjacima mizerno male, po navijačima, galaktički velike. Po kladioničarima nisu baš velike, ali znate šta? Stvarno nećemo o brojevima. Brojevi nas ne vole.
Šta kažu političari? Oni naravno moraju biti mirođija u svakoj čorbi (bar oni to vole misliti, da su mirođija). Pa nek' govore šta hoće, oni nisu btini, i ne pridajimo im pažnju. Ionako je već imaju previše.
I šta više reći. Nadamo se. Vjerujemo. Hoćemo. Pa nek' ide život, mi i možemo.
Prošli put smo u baražu ispali od njih. Sad je na nas red da slavimo. Red je da se konačno obistini ona tipično bosanska fotomontaža od prošlog baraža, uplakanog Kristijana Ronalda koji razočaran žrijebom govori:
’’Kud baš Bosna!’’
Kud Bosna. Pa ide prema, nadamo se, Poljskoj i Ukrajini.
PREUZETO SA Novinar.com.ba
Dragan Kovačević: Kud baš Bosna?
Napisao Mirza Softić
Baraž se bliži. Prosto ga možete osjetiti u vazduhu, vidjeti na licima ljudi, naći ga u očima navijača, građana, studenata, đaka. Napetost, trema, više pozitivna nego negativna... Iščekivanje onog trena kad će sve konačno krenuti. Tad će biti lakše. Mnogo lakše. Najgore je čekanje da nešto važno počne. A kad počne, sve je lakše. Sve ono što nas je nerviralo, zbog čega smo strepili, tada padne u vodu. Bitni postaju samo igrači, naši i njihovi, igra, teren i golovi. Pa nek pobijedi bolji. Ustvari nek pobijedimo mi, pa taman oni bili mnogo bolji.
1
Imamo li šanse? Itekako da imamo. Svi nekako vjerujemo u to. Nadu i vjeru nam ne može oduzeti niko, baš niko.
Stručnjaci kažu da su oni bolji. Objektivno jesu. Ova BiH nikad nije bila jača i kvalitetnija, ali opet Portugal je bolji. Neki stručnjaci kažu da su bolji na svim pozicijama sem u napadu. I zaista bi se reklo tako, ali zar pobjeđuje uvijek bolji? Uostalom, poneki se strani i domaći stručnjak javi i stidljivo kaže da Portugalci imaju bolje pojedince i igrače, ali da je BiH tim. Naši igraju za tim, za reprezentaciju, za državu. Ronaldo igra za sebe, sponzore, kamere, a tim tu ima tek neko manje bitno mjesto. Da se ne lažemo, Ronaldo je zvijer, mašina za punjenje i pakovanje protivničkih golova. Ali na sreću to mu bolje ide u klubovima nego u državnom timu.
I baš taj egoizam i narcisoidnost portugalskih igrača, kažu stručnjaci, naša je šansa.
A navijači, šta oni kažu?
Oni kažu da stručnjaci nemaju pojma. Naša šansa nisu tamo neki i nečiji poremećeni odnosi. Naša šansa su Džeko, zvijer, opaki zmaj, naša šansa je Misimović, odmila Miske, čarobnjak, i hranitelj pomenute zvijeri. Šansa su nam krilati Salihović i Lulić, neustrašivi Pjanić. To su naše šanse. Tako misle navijači. Tako i pišu po forumima već nedjeljama.
Kad smo na žrebovanju dobili Portugalce, u prvi mah je preovladao pesimizam. Ljudi na ulici su bili razočarani, po internet forumima su se žalili na zlu kob, Platinija, pa i Boga. Ali onda kako to kod nas biva, nada se počela buditi. I bivala je sve veća i veća. Sada je ogromna, velika kao čitava galaksija.
Možda malo pretjerujemo, ali takvi smo mi, takva nam je narav.
Naravno, ima i onih koji pametuju i govore ono što mi manje – više svi znamo. Kažu da se mi previše zalijećemo. Kako nečemu što je sporedna stvar dajemo preveliki značaj, jer eto tvrde demagozi, naša eventualna pobjeda neće ništa promijeniti. Realnost će nam biti i dalje surova i okrutna, sa beskonačnim brojem nerješivih, i rješivih problema. Kao da mi to ne znamo. Gospodo, niste otkrili ni toplu vodu, a Boga mi ni Ameriku. Neće ništa da se promijeni, samo ćemo mi osjetiti malo sreće. Zar nam to možete zamjeriti?
Susjedne države su u manje – više istom sosu kao i mi, ali su imali sreće da se raduju uspjehu svojih sportista. Sad je došao konačno red na nas (doduše i veliki dio nas se radovao komšijskim uspjesima).
Pa kolike su šanse da se radujemo?
Pa nećemo vala sad o statistici i matematici. Rekli smo, po stručnjacima mizerno male, po navijačima, galaktički velike. Po kladioničarima nisu baš velike, ali znate šta? Stvarno nećemo o brojevima. Brojevi nas ne vole.
Šta kažu političari? Oni naravno moraju biti mirođija u svakoj čorbi (bar oni to vole misliti, da su mirođija). Pa nek' govore šta hoće, oni nisu btini, i ne pridajimo im pažnju. Ionako je već imaju previše.
I šta više reći. Nadamo se. Vjerujemo. Hoćemo. Pa nek' ide život, mi i možemo.
Prošli put smo u baražu ispali od njih. Sad je na nas red da slavimo. Red je da se konačno obistini ona tipično bosanska fotomontaža od prošlog baraža, uplakanog Kristijana Ronalda koji razočaran žrijebom govori:
’’Kud baš Bosna!’’
Kud Bosna. Pa ide prema, nadamo se, Poljskoj i Ukrajini.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja jutros prolazim pored kamberovica ali nema nista oko fan zone !!
- anonymousHD
- Kontakt:
Stvarno ima li ko da živi u Lameli, ili one zgrade iza severa, da nam uslika stadion, da vidimo je li se išta popravilo... 
Evo jedna fotka, extra je teren, kažu ljudi da je odlično poravnat,
čak i čiko sa valjkom radi one prugice, sexy

čak i čiko sa valjkom radi one prugice, sexy

Udji u polukliniku i uslikaj !!anonymousHD je napisao/la:Stvarno ima li ko da živi u Lameli, ili one zgrade iza severa, da nam uslika stadion, da vidimo je li se išta popravilo...
- BH Patriot
- Kontakt:
Nek' si ti Ronalda stavio na avatar pred odlučujući meč sa njegovom državom.anonymousHD je napisao/la:Stvarno ima li ko da živi u Lameli, ili one zgrade iza severa, da nam uslika stadion, da vidimo je li se išta popravilo...
Livin' La Vida Loca ;)
SAFET SUŠIĆ je održao posljednju press konferenciju uoči sutrašnjeg sudara s Portugalcima u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Euro.
Prije dvije godine Portugal je izbacio BiH u repesažu za SP u Južnoafričkoj Republici, a Sušić i onaj dio Bosne i Hercegovine koji će navijati za Zmajeve sutra nadaju se da će sada Portugalci pasti.
Za utakmicu u Zenici Sušiću fali 75 posto obrane (Papac i Pandža su kartonirani, a Mujdža ozlijeđen):
"Unatoč svemu, siguran sam da ćemo znati sastaviti ekipu koja će znati odgovoriti Portugalcima", optimističan je Sušić:
"U odnosu na prije dvije godine u ekipi imamo neke nove igrače koji su nam dali dodatnu kvalitetu, a momci koji su onda igrali su dosta napredovali tako da smo puno bolji nego 2009. Međutim, svjestan sam da će njima ovog puta igrači Ronaldo, a znamo koliko im on znači. Držim da smo podjednaki s Portugalcima."
Spahić: Ne bojim se žutog kartona
Ronaldo i društvo imali su dosta prigovora na teren zeničkog stadiona, čak su i tražili od Uefe da utakmicu prebaci u Sarajevo, ali to je odbijeno:
"Bit će uvjeti isti za sve, a što se tiče tog njihovog zahtjeva, mogu reći kako smo mi u Francuskoj pokazali koliko nam odgovara dobar travnjak", kazao je Sušić, a prenosi SarajevoX.
Kapetan BiH Emir Spahić nije pod suspenzijom, ali mu ona prijeti ukoliko zaradi žuti karton: "Ne bojim se toga, neću se libiti napraviti prekršaj bude li opasnih situacija pred našim golom", naglasio je Dubrovčanin Emir:
"Žao mi je što smo u svjetskim medijima mi prikazani kao teroristi i divljaci. Poručujem ovim putem svima da mi nismo to nego jedan narod koji je puno propatio, a to ćemo pokazati Portugalcima sutra", euforično će Spahić.
Prije dvije godine Portugal je izbacio BiH u repesažu za SP u Južnoafričkoj Republici, a Sušić i onaj dio Bosne i Hercegovine koji će navijati za Zmajeve sutra nadaju se da će sada Portugalci pasti.
Za utakmicu u Zenici Sušiću fali 75 posto obrane (Papac i Pandža su kartonirani, a Mujdža ozlijeđen):
"Unatoč svemu, siguran sam da ćemo znati sastaviti ekipu koja će znati odgovoriti Portugalcima", optimističan je Sušić:
"U odnosu na prije dvije godine u ekipi imamo neke nove igrače koji su nam dali dodatnu kvalitetu, a momci koji su onda igrali su dosta napredovali tako da smo puno bolji nego 2009. Međutim, svjestan sam da će njima ovog puta igrači Ronaldo, a znamo koliko im on znači. Držim da smo podjednaki s Portugalcima."
Spahić: Ne bojim se žutog kartona
Ronaldo i društvo imali su dosta prigovora na teren zeničkog stadiona, čak su i tražili od Uefe da utakmicu prebaci u Sarajevo, ali to je odbijeno:
"Bit će uvjeti isti za sve, a što se tiče tog njihovog zahtjeva, mogu reći kako smo mi u Francuskoj pokazali koliko nam odgovara dobar travnjak", kazao je Sušić, a prenosi SarajevoX.
Kapetan BiH Emir Spahić nije pod suspenzijom, ali mu ona prijeti ukoliko zaradi žuti karton: "Ne bojim se toga, neću se libiti napraviti prekršaj bude li opasnih situacija pred našim golom", naglasio je Dubrovčanin Emir:
"Žao mi je što smo u svjetskim medijima mi prikazani kao teroristi i divljaci. Poručujem ovim putem svima da mi nismo to nego jedan narod koji je puno propatio, a to ćemo pokazati Portugalcima sutra", euforično će Spahić.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Vidi fakat, treba to moderacija poslat u banoviće dok baraž prođe.BH Patriot je napisao/la:Nek' si ti Ronalda stavio na avatar pred odlučujući meč sa njegovom državom.anonymousHD je napisao/la:Stvarno ima li ko da živi u Lameli, ili one zgrade iza severa, da nam uslika stadion, da vidimo je li se išta popravilo...
- anonymousHD
- Kontakt:
Neki problem ?BH Patriot je napisao/la:Nek' si ti Ronalda stavio na avatar pred odlučujući meč sa njegovom državom.
- Goalgetter
- Kontakt:
WTF ? Maletic mozda desni bek, nadam se i vjerujem da ovo nije tacno, pa to bi bio potop. 
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Skandalozno svoj dolazak u Zenicu najavio je i popularni navijac reprezentacije Portugala Chuno (inace prije nekih tri mjeseca odradio petogodisnju zatvorsku kaznu zbog nezakonitog lova i ribolova).Ovaj kontraverzni navijac ima 38 godina i po zanimanju je agronom.U daljem prilogu postavili smo i njegovu zadnju fotografiju prije pomenutog hapsenja.

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
hAHAH negdje sam procitao da ce Maletic startat , pa ovo je presmjesno majkemi ..
Neki dan je cuvao nekog naseg prosjecnog igraca , a sutra da ustopa C.Ronalda
A drame , ako igro Maletic to ce bit Tragedija
Neki dan je cuvao nekog naseg prosjecnog igraca , a sutra da ustopa C.Ronalda
A drame , ako igro Maletic to ce bit Tragedija
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.