Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Tata
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Tata » 14 avg 2009, 19:00

Robben odlazi http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/o ... 53585.aspx

@ emir - oni uzdizu bayern, ti uzdises real - barca spusta sve!

Hala Madrid
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 avg 2009, 21:01

Ja i gdje će Robben, ne bi ja nikad prihvatio Snajdera i Vaarta za Bilala. Jedino Snajdera i Robbena, šta će mi onaj mazlum. Ako žele toliko Bilala nekad dadnu sve što im je ostalo tih 30 miliona, Robbena i Snajdera, oba po 20 mil eura , ispada 70 miliona da je transfer iznosio, pa eto šta bi htjeli .

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 avg 2009, 21:51

Rz88 je napisao/la:Ja i gdje će Robben, ne bi ja nikad prihvatio Snajdera i Vaarta za Bilala. Jedino Snajdera i Robbena, šta će mi onaj mazlum. Ako žele toliko Bilala nekad dadnu sve što im je ostalo tih 30 miliona, Robbena i Snajdera, oba po 20 mil eura , ispada 70 miliona da je transfer iznosio, pa eto šta bi htjeli .
ma malo vam je...mogli smo vam jos koga poslati,pa onda lagano da budete nas B tim :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 avg 2009, 00:56

emir987 je napisao/la:Eh ovako ljudi, nisam bio par dana na ovom forumu jer mi je muka bila radi one tekme s Iranom i nije mi se upadalo ovdje, a u medjuvremenu vidim da su se neki nalozili da je Bayern veci tim od Reala! Smijesno! Mozda jeste par puta napravili nesto vise od nas u Evropi proslih godina, ali da ste bili bolji od Reala- NISTE!!! Uvijek cete se vaditi na taj poraz od Barce na Santiagu, a sta je vama Barca uradila??? 4 lagana komada s tim da su vam mogli uvaliti jos 44!!! Satrali su vas svi po Bundesligi, od Kolna do Wolfsa do petarde Werdera, i vi se nasli nesto pametovat! U medjuvremenu ste stigli briljantno odigrati i drugorazredno takmicenje Uefa Cup, kazem briljantno jer ste svu svoju genijalnost dokazali protiv Zenita i vi ste se nasli reci da ste jaci od Reala ovih godina??? Kapiten vam je Bommel kojeg je Barca odbacila jer nije imao mjesta u njihovoj postavi, imate jednog igraca svjetske klase i vi ste kao nesto jaki?! Spustite se na zemlju, osvajate 4. po jacini ligu, oprosti, ne osvajate nego vas po toj ligi ismijavaju i onda da nesto govorite Realu? Ohladite se i molim razumno pobijte ove argumente, da vidim i to???
Hahaha, jesi im ga sukn'o, svaka cast majstore! hahaha :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:00

JameS je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Ja i gdje će Robben, ne bi ja nikad prihvatio Snajdera i Vaarta za Bilala. Jedino Snajdera i Robbena, šta će mi onaj mazlum. Ako žele toliko Bilala nekad dadnu sve što im je ostalo tih 30 miliona, Robbena i Snajdera, oba po 20 mil eura , ispada 70 miliona da je transfer iznosio, pa eto šta bi htjeli .
ma malo vam je...mogli smo vam jos koga poslati,pa onda lagano da budete nas B tim :mrgreen:

B tim, hahaha, čuj nedajem ja pola momčadi i ovo što je ostalo para za 1 igrača. Šta je sljedeće, možda Lahm, ili Gomez ili ????

Pazite da ne odete BANKROT.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 15 avg 2009, 01:06

Rz88 je napisao/la:
JameS je napisao/la:

B tim, hahaha, čuj nedajem ja pola momčadi i ovo što je ostalo para za 1 igrača. Šta je sljedeće, možda Lahm, ili Gomez ili ????

Pazite da ne odete BANKROT.
hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za sve što si napisao i za bankrot i za lahma i gomeza pa znaš li ti kakve mi igrače imamo na njihovim pozicijama u napadu najbolji strijelaclp svih vremena,2. najbolji strijelac,2 možda i najvećih napaačkih potencijala u evropi uz džeksa,a na lamovoj ramos i arbeloa :? :? :? :?
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2009, 01:13

Okej, prosjek primanja 3 i više golova po utakmici. Neka, polako, jedva čekam da počne ako Bog da nova sezone, pa dogovorili smo se, da ćemo onda mjenjati mišljenja. Polako , taj Real neće vidjeti 1 mjesto.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 avg 2009, 01:14

23 KING JAMES je napisao/la:hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za sve što si napisao i za bankrot i za lahma i gomeza pa znaš li ti kakve mi igrače imamo na njihovim pozicijama u napadu najbolji strijelaclp svih vremena,2. najbolji strijelac,2 možda i najvećih napaačkih potencijala u evropi uz džeksa,a na lamovoj ramos i arbeloa :? :? :? :?
Obojica su ti slabiji od Lahma, i u ofanzivi i u defanzivi.

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 01:14

Harrison je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Eh ovako ljudi, nisam bio par dana na ovom forumu jer mi je muka bila radi one tekme s Iranom i nije mi se upadalo ovdje, a u medjuvremenu vidim da su se neki nalozili da je Bayern veci tim od Reala! Smijesno! Mozda jeste par puta napravili nesto vise od nas u Evropi proslih godina, ali da ste bili bolji od Reala- NISTE!!! Uvijek cete se vaditi na taj poraz od Barce na Santiagu, a sta je vama Barca uradila??? 4 lagana komada s tim da su vam mogli uvaliti jos 44!!! Satrali su vas svi po Bundesligi, od Kolna do Wolfsa do petarde Werdera, i vi se nasli nesto pametovat! U medjuvremenu ste stigli briljantno odigrati i drugorazredno takmicenje Uefa Cup, kazem briljantno jer ste svu svoju genijalnost dokazali protiv Zenita i vi ste se nasli reci da ste jaci od Reala ovih godina??? Kapiten vam je Bommel kojeg je Barca odbacila jer nije imao mjesta u njihovoj postavi, imate jednog igraca svjetske klase i vi ste kao nesto jaki?! Spustite se na zemlju, osvajate 4. po jacini ligu, oprosti, ne osvajate nego vas po toj ligi ismijavaju i onda da nesto govorite Realu? Ohladite se i molim razumno pobijte ove argumente, da vidim i to???
Pogledaj zadnjih pet godina medzusobne susrete izmedzu dvije ekipe u ligi prvaka i vidjecemo ko je uspjesni, tako da nemam sta pricati.I jos nesto Bayern je primio 4 gola od Barcelone na Nou Campu (bez Riberya i Lahma) Real primi 6 KOD KUCE, mi kod kuce odigramo 1:1 s Barcom, znaci vidi se koja je razlika izmedzu dvije ekipe.Da i taj Zenit sto je osvojio Kupu uefa nemojmo zaboraviti da je tada dobio Manchestera(super cup) a tada je Man.UTD osvjio ligu prvaka, tako da ti odma kazem da nismo ispali od loseg protivnika.To sto spominjes Koln,Wolfsburg,Werder ... Da i ja spomenim neki klub naravno osim Barce,Getafe,Valencia,Vilareal,Sevila,Valladolid ... Cus 8-)
Ribery : Snejder + Robben i par milioncica ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 avg 2009, 01:16

inace ramos je lijevi bek..........arbeloa da se poredi sa lahmom,heheheheheheeheheeheheeheeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D .samo jedan primjer sjeti se onog gola na otvaranju SP 2006 i sve ce ti biti jasno........

hala Madrid 11 sekunda dolazi roy i lagano mahanje usima :D :D :D :D .....

@Trasimaco, ili kako vec samo mi reci titula u LP koliko imate,ovaj nas slabasni bayern 4,a vi??????????
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 avg 2009, 01:17

To to momci. Samo nastavite! :mrgreen: Da se i ova tema malo probudi. Vec se paucina kupi na njoj. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 15 avg 2009, 01:23

neno#4 je napisao/la:inace ramos je lijevi bek..........arbeloa da se poredi sa lahmom,heheheheheheeheheeheheeheeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D .samo jedan primjer sjeti se onog gola na otvaranju SP 2006 i sve ce ti biti jasno........

@Trasimaco, ili kako vec samo mi reci titula u LP koliko imate,ovaj nas slabasni bayern 4,a vi??????????
DAJ NEMOJ SE VIŠE JAVLJAT NA FORUM KAD SI TI ZADNJI PUT GLEDO BAYERNA 44 JELE DA TI NEŠTA KAŽEM O TOM TVOM LAMU KOJEM JE NAJBOLJA SEZONA PROŠLA I ONA PRIJE NJE RAZLOG JE JEDNOSTAVAN ZATO ŠTO JE IGRAO NA STRANI SA RIBERYEM KAO I LUCA TONI KOJI JE NIKAKAV IGRAČ AL KAD BILAL NAMJESTI TEŽE FULAT NEG DAT VIDJELI SMO LAMA SAD PROTIV HOFE PA NIJE IMO NORMALNOG CENTARŠUTA
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 01:26

neno#4 je napisao/la:inace ramos je lijevi bek..........arbeloa da se poredi sa lahmom,heheheheheheeheheeheheeheeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D .samo jedan primjer sjeti se onog gola na otvaranju SP 2006 i sve ce ti biti jasno........

James 23 nemas sta reci o Lahmu jer je covjek proglasen najboljim lijevim bekom na svijetu, a ti neno4 necemo sad o historiji koliko ko ima titula, Barca nema puno titula ali ako ovako nastavi prestice sviju.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 avg 2009, 01:51

neno#4 je napisao/la: @Trasimaco, ili kako vec samo mi reci titula u LP koliko imate,ovaj nas slabasni bayern 4,a vi??????????
Necemo sad o ciframa, jer biste se mogli uvrijediti ako pocnem objasnjavati kako je Real igrao i pobijeđivao. Samo se vi dicite tim trofejima i budite kraljevski klub. Pozz
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 15 avg 2009, 04:01

hala madrid ,,siempre en corazon a por decima

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 avg 2009, 09:29

Harrison je napisao/la:
Ti si novi Tata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 avg 2009, 09:52

Nail for Real je napisao/la:Ti si novi Tata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko, ja ili on? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 avg 2009, 00:02

Real pobjedio 0:2 u prijateljskoj utakmici protiv Real Sociedada...golove za Real su dali Benzma u 49min. i Snejder u 90min. 8-)

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 16 avg 2009, 00:22

koja golcina sneijdera i koji slobodnjak cristiana kod prvog gola :O kaka daje maksimum, nikad ga nisam gledao da onoliko trci

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 57671.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 avg 2009, 00:27

Tata je napisao/la:koja golcina sneijdera i koji slobodnjak cristiana kod prvog gola :O kaka daje maksimum, nikad ga nisam gledao da onoliko trci

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 57671.aspx
ma Real igra odlicno,ne sumnjam u njih ni 1%...uvjeren sam da ovo moze biti sjajna sezona 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.