kažem ja svašta ispliva hebo te hronika, hoš reć da voliš Bosnu više od mene,ja sam samo primijetio da dosta poklonika barcelone koristi sve ovo da piša po rivalu,koje sranje ovde izgleda ako si stariji od 15 godina ne postajdon_burza je napisao/la:Citam sta ovaj madridist pise i pozelim da ovaj avion sa portugalskim igracima osvane u subotu u crnoj hronici
cuj svasta ispliva na povrsinu
pa koji ti je svati da su ljudi nervozni i da mogu neke stvari koje mozda i nemisle a on odma kreno u prvu borbenu liniju da odbrani clanove kraljevskog kluba
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Vidi Fehre sa buvljaka kako li se samo provukao...Fehro Fehro za.eban si ti čiko...Cincinnatus je napisao/la:Jest lijep.*p!p!t@* je napisao/la:Reprezentacija Portugala obiluje "šminkerima", ali isto se ne može reći za ovog' čovjeka koji je na pressici pokazao svoje lijepo lice![]()

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- Institut13
- Kontakt:
ja mislim da imaju ti "drzavni" kanali na bihnetovoj stranicikokakolas je napisao/la:Ima li gdje na internetu stream emisije na FTV?

Mi se mozemo ponasati neznam ti ja kako lijepo na kraju cijeli svijet ce na nas gledati ,kao na zaostale jugoslovene koji vjerovatno jos ratuju!!! i nosaju sablju za pasom, tako da se netreba pretvarati u nesto sto nismo mi smo Bosanci i Hercegovci onakvi kakvi smo ,, mozda malo zaostali za europom ali srca velika kao europa,, al u fudbalsu repku nam nediraj!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- malacarsijabl
- Kontakt:
- zubanovic89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ne mogu da nadjem nigdje... Hjoooo, jeli iko gleda?Institut13 je napisao/la:ja mislim da imaju ti "drzavni" kanali na bihnetovoj stranicikokakolas je napisao/la:Ima li gdje na internetu stream emisije na FTV?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Lijepa vijest iz Zenice: Sinoć je u BiH ušla najveća poslije ratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom. Očekujemo da ce propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji 

gledam ja, Konjić, Glavaš, Bola, i Slišković gosti, i još nekakav profesor ne znam mu ime.kokakolas je napisao/la:Ne mogu da nadjem nigdje... Hjoooo, jeli iko gleda?Institut13 je napisao/la:ja mislim da imaju ti "drzavni" kanali na bihnetovoj stranicikokakolas je napisao/la:Ima li gdje na internetu stream emisije na FTV?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
TRNCI!!!zubanovic89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ŠVRLJ
Ne j... mater nego zviždimo, koristimo lasere, itd. To smo mi, to je naša krv! Možda nam treba njemačka uređenost, rad ili šta već, ali krv nam ne treba!Pavon je napisao/la:Dajte ljudi malo realnosti. Docekujemo ako ne najboljeg, jednog od najboljih igraca svijeta, jednu velesilu i da im jeebemo mater na svaki korak. Pa zamislite da se Svabe tako ophode prema svojim protivnicima. Zaista smo mnogo zaostali, mnogo...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Jesi se za to registrov'o?centarfor je napisao/la:Lijepa vijest iz Zenice: Sinoć je u BiH ušla najveća poslije ratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom. Očekujemo da ce propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji

Šta kažu?Elddar je napisao/la: gledam ja, Konjić, Glavaš, Bola, i Slišković gosti, i još nekakav profesor ne znam mu ime.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
nek si se ti registrovao da bi napisao ono sto je danas pola bosne napisalocentarfor je napisao/la:Lijepa vijest iz Zenice: Sinoć je u BiH ušla najveća poslije ratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom. Očekujemo da ce propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji

ser del barça es el millor que hi ha !
ma ajde o čemu mi ovdje raspravljamo? pa portugalci su najveći cigani na svijetu, svaki njihov igrač glumac, pada na svaki kontakt i gleda da polomi protivnika. da pričamo o gospodskoj reprezentaciji njemačkoj ili engleskoj pa bi rekao da smo nekorektni ovako nema smisla!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Mislim i ja da je dobar,ali nekako kad ga god gledam olako dijeli kartone(posebno crvene),što ne odgovara nam je imamo puno igrača s žutim karonomVedo20 je napisao/la:sve najbolje, nek ostane tako i sutra poslije tekmebazeni je napisao/la:Šta mislite o sudiji Howard Webbu
Ih da su Englezi dosli, vec bi guzili 90% zenske populacije Zenice.baresi#6 je napisao/la:ma ajde o čemu mi ovdje raspravljamo? pa portugalci su najveći cigani na svijetu, svaki njihov igrač glumac, pada na svaki kontakt i gleda da polomi protivnika. da pričamo o gospodskoj reprezentaciji njemačkoj ili engleskoj pa bi rekao da smo nekorektni ovako nema smisla!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma prognoziraju rezultat, svi su optimisti uglavnomkokakolas je napisao/la:Šta kažu?Elddar je napisao/la: gledam ja, Konjić, Glavaš, Bola, i Slišković gosti, i još nekakav profesor ne znam mu ime.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- NeverRetreat
- Kontakt:
španija vrijedi preko 600 miliona euracentarfor je napisao/la:Lijepa vijest iz Zenice: Sinoć je u BiH ušla najveća poslije ratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom. Očekujemo da ce propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji
Zadnja izmjena: NeverRetreat, dana/u 10 nov 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kako god okrenes ne znamo kako ce biti. E sad ovo provociranje, zvizdanje himni. Treba jos uvjek igrati jednu tekmu tamo kod njih, sta nase reprezentativce i navijace ceka tamo.
Npr. Bjelorusi su nas pravo fino docekali, i nasi u Zenici isto tako njima uzvratili. Ovi Portugalci, sa njima ne znas nikad..
Npr. Bjelorusi su nas pravo fino docekali, i nasi u Zenici isto tako njima uzvratili. Ovi Portugalci, sa njima ne znas nikad..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.