BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Baka htio Hrvate u baražu 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
FIno ovo Baka rece,moram priznati da me iznenadio 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ah, maloprije odigrah meč Portugal - Danska na FIFA 12 (dosadno mi, šta ćeš
). Znači, nisam do sada u igrici vidio ekipu koja se više valja po terenu i igrače koji više upadaju. Svaki duel sa protivničkim igračem => pad. Još sudija neće da svira faul, čak ni Ronaldu.
Al', još jednom sam se, barem preko virtualne igre, uvjerio da Portugalci imaju sjajan napad i ofanzivu (o kontrama da i ne govorim). S Ronaldom sam dao sjajan gol, volejom dok je lopta bila u zraku, i to sam 20-ak metara. Eurogol, koji sam naravno sačuvao. Također, Danny je strašan u sredini, pravi centralni vezni koji razigrava ekipu i šalje pasove do napadača i krila. Naravno, ima tu i slabih tačaka u vidu odbrane i golmana (poznato?
), a što mi trebamo iskoristiti.
Eto, malo humora nije na odmet, zar ne?

Danny je OUTClaus je napisao/la:Ah, maloprije odigrah meč Portugal - Danska na FIFA 12 (dosadno mi, šta ćeš). Znači, nisam do sada u igrici vidio ekipu koja se više valja po terenu i igrače koji više upadaju. Svaki duel sa protivničkim igračem => pad. Još sudija neće da svira faul, čak ni Ronaldu.
Al', još jednom sam se, barem preko virtualne igre, uvjerio da Portugalci imaju sjajan napad i ofanzivu (o kontrama da i ne govorim). S Ronaldom sam dao sjajan gol, volejom dok je lopta bila u zraku, i to sam 20-ak metara. Eurogol, koji sam naravno sačuvao. Također, Danny je strašan u sredini, pravi centralni vezni koji razigrava ekipu i šalje pasove do napadača i krila. Naravno, ima tu i slabih tačaka u vidu odbrane i golmana (poznato?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ovaj ne igra, izlijeva pločuClaus je napisao/la:Ah, maloprije odigrah meč Portugal - Danska na FIFA 12 (dosadno mi, šta ćeš). Znači, nisam do sada u igrici vidio ekipu koja se više valja po terenu i igrače koji više upadaju. Svaki duel sa protivničkim igračem => pad. Još sudija neće da svira faul, čak ni Ronaldu.

Claus je napisao/la:Ah, maloprije odigrah meč Portugal - Danska na FIFA 12 (dosadno mi, šta ćeš). Znači, nisam do sada u igrici vidio ekipu koja se više valja po terenu i igrače koji više upadaju. Svaki duel sa protivničkim igračem => pad. Još sudija neće da svira faul, čak ni Ronaldu.

DRUG NEBI TI PUNCA
- marseille7
- Kontakt:
Iskreno, rezultat sutra?unavita je napisao/la:FIno ovo Baka rece,moram priznati da me iznenadio

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sutra necu u skolu da bih ostao kod kuce i pratio sve vezano uz tekmu i sastave.
Treba Portugalce stisnuti u kazneni prvih 15-20 minuta i ne dati im da disati dok mi na uvalimo 2 komada a onome Ronaldu ne treba psovati majku to nije kulturno(starija to zena ne moze ona to izdrzati)nego mu treba psovati curu(ona je i zgodna i mlada a ima snage)
Treba Portugalce stisnuti u kazneni prvih 15-20 minuta i ne dati im da disati dok mi na uvalimo 2 komada a onome Ronaldu ne treba psovati majku to nije kulturno(starija to zena ne moze ona to izdrzati)nego mu treba psovati curu(ona je i zgodna i mlada a ima snage)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
A ti ono prva smjenaSenaid L.F.C je napisao/la:Sutra necu u skolu da bih ostao kod kuce i pratio sve vezano uz tekmu i sastave.

- malacarsijabl
- Kontakt:
- KB-TM87
- Kontakt:
Sutra Edin Dzeko nije u startnih 11!
Umjesto njega igra igrac sa bgojem 99 Mevlid Mevlid jasarevic
Sleketor je tu odluku prokomentarisao recenicom: Mevlid bolje puca
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nerko je objasnio!!! 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pa dobro trebamo Gaynalda hranit,presvlacit ga,pljeskat mu na svaki dodir s loptom,slinit za njim.Bio sam na prosloj utakmici u Zenici protiv Portugala bilo je nekih problema s mrezom i to je vidio onaj cigan Eduardo i cim je dosao na gol mrezu rastresao i ponovo to sve sjebao.Igrali smo u Zenici kako ja znam nista se od tada nije promjenilo zasto tada nisu pricali za teren?Zato sto su Miske,Spaha,Ciro uzeli pare i prodali utakmicu sad je druga prica sad je prpa i zato se izvlace za poraz i prije meca.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
I ovi nasi novinari smorise sa Ronaldom,jeb.o vas on ,sto mu vise paznje pridaju veci ce motiv frajer imati,bolje ga je bilo iskulirati 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
KB-TM87 je napisao/la:Sutra Edin Dzeko nije u startnih 11!

- Megamon
- Kontakt:
Bravo!LudLo 4 je napisao/la:I ovi nasi novinari smorise sa Ronaldom,jeb.o vas on ,sto mu vise paznje pridaju veci ce motiv frajer imati,bolje ga je bilo iskulirati
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja druga smjenaAÐ_Official je napisao/la:A ti ono prva smjenaSenaid L.F.C je napisao/la:Sutra necu u skolu da bih ostao kod kuce i pratio sve vezano uz tekmu i sastave.
Treba Portugalce stisnuti u kazneni prvih 15-20 minuta i ne dati im da disati dok mi na uvalimo 2 komada a onome Ronaldu ne treba psovati majku to nije kulturno(starija to zena ne moze ona to izdrzati)nego mu treba psovati curu(ona je i zgodna i mlada a ima snage)![]()
![]()
ev sad na fejsu vidim jedna osoba koja navija za real i gleda sve njihove tekme i voli ronalda zeli da doticni gospodin(de3pe)slom nogu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ko je Provocirao onog zalizanog **** na treningu cigana ?
Sram da ga bude...
...laserima covjeka ganjat a ne psovat mu
cigana treba i gadjat i psovat :r
Sram da ga bude...
...laserima covjeka ganjat a ne psovat mu

cigana treba i gadjat i psovat :r
Što me prepadeKB-TM87 je napisao/la:Sutra Edin Dzeko nije u startnih 11!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.