sretno...mandraX je napisao/la:Eh, da te vidimo danaspintol_TM87 je napisao/la:cska preko 73 sigurno bi trebalo proći
weems vise od 14
krstić vise od 12
zalgiris 1
steta sto nisam postavio ove tenisere kako je krenulo dobit cu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sretno...mandraX je napisao/la:Eh, da te vidimo danaspintol_TM87 je napisao/la:cska preko 73 sigurno bi trebalo proći
weems vise od 14
krstić vise od 12
zalgiris 1
weems ti je najsigurniji ali kako hočes...nemoj zbog mene mijenjat svoju odluku xD...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pratim sve osim weemsamandraX je napisao/la:Eh, da te vidimo danaspintol_TM87 je napisao/la:cska preko 73 sigurno bi trebalo proći
weems vise od 14
krstić vise od 12
zalgiris 1
onda cu odigrati jos jedan, al umjesto krstica ubaciti weemsapintol_TM87 je napisao/la:weems ti je najsigurniji ali kako hočes...nemoj zbog mene mijenjat svoju odluku xD...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pratim sve osim weemsamandraX je napisao/la: Eh, da te vidimo danas
sretno
american shitVedo20 je napisao/la:Preda gospon Fish
38,66 ti je zato što ti je od dobitka oduzet iznos bonusa koji su uplatio na taj listićkremenko je napisao/la:Gabon-Brazil 3+ 1.65 kvota
Panathinaikos-CSKA 2(s.t) 2 kvota
Lopez-Isner preko 10.5 prvi set 1.85 kvota
Navaro preko 15.5 1.85 kvota
Krstic preko 13.5 1.85 kvota
ukupno: 20.33
uplata: B 2 €
dobitak:38,66 (ne znam kako)
Broj listica:276027109552
Nick na wwinu : zelawmo
zaobidji ga..bolje ganjat poene over ili rudya preko poeneLiverpool.F.C je napisao/la:jel siguran real veceras?
pintol_TM87 je napisao/la:zaobidji ga..bolje ganjat poene over ili rudya preko poeneLiverpool.F.C je napisao/la:jel siguran real veceras?
ako hočes prepisi ove prijedloge sto sam postao...do sad su 2 prosla jos cska daje vise od 74 i krstic vise od 12Liverpool.F.C je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:zaobidji ga..bolje ganjat poene over ili rudya preko poeneLiverpool.F.C je napisao/la:jel siguran real veceras?
ostalo mi 7€...imas li kakav prijedlog na sta da ih uplatim
http://www.euroleague.net/videoton1 je napisao/la:Koliko je Savanović dao dosad ? Gdje pratite to uopšte ?
kremenko je napisao/la:Gabon-Brazil 3+ 1.65 kvota
Panathinaikos-CSKA 2(s.t) 2 kvota
Lopez-Isner preko 10.5 prvi set 1.85 kvota
Navaro preko 15.5 1.85 kvota
Krstic preko 13.5 1.85 kvota
ukupno: 20.33
uplata: B 2 €
dobitak:38,66 (ne znam kako)
Broj listica:276027109552
Nick na wwinu : zelawmo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.