Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.
Žao mi je svih ovih koji glume nekakav lokal patriotizam na forumu,gdje ste na tribini?
Koliko lokal patritota svaki stadion u BiH bi trebao bit ispunjen do poslednjeg mjesta. Čemu licemjerstvo?
Da navijam za Juve (volim Partizan),išao sam na par tekmi, znam o Juventusu garant više nego ijedan ovaj što glumi patriotu o klubu iz svog sela,grada,naselja.
Odgledao sam više utakmica,znam napamet postave od 95 na ovamo i ne navijam za Juve iz fazona,zato što je najbolji,već zato što su me kupili svojim igrama posle rata,svojim simbolima, na kraju krajeva spadaju u sam vrh evro fudbala u istoriji dugoj više od vijeka.
Koliko lokal patritota svaki stadion u BiH bi trebao bit ispunjen do poslednjeg mjesta. Čemu licemjerstvo?
Da navijam za Juve (volim Partizan),išao sam na par tekmi, znam o Juventusu garant više nego ijedan ovaj što glumi patriotu o klubu iz svog sela,grada,naselja.
Odgledao sam više utakmica,znam napamet postave od 95 na ovamo i ne navijam za Juve iz fazona,zato što je najbolji,već zato što su me kupili svojim igrama posle rata,svojim simbolima, na kraju krajeva spadaju u sam vrh evro fudbala u istoriji dugoj više od vijeka.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** stadione ne znam sto ih prave beze zivio nam stream i tv ! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jbg,znam da ti je tesko prihvatiti da se Kosevo napuni 3 puta u 4 godineSarajlijc@ je napisao/la:**** stadione ne znam sto ih prave beze zivio nam stream i tv !

Ljudima draze gledati United,Real,Napoli u toploj sobi,znam da boli jbg

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije bitno koliko ce ljudi doci.Ljudima draze gledati utakmice Uniteda,ma to su simpatizeri.Navijac je za mene onaj koji prati klub,koji srcem navija za njega i koji mu je odan.A ovi koji navijaju za ove gore napisane klubove nemaju nista od ovog navedenogDylan Dog je napisao/la:
Jbg,znam da ti je tesko prihvatiti da se Kosevo napuni 3 puta u 4 godine![]()
Ljudima draze gledati United,Real,Napoli u toploj sobi,znam da boli jbg

Ti sigurno sjedis za racunarom ili tv-om i pratis Zenit,Real drkas na Ronalda,Benzemu ili nekog desetog.Cekas da urade dobar potez da bi njegovu sliku stavio na fejzbuku,da bi napisao hiljadu nekakvih sttatusa o tom igracu i klubu.Pratiti ligu u kojoj znas ko ce osvojiti vec a navijas za taj klub,meni ne ide u glavu,kao i veci ovdje.Pratim ovu ligu,ovaj klub kad ne znam kad ce osvojiti,danas,sutra,2,5,10 godina i to je zanimljivo.A ne svaku utakmicu pobjedjivati po 10 : 0 ,e to nije zanimljivo
Against Modern Football
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
od ova tri bitna faktora koji si nabrojo ja posjedujem sva tri, a vjerovatno i ostali navijaci, pardon simpatizeri posjeduju ta ti uvjeta...Emir ZENICA je napisao/la:Nije bitno koliko ce ljudi doci.Ljudima draze gledati utakmice Uniteda,ma to su simpatizeri.Navijac je za mene onaj koji prati klub,koji srcem navija za njega i koji mu je odan.A ovi koji navijaju za ove gore napisane klubove nemaju nista od ovog navedenogDylan Dog je napisao/la:
Jbg,znam da ti je tesko prihvatiti da se Kosevo napuni 3 puta u 4 godine![]()
Ljudima draze gledati United,Real,Napoli u toploj sobi,znam da boli jbg![]()
![]()
Ti sigurno sjedis za racunarom ili tv-om i pratis Zenit,Real drkas na Ronalda,Benzemu ili nekog desetog.Cekas da urade dobar potez da bi njegovu sliku stavio na fejzbuku,da bi napisao hiljadu nekakvih sttatusa o tom igracu i klubu.Pratiti ligu u kojoj znas ko ce osvojiti vec a navijas za taj klub,meni ne ide u glavu,kao i veci ovdje.Pratim ovu ligu,ovaj klub kad ne znam kad ce osvojiti,danas,sutra,2,5,10 godina i to je zanimljivo.A ne svaku utakmicu pobjedjivati po 10 : 0 ,e to nije zanimljivo
Against Modern Football
dalje, facebook, ja to ne koristim

a ovo u vezi liga, pa kod nas se zna ko ce osvojiti ligu, to je Siroki, mozete se vi sa ovim slagati ili neslagati, al to je tako...
a u Spaniji se vodi zestoka borba izmedju Reala i Barce, u engleskoj izmedju Manchestra i onog malo losijeg Manchestra, Citya...u Italiji takodjer...a na kraju krajeva, sam si reko da je pravi navijac onaj sto je odan klubu, sto se moze smatrati da je navijac onaj ko je uz klub i kad je prvak i kad je zadnji na tabeli...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Posjedujes jer navijas i za Zelju,da li posjeduje onaj koji ne prati nasu ligu ? ? ?
I da,bar mi klub ne osvaja svake godine,bar mi na klub ne drka cijeli svijet i bar mi na igrace ne drkaju

I da,bar mi klub ne osvaja svake godine,bar mi na klub ne drka cijeli svijet i bar mi na igrace ne drkaju

Volim te Celik ! ! !
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa zar ne znate da ljubav nema granica
A ne, fkt je malo bezvezna priča, uvjeravati nekoga da je jedno ispravno, a drugo ne i u krug ići.
Pa jbt, svi najveći svjetski klubovi, upravo, najviše navijača imaju van granica svoje zemlje i od toga u neku ruku i žive i sad se mi našli ubijeđivati oko toga, šta i kako.
Nema to veze sa modernim fudbalom u tome smislu. Jednostavno, globalizacija, a samim tim i pristupačnost i količina informacijasu omogućili neka nova saznaja i spoznaje u svim životnim sferama, pa tako i u fudbalu, što je, za mene, sasvim normalna stvar i na osnovu čega učimo, formiramo mišljenje i biramo te stvari.
Ovdje se pojedini predstavljaju kao veliki navijači svojih, lokalnih klubova i ok je to, ali spočitavati nekome da je jedino to ispravno, ne ide....nije vama niko kriv što samo to pratite i razumijete na taj način, jel
Prvi ja, koji pratim FK Sarajevo 15 godina, što uživo, što na TV-u, pa čak i na radiju i ne znam kad sam propustio nešto od toga, kažem da je to pogrešno, jer takve stvari, koje su individualne i stvar mišljenja se ne mogu osporavati na taj način. Navijačka identifikacija ne mora čak ni imati veze sa samim sportom i fudbalom, nego to mogu biti neki ostali faktori i ideali i o čemu onda govorimo??
Takve stvari, jednostavno, ne poznaju granice....
Jbg, ja možda nisam navijač, ali volim Juventus najviše na svijetu i osjećam se kao pravi Juventino, jer živim za taj klub, baš kao i za Sarajevo i to mi niko ne može uzeti, kao i svim pravim navijačima bilo kojeg kluba.
Eto.

A ne, fkt je malo bezvezna priča, uvjeravati nekoga da je jedno ispravno, a drugo ne i u krug ići.
Pa jbt, svi najveći svjetski klubovi, upravo, najviše navijača imaju van granica svoje zemlje i od toga u neku ruku i žive i sad se mi našli ubijeđivati oko toga, šta i kako.
Nema to veze sa modernim fudbalom u tome smislu. Jednostavno, globalizacija, a samim tim i pristupačnost i količina informacijasu omogućili neka nova saznaja i spoznaje u svim životnim sferama, pa tako i u fudbalu, što je, za mene, sasvim normalna stvar i na osnovu čega učimo, formiramo mišljenje i biramo te stvari.
Ovdje se pojedini predstavljaju kao veliki navijači svojih, lokalnih klubova i ok je to, ali spočitavati nekome da je jedino to ispravno, ne ide....nije vama niko kriv što samo to pratite i razumijete na taj način, jel

Prvi ja, koji pratim FK Sarajevo 15 godina, što uživo, što na TV-u, pa čak i na radiju i ne znam kad sam propustio nešto od toga, kažem da je to pogrešno, jer takve stvari, koje su individualne i stvar mišljenja se ne mogu osporavati na taj način. Navijačka identifikacija ne mora čak ni imati veze sa samim sportom i fudbalom, nego to mogu biti neki ostali faktori i ideali i o čemu onda govorimo??
Takve stvari, jednostavno, ne poznaju granice....
Jbg, ja možda nisam navijač, ali volim Juventus najviše na svijetu i osjećam se kao pravi Juventino, jer živim za taj klub, baš kao i za Sarajevo i to mi niko ne može uzeti, kao i svim pravim navijačima bilo kojeg kluba.

Eto.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Emir ZENICA
- Kontakt:
filozofi poceli navaljivati

Volim te Celik ! ! !
Ma navijajte za strane klubove,samo nemojte se slikati na tribini 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- tyler durden
- Kontakt:
Emir Zenica imal kakav drugi klub u Zenici osim Celika? jesi navijao za Derzelez Zenicu kad je igrala? ili si se i ti rodio ko onaj tuzlak kraj stadiona na 5 m,pa moras za taj klub navijat?
To opet nema nikakve veze,rodjen je u Zenici,ide na utakmice Celika,zar je bitno u kome kraju grada je rodjen,po tome onaj koji je stacioniran na Ilidzi ne moze navijati za Sarajevo ili Zeljo iako ide na njihove utakmice. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Devil ti je objasnio.Hvala majstore 

Volim te Celik ! ! !
Stipu ti Devila ja cu ti objasnittyler durden je napisao/la:Emir Zenica

||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala i tebi ludlo
Kad padne gol toliko te zagrli ljudi koje ne znas da nije humano,toliko raje upoznas...i tako dalje dalje dalje

Kad padne gol toliko te zagrli ljudi koje ne znas da nije humano,toliko raje upoznas...i tako dalje dalje dalje

Volim te Celik ! ! !
- tyler durden
- Kontakt:
Moja izjava se vise odnosila na to da u gradu u kojem ima vise klubova(ko sto je situacija u BiH),svi navijaju za onaj bolji i jaci klub,zato Emir Zenica navija za Celik,onaj Tuzlak navija za Slobodu, ti navijas za Borac,ovi iz Sarajeva navijaju ili za Zelju ili Sarajevo itd. Sto niko ne ide na tribinu slabijeg kluba pa navija i folira se ovdje ko zestoki ultras,casualac,navijac itd. Fejk steDevil je napisao/la:To opet nema nikakve veze,rodjen je u Zenici,ide na utakmice Celika,zar je bitno u kome kraju grada je rodjen,po tome onaj koji je stacioniran na Ilidzi ne moze navijati za Sarajevo ili Zeljo iako ide na njihove utakmice.

A izjava se odnosi i na to sto ti govoris,mene geografski polozaj ne moze ogranicit za koga cu ja navijat.Tako taj s Ilidze ima pravo da navija za Borac ako hoce,Barcelonu ili Kopenhagen,to sasvim nije bitno.Neko ispod je naveo 3 faktora ko argumente,koja su sasvim ok. Al' vama furacima, je bitan jedan jedini argument a to je "prisustvo na tekmi".

Zna Emir,oni jednom izvukli remi protiv Zelje,po Zenici bio dan besplatnih zagrljajaEmir ZENICA je napisao/la:Hvala i tebi ludlo![]()

sto si mucko kolu ?
||| FKZeljeznicar |||
- tyler durden
- Kontakt:
Pa tebra,postoje ljudi koji su bili na utakmicama Manchestera,Barce itd,ne mozes ti znat hocel' on biti ili nece biti na tim utakmicama u buducnosti ,ili jel bio ili nije.LudLo 4 je napisao/la:Stipu ti Devila ja cu ti objasnittyler durden je napisao/la:Emir ZenicaVidi ovako,mozes ti navijati i za FC Badminton,ali ne mozes ti osjetiti onaj zar,onu euforiju,kad te ponese pjesma sa tribine,ne mozes pjevati i grliti se sa ljudima koje ne znas a tu ste svi ko jedan,ne mozes se toliko radovati kad da tvoj tim go,a ne mozes ni bit iznerviran kad ga prime.Sve je to udure al' "navijanje" za klubove na cijoj tekmi nikad neces biti je nesto kao "virtuelno".
To je druga prica i za to respecttyler durden je napisao/la:Pa tebra,postoje ljudi koji su bili na utakmicama Manchestera,Barce itd,ne mozes ti znat hocel' on biti ili nece biti na tim utakmicama u buducnosti ,ili jel bio ili nije.LudLo 4 je napisao/la:Stipu ti Devila ja cu ti objasnittyler durden je napisao/la:Emir ZenicaVidi ovako,mozes ti navijati i za FC Badminton,ali ne mozes ti osjetiti onaj zar,onu euforiju,kad te ponese pjesma sa tribine,ne mozes pjevati i grliti se sa ljudima koje ne znas a tu ste svi ko jedan,ne mozes se toliko radovati kad da tvoj tim go,a ne mozes ni bit iznerviran kad ga prime.Sve je to udure al' "navijanje" za klubove na cijoj tekmi nikad neces biti je nesto kao "virtuelno".

Al' ajd realno ako je 2% glorihantera gledalo taj klub uzivo ja cu nosit avatar seke aleksic.
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nego odakle si ti ?
nisam mucko kolu
nisam mucko kolu
Volim te Celik ! ! !
Nema to nikakve veze evo npr.u Sarajevu ti to ne vredi,jer da vredi Zeljo bi svaku tekmu imao pun stadion.tyler durden je napisao/la:Moja izjava se vise odnosila na to da u gradu u kojem ima vise klubova(ko sto je situacija u BiH),svi navijaju za onaj bolji i jaci klub,zato Emir Zenica navija za Celik,onaj Tuzlak navija za Slobodu, ti navijas za Borac,ovi iz Sarajeva navijaju ili za Zelju ili Sarajevo itd. Sto niko ne ide na tribinu slabijeg kluba pa navija i folira se ovdje ko zestoki ultras,casualac,navijac itd. Fejk steDevil je napisao/la:To opet nema nikakve veze,rodjen je u Zenici,ide na utakmice Celika,zar je bitno u kome kraju grada je rodjen,po tome onaj koji je stacioniran na Ilidzi ne moze navijati za Sarajevo ili Zeljo iako ide na njihove utakmice.![]()
A izjava se odnosi i na to sto ti govoris,mene geografski polozaj ne moze ogranicit za koga cu ja navijat.Tako taj s Ilidze ima pravo da navija za Borac ako hoce,Barcelonu ili Kopenhagen,to sasvim nije bitno.Neko ispod je naveo 3 faktora ko argumente,koja su sasvim ok. Al' vama furacima, je bitan jedan jedini argument a to je "prisustvo na tekmi".

Navija se za veci klub(ali podvlacimo ovo IZ SVOGA GRADA),jer sa njim imas vece mogucnosti,ti sa manjim klubom ne mozes otici na neko zajebano gostovanje,jedino ako se pod zajebano ne podrazumeva da te neko cepanicom spuca

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.