FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nista strasno izgubili pa sta!Po rijecima ljudi koji su bili na utakmici imali smo dosta sansi koje nismo iskoristili i bili smo bolji veci dio utakmice helem ako smo imali protiv sirokog srece ovdje nismo i to je to!
Nisam se nadao nicemu drugom nego porazu, Zvijezda igra kod kuce dobro nisam pratio ovu utakmnicu niti onu prije sa Zrinjskim kazu da su imali puno srece to vam je fubal nemora bolji pobjediti uvijek.Idemo dalje sta je tu je, vidim ovdje ima puno likova koji pricaju o tituli alo spustite se malo nemamo mi kvalitet da je nam uzeti kup ili biti top4 bio bi veliki uspjeh, sljedece sezone titula.Sad kontate stigla nova uprava i novi stari trener Amar Osim da smo odma divovi, treba sacekati par kvalitetnih pojacanja pa da se to uklopi i onda idemo ko u stare dane protiv velikih europskih klubova.Samo polako ljudi strpite se mal,bice ovo onaj stari Zeljo.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ekipa vam nije losa, a pogotovu ona bandera broj 16
Ajd vise srece protiv Zrinjskog i nadoknadite tamo te bodove sto ste bili planirali iz Gradacca donijet.

Ajd vise srece protiv Zrinjskog i nadoknadite tamo te bodove sto ste bili planirali iz Gradacca donijet.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Ma ja sam gore naveo, poslije Bog zna koliko dobrih prilika pada kazna, imali smo terensku incjativu ali ako ti ne zabijes zabit ce protivnik.
Nista okrenuti se Zrinjskom i naravno 3 boda.
Nista okrenuti se Zrinjskom i naravno 3 boda.
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Iskreno prijatelju nisam bio na tekmi, ali me je nekako vise pogodio ovaj poraz pa sam ovako i napisao:(, pravo me je sjebo vjeruj mi:(, pa zar je ta Zvijezda tolika nama enigma, pa ne igramo protiv Crvene Zvezde brate, stalno nas ovi papci dobijaju...Sve ide ok, slusam prenos, napadamo, vako nako, redaju se sanse, a onda se onaj kreten javlja i kaze Zvijezda dala dva gola za 7 min-fakat moras priznat beze skroz...i mogu mislit bar za jedan je Ibro kriv:(Seyo_TM je napisao/la:Jesi li bio na tekmi pa mozes reci kakvu smo snagu pokazali??adnan26 je napisao/la:Ova utakmica je pokazala realnu snagu FK Zeljeznicar nazalost:(.
Budimo realni, ali ova ekipa nije bas za neke velike domete:( ni u ovako jadnoj ligi.
Drug, haj ti skloni od sebe ostre predmete, pertle i kajseveadnan26 je napisao/la:Iskreno prijatelju nisam bio na tekmi, ali me je nekako vise pogodio ovaj poraz pa sam ovako i napisao:(, pravo me je sjebo vjeruj mi:(, pa zar je ta Zvijezda tolika nama enigma, pa ne igramo protiv Crvene Zvezde brate, stalno nas ovi papci dobijaju...Sve ide ok, slusam prenos, napadamo, vako nako, redaju se sanse, a onda se onaj kreten javlja i kaze Zvijezda dala dva gola za 7 min-fakat moras priznat beze skroz...i mogu mislit bar za jedan je Ibro kriv:(Seyo_TM je napisao/la:Jesi li bio na tekmi pa mozes reci kakvu smo snagu pokazali??adnan26 je napisao/la:Ova utakmica je pokazala realnu snagu FK Zeljeznicar nazalost:(.
Budimo realni, ali ova ekipa nije bas za neke velike domete:( ni u ovako jadnoj ligi.

Pa yeboga bice jos losih rezultata, pogotovo dok se ne uigraju!
Ovo sto ove godine gledamo na terenu je atomski fudbal kakav smo gledali prosle sezone!
Zato samo opusteno

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
POBJEDE SVE I PORAZE MI SA TOBOM PROSLI SMO
Zato svi protiv zrinjskog podrzati momke pa zvijezda nije nikad izgubila od kad je usla u premijer ligu na svom terenu,a u nas je raspored haos ja mislim da prode jos zrinsjki kako treba onda ide lakse jer sam uvjeren da mozemo do bodova protiv travnika i slavije...
Zato svi protiv zrinjskog podrzati momke pa zvijezda nije nikad izgubila od kad je usla u premijer ligu na svom terenu,a u nas je raspored haos ja mislim da prode jos zrinsjki kako treba onda ide lakse jer sam uvjeren da mozemo do bodova protiv travnika i slavije...
igramo hrabro u gostima, nema šta, nije nas išlo protiv Zvijezde, ali ići će protiv nekog drugog...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Momci su hrabro odigrali, Alen se borio kao lav, penal cist kao suza. Zvijezda je pobijedila, vise sretno nego spretno. Manijaci glavu gore, ovo stvarno ide na bolje. Seha je opet grijesio.
Pozdrav
Pozdrav
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
evo ljudi sad iz Gradačca, brate daleko u pm...u putu za Gradačac zajebancija u busu cuga, pjesma ali po povratku imali smo pratnju do zenice, navodno vidjena naka skupina na nadvoznjaku u Zenici a i da se nebi valjda sreli sa lesinarima...kako nismo nigdje stajali tako je cijeli bus pregladnijo i ozednijo tako da smo jedva izdrzali do naseg Sehera...
Sto se tice igre na mogu biti nezadovoljan, bili smo bolji prvo poluvrijeme i realno na poluvremenu trebali voditi 2-0, Zvijezda mogu rec iz 3 sanse dala 2 gola...i na kraju i ako porazeni ja sam zadovoljan zalaganjem na terenu i trudom..
Sto se tice igre na mogu biti nezadovoljan, bili smo bolji prvo poluvrijeme i realno na poluvremenu trebali voditi 2-0, Zvijezda mogu rec iz 3 sanse dala 2 gola...i na kraju i ako porazeni ja sam zadovoljan zalaganjem na terenu i trudom..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Protiv koga igramo sad kuci ?
ewo i ja sad iz gradačca...da kazem svoje misljenje...igra odlicnaa...dva gola koja samo primili iz dvije polusanse...kod prvog dijela pogrijesi nas igrac ja mislim da je bio colic i ljudi nam ga dadose...drugi go sehicev 90%...lik izasao na sesnaest metara bezze i lik suto ispod njega prodje...a onom muharemovicu bi ja samo pruzio priliku kad treba nekog dobro, dobo slomit...pa lik se samo udarao nije tacnog pasa odigrao....danas je malo culum bio zakazao all....po meni najbolji u timu je bio radovanovic ...nekoliko puta probio po strani, ubacio extra a mi fulamo ciste zicere...i to nam se osvetilo....toliko od mene..
sad protiv zrinjskog igramo onda u istocno sarajevo i travnik!!!:DFC BAYERN je napisao/la:Protiv koga igramo sad kuci ?
Onaj Muharemovic je stvarno uzasneOX je napisao/la:ewo i ja sad iz gradačca...da kazem svoje misljenje...igra odlicnaa...dva gola koja samo primili iz dvije polusanse...kod prvog dijela pogrijesi nas igrac ja mislim da je bio colic i ljudi nam ga dadose...drugi go sehicev 90%...lik izasao na sesnaest metara bezze i lik suto ispod njega prodje...a onom muharemovicu bi ja samo pruzio priliku kad treba nekog dobro, dobo slomit...pa lik se samo udarao nije tacnog pasa odigrao....danas je malo culum bio zakazao all....po meni najbolji u timu je bio radovanovic ...nekoliko puta probio po strani, ubacio extra a mi fulamo ciste zicere...i to nam se osvetilo....toliko od mene..

Bogami podaleko Gradačac...neki su vec prije mene napisali viđenje utakmice tako da se nema šta puno dodati.
Igrali smo otvoreno i pokušavali napadati tokom citavog meca,Zvijezda nije naivna ekipa i znaju igrati fudbal...mi smo fakat primili naivno ta dva gola (kod prvog gola neki naš igrac je doslovno poklonio loptu njihovom igracu)...odbrana je u par navrata "plivala" (Mešić je loš danas bio).
Prvo poluvrijeme-tad smo imali par dobrih šansi (najbolju je prokockao Kovačević koji je promašio zicer sa 5 metara,ustvari pogodio u golmana umjesto da ubaci loptu u gol koji je dug preko 7 metara
)
U drugom je rezervista Serdarević pripremio Bešliji loptu ko na tanjiru,ali je ovaj traljavo šutira pored gola...fakat još zicer...prije toga je i Mešanović promašio zicer kada je pogodio mrežu ali sa vanjske strane...pred kraj i Bekrić imao odlicnu priliku ali je šutirao preko gola...vratilo nam se!! protiv Čelika i Širokog nismo imali neku igru,ali smo odnijeli svih 6 bodova,danas smo imali daleko bolju igru nego u ova prva dva meca ali nismo ni boda donijeli u Sarajevo.
Domacinu se nema šta zamjeriti -korektno su igrali,iskoristili svoje šanse i pobjedili...nema zamjerke ni sudiji (sasvim OK suđenje).
Nas oko 250,navijanje vrlo dobro,gotovo svih 90 minuta bez prestanka.
Igrali smo otvoreno i pokušavali napadati tokom citavog meca,Zvijezda nije naivna ekipa i znaju igrati fudbal...mi smo fakat primili naivno ta dva gola (kod prvog gola neki naš igrac je doslovno poklonio loptu njihovom igracu)...odbrana je u par navrata "plivala" (Mešić je loš danas bio).
Prvo poluvrijeme-tad smo imali par dobrih šansi (najbolju je prokockao Kovačević koji je promašio zicer sa 5 metara,ustvari pogodio u golmana umjesto da ubaci loptu u gol koji je dug preko 7 metara

U drugom je rezervista Serdarević pripremio Bešliji loptu ko na tanjiru,ali je ovaj traljavo šutira pored gola...fakat još zicer...prije toga je i Mešanović promašio zicer kada je pogodio mrežu ali sa vanjske strane...pred kraj i Bekrić imao odlicnu priliku ali je šutirao preko gola...vratilo nam se!! protiv Čelika i Širokog nismo imali neku igru,ali smo odnijeli svih 6 bodova,danas smo imali daleko bolju igru nego u ova prva dva meca ali nismo ni boda donijeli u Sarajevo.
Domacinu se nema šta zamjeriti -korektno su igrali,iskoristili svoje šanse i pobjedili...nema zamjerke ni sudiji (sasvim OK suđenje).
Nas oko 250,navijanje vrlo dobro,gotovo svih 90 minuta bez prestanka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Hoće li biti treninga večeras?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
izgleda da je biočamac je napisao/la:Hoće li biti treninga večeras?

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- The Prodigy
- Kontakt:
Jarane, ne bi me začudilo ni to. 

pa imali su 4h puta da se odmoredrop je napisao/la:izgleda da je biočamac je napisao/la:Hoće li biti treninga večeras?![]()
![]()
...mi kad smo se vracali (a to je bilo oko 23 h,dobro malo smo se zapili kod kladnja
![]()
) vidio sam reflektore upaljene u Dolini...ne mogu da vjerujem da je bio trening...pa nije valjda Amar valjda toliko lud
![]()

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hahahahahaha kad porastem hocu da budem Amar...hahaha istina ziva imali terening od 23 do 00h
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, drzgemboadislic, EmirTM87, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, mamonelafo, sebalos, zlatandr i 64 gosta.