Slike BiH stadiona

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Re: Slike BiH stadiona

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 14 sep 2011, 10:33

BH Patriot je napisao/la:
MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mali neko slike stadiona banja ilidza u gradaccu jer je stadion stvarno lijepo usminkan za nase uvjete ali ne mogu slike da nadjem :)
slika
slika

Ovo? :?
ma jok ba ovo je od prije sad stavili nove stolice i napravili jos jednu tribinu .

AdnanD
Kontakt:

Post Postao/la AdnanD » 22 okt 2011, 13:58

Nisam nikad bio na stadionu bilino polje ali po slikama je ovaj stadion ima mali kapacitet da repka igra na njemu.
To je moje misljenje.

Rijetko koja repka u evropi igra na tako malom stadionu.
Sad ce mnogi reci: Atmosfera ovo ono ali sta vrijedi kad je premal....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 okt 2011, 21:21

AdnanD je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu bilino polje ali po slikama je ovaj stadion ima mali kapacitet da repka igra na njemu.
To je moje misljenje.

daj pare napravice se ;)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 okt 2011, 23:30

AdnanD je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu bilino polje ali po slikama je ovaj stadion ima mali kapacitet da repka igra na njemu.
To je moje misljenje.

Hmm, Španija je u ovim kvalifikacijama takodjer igrala na stadionima koji imaju neki zajedno imaju neki prosjecni kapacitet od 20000 mjesta (prosjecna posjecenost im bila 19000 tokom ovih kvalifikacija), a drzava ima 10-12 puta vise stanovnika i neusporedivo bolju ligu.

ribery77
Kontakt:

Post Postao/la ribery77 » 11 nov 2011, 01:03

AlemC85 je napisao/la:gradu Mostaru koji ima oko 60000 stanovnika, bi bio dovoljan stadion od nekih 18.000 - 20.000 gledalaca, jer pod predpostavkom da bi svaki treći građanin išao na tekme ili grad Sarajevo koji s četiri gradske opštine ima 418.000 stanovnika bi bio dovoljan stadion koji bi primao oko 35.000 gledalaca, a zašto baš ovaj broj, pa zato što bi ovo ujedno bi stadion koji ne bi samo Sarajevo koristilo već i repka, pa i možda koji atletski miting, ko će ga znati,
primjer Mostara bi trebali slijediti Tuzla, Zenica, možda i Banjaluka... ;)
cuj 35 hiljada....pa sad prima 37500 -.-

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 nov 2011, 01:26

TheDinoRules je napisao/la:Može li neko staviti novije slike stadiona u Kaknju, vidio sam da se neka fina tribina pravila?!
Ma samo betonski radovi zavrseni i stalo se :roll:

slika
#samoRudar #zauvijek

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 nov 2011, 01:35

Stadion "ZTC Banja Vrucica" kod Teslica
slika
Sve u svemu nista specijalan stadion,barem na prvi pogled.No,to je jedan od rijetkih stadiona u nasoj zemlji koji ima umjetnu travu,koja je kostala između 500-800.000 KM.Stadion moze primiti cini mi se do 2.000 gledatelja,njegova prvobitna najmena je za odigravanje kontrolnih utakmica jer su u Banji Vrucici spremaju cesto srpski,bh,pa i hrvatski prvoligasi.
Stadion je inace u vlasnistvu opcine Teslic i ZTC Banja Vrucica,a koristi ga FK Mineral ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 nov 2011, 15:01

Pregledah sad ovu temu i nisam vidio skoro ništa zanimljivo. Svi mi uglavnom znamo kako izgleda Koševo, Bilino Polje i ostali premijerligaški stadioni, ali htio bih da vidim slike stadiona manjih klubova - od Prvih do kantonalnih liga.
Ja ću postaviti slike nekoliko zanimljivijih stadiona na Unsko-sanskom kantonu, izvor su mi uglavnom facebook grupe, a na svim stadionima sam bio. Nadam se da će se još neki forumaši pridružiti ovoj "akciji" i postaviti slike stadiona iz svog grada, kantona, itd. Mene konkretno najviše zanimaju Tuzlanski, Posavski i Zeničko-dobojski kanton, te Republika Srpska.

Stadion u okolini Bihaća, u potpunosti "ograđen" drvećem, nekad "dom" NK Sloga Kralje, ali taj klub više ne postoji, mislim da ovdje sad igra NK Bakšaiš, član kantonalne lige.

slika

slika

Stadion NK Mladost Vrnograč (Druga liga Zapad). Jako dobar teren, na jednoj strani mala tribina, a na drugu dolaze ljudi iz okolnih kuća da "iz hlada pogledaju utakmicu za dušu". :)

slika

slika

Stadion u Bosanskoj Krupi. Na Bilinom Polju su numerisali stolice tek prije utakmice baraža, ovdje je to urađeno puno ranije. :)

slika

slika

Malo Srednjobosankog kantona - stadion u Jajcu.

slika

Gradski stadion u Cazinu u novom ruhu.

slika

Generalno, situacija u USK-u po ovom pitanju je vrlo loša. Jedini stadion koji ispunjava premijerligaške uslove je "Pod borićima" u Bihaću (slika na nekoj od prethodnih stranica). Još Gradski u Cazinu nakon obnove izgleda pristojno, sve ostalo vrlo loše. Dosta stadiona nema nikakvu tribinu, pomoćnih terena nema ili su u dosta lošem stanju. Sport ispašta zbog, standardno, nestabilne političke situacije u Krajini, tako da Unsko-sanski kanton sad nema niti jednog predstavnika u najvišem rangu takmičenja, u tri glavna sporta - fudbalu, košarci i rukometu, niti u muškoj niti u ženskoj konkurenciji.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 nov 2011, 00:00

Sutra stižu slike stadiona iz Ze-Do kantona, pokušaću nabaviti što više slika ;)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 14 nov 2011, 00:20

Bratstvo Gračanica (na slici od prije par godina teren gotov ko' na Bilonom Polju :) )

slika

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 14 nov 2011, 01:01

FK PODRINJE (JANJA)
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 14 nov 2011, 01:11

jbt, svuda bolja trava nego na bilinom :lol: :lol: :lol:
Nil Satis Nisi Optimum

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 nov 2011, 11:22

NK/RK Krivaja je napisao/la:Sutra stižu slike stadiona iz Ze-Do kantona, pokušaću nabaviti što više slika ;)
to careee....hvala ti ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 nov 2011, 15:33

Evo samo jedna informacija za @gollum, Sloga iz Kralja itekako jos postoji i jedan je od bolje oraganizovanih klubova na kantonu. Trenutno se nalaze u gornjem dijelu tabele lige USK-a. Baksais je prosle godine igrao na njihovom stadionu za pare, ali od ove godine igra u Ripcu, a ovaj stadion jos koristi Brekovica zbog renoviranja svog terena.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 15:57

Goražde ;)
slikaslikaslika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 nov 2011, 20:04

NeRi_K je napisao/la:Evo samo jedna informacija za @gollum, Sloga iz Kralja itekako jos postoji i jedan je od bolje oraganizovanih klubova na kantonu. Trenutno se nalaze u gornjem dijelu tabele lige USK-a. Baksais je prosle godine igrao na njihovom stadionu za pare, ali od ove godine igra u Ripcu, a ovaj stadion jos koristi Brekovica zbog renoviranja svog terena.
Hvala, nisam dugo bio na fudbalskim terenima u Krajini pa nemam svježe informacije. :)
Šta to rade u Brekovici?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 15 nov 2011, 00:46

gollum je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Evo samo jedna informacija za @gollum, Sloga iz Kralja itekako jos postoji i jedan je od bolje oraganizovanih klubova na kantonu. Trenutno se nalaze u gornjem dijelu tabele lige USK-a. Baksais je prosle godine igrao na njihovom stadionu za pare, ali od ove godine igra u Ripcu, a ovaj stadion jos koristi Brekovica zbog renoviranja svog terena.
Hvala, nisam dugo bio na fudbalskim terenima u Krajini pa nemam svježe informacije. :)
Šta to rade u Brekovici?
Vec druga ili treca godina da Brekovica ne igra na domacem terenu, znam samo da su digli teren i da je krenulo nasipanje, ali odjednom sve je stalo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 nov 2011, 02:28

Livanjski hram nogometa, stadion Zgona.

zgrada Uprave, svlačionice; slikano s pomoćnog terena
slika

slika s pomoćnog terena, koja gleda prema glavnom
slika

glavni ulaz
slika

zapadna tribina
slika

slika

:D

Uđemo li u Prvu ligu, potrebna rekonstrukcija. Cijeli grad je u izgradnji, valjda se nešto može naći, za bar srediti ulaze na tribinu i staviti stolice.

photos provided by klimama
Hayley <3

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 18 nov 2011, 18:56

slika
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 nov 2011, 19:36

sikirica je napisao/la:slika
U pozadini piramida(e).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.