FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Juan, Montolivo i Kucka.
Ja bi volio jos jednog stopera (Ogbonna) tako da se netrebamo vise krpat Cordobom i ostalim penzionerima
Ja bi volio jos jednog stopera (Ogbonna) tako da se netrebamo vise krpat Cordobom i ostalim penzionerima
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ta trojica bi bila sasvim dovoljna u januaru
Al taj Ogbonna je vrlo dobar igrac, samo sto onaj njihov predsjednik kaze da ga ne da ispod 20 miliona
Al taj Ogbonna je vrlo dobar igrac, samo sto onaj njihov predsjednik kaze da ga ne da ispod 20 miliona
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Citam po par foruma da smo navodno vec kupili ovog Juana za otprilike 5 mil €, nekako mi cijena nije realna.
Slazem se da bi njih 3 bila dovoljna, ovaj Ogbonna je samo moja zelja, izgleda da je pred njim velika karijera.
Slazem se da bi njih 3 bila dovoljna, ovaj Ogbonna je samo moja zelja, izgleda da je pred njim velika karijera.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Torino are moving to protect their investment in central defender Angelo Ogbonna, according to reports in Italy.Puma je napisao/la:Ta trojica bi bila sasvim dovoljna u januaru
The 23-year-old stopper has long been linked with a move away from the Serie B club, with AC Milan and Juventus both credited with an interest in the player.
Ogbonna's agent Giovanni Branchini will reportedly meet with Torino officials in the next few days with a view to extending the defender's contract until 2016.
In addition to an improved salary, it is believed that Torino will allow Ogbonna to leave during the 2012 off-season.
Milan are reportedly in pole position to land the Italy Under-21 international and - while Ogbonna has a 20 million-euro price-tag around his neck - it is understood Torino will settle for 16 million euros.
I am AC Milan fan, but that does not mean that I necessarily on the way there, says Torino star, according to Goal.com for La Stampa.
Sanse su male da ne ode u Via Turati.
Ako je tako, onda mu je ovaj ulaz na Meazzu zatvoren, eto mu taj drugi
A i italijan je, sta ce on u Interu
Call the coroner!
Puma je napisao/la:Ako je tako, onda mu je ovaj ulaz na Meazzu zatvoren, eto mu taj drugi![]()
Jeste Italijan a la Balotelli.
ako je pod nekim nickom INAS iz tuzle ili neko zna kako da kontaktiram sa njim da mi se javi .hvala
[youtube][/youtube]
Joj Elisabette Canalis ovdje

Nema nesto yt klipa : " onclick="window.open(this.href);return false;!
Joj Elisabette Canalis ovdje
Nema nesto yt klipa : " onclick="window.open(this.href);return false;!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
[youtube][/youtube]
joj kralja majko moja
joj kralja majko moja
Call the coroner!
- skyisthelimit
Yuto je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Joj Elisabette Canalis ovdje![]()
Nema nesto yt klipa
kako nema
15.10 - 15.06 ...
Kod mene nema gdje sam ja posto,al ima u ovom citiranom
A Elio Corno je nenormalan lik.Meni krivo ne mogu da nadjem nigdje ovaj kanal 7 gold,vjerovatno je na Mediaset paketu kojeg nemam
A Elio Corno je nenormalan lik.Meni krivo ne mogu da nadjem nigdje ovaj kanal 7 gold,vjerovatno je na Mediaset paketu kojeg nemam
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Cambiasso najtrofejniji argentinski fudbaler svih vremena
http://fcinternazionale.forumfree.it/?t=58750442
jedan prestizni spanski magazin uvrstio Castaignosa, Coutinha i Obija medju najvece svjetske talente
Za Luca navode da je najbolje strijelac u-17 reprezentacije svih vremena i da je biljezio sjajne brojke u Feyenoordu prije prelaska u Italiju gdje se tek treba dokazati
Za Coutinha kazu da je bio kljucni igrac za brazilsku u-20 repku za SP u Kolumbiju i vide ga kao potencijalnu zvijezdu SP-a 2014
Sto se tice Obija, kazu da je univerzalac, koristan na svim pozicijama u sredini, a navodi se i da je vec impresionirao na nastupima za Nigeriju
http://fcinternazionale.forumfree.it/?t=58750442
jedan prestizni spanski magazin uvrstio Castaignosa, Coutinha i Obija medju najvece svjetske talente
Za Luca navode da je najbolje strijelac u-17 reprezentacije svih vremena i da je biljezio sjajne brojke u Feyenoordu prije prelaska u Italiju gdje se tek treba dokazati
Za Coutinha kazu da je bio kljucni igrac za brazilsku u-20 repku za SP u Kolumbiju i vide ga kao potencijalnu zvijezdu SP-a 2014
Sto se tice Obija, kazu da je univerzalac, koristan na svim pozicijama u sredini, a navodi se i da je vec impresionirao na nastupima za Nigeriju
Call the coroner!
7Gold je na Digitale Terrestre,,Yuto je napisao/la:Kod mene nema gdje sam ja posto,al ima u ovom citiranom![]()
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
evo posto me nema dugo da vas malo obradujem, a mislim da sigurno hocu...
upravo sam naletio na vijest da Ajax zeli Chivua
Frank de Boer has revealed that Ajax are looking at Inter defender Cristian Chivu as a "serious option" for the January transfer window as he aims to bolster his defence.
The 31-year-old Romanian was linked with an interest from the Dutch side in the summer as his current deal at San Siro expires in 2012.
There has been no visible sign of talks with Inter to extend his terms, meaning he would be able to join his former club on a free deal as early as January.
Chivu played at the Amsterdam ArenA between 1999 and 2003 when he got his first taste of Serie A with Roma.
And De Boer has made clear he will try to open a dialogue with the defender and his club over a transfer.
"He [Chivu] is a serious option for sure," De Boer told De Telegraaf.
"Last summer we saw Chivu as a possible replacement for Jan Vertonghen who was wanted by many clubs.
"We had a look at Joris Mathijsen, but he decided to join Malaga. After that our choice was Cristian."
However, De Boer is unsure as to whether a move will come unstuck as he tries to do some housekeeping with the squad, claiming a transfer depends on other factors.
"It [the Chivu move] depends again on Vertonghen," added the coach.
"I don't think Chivu will come to sit on the bench.
"He is our plan B and he is a good alternative with a lot of experience at the highest level. Chivu is a great professional, who has always followed Ajax."
Ajax are currently fifth in the Eredivisie with 20 points from 12 matches so far this season.
imal ko jos sta, sto se tice mogucih transfera sto se tice januara i to...
upravo sam naletio na vijest da Ajax zeli Chivua
Frank de Boer has revealed that Ajax are looking at Inter defender Cristian Chivu as a "serious option" for the January transfer window as he aims to bolster his defence.
The 31-year-old Romanian was linked with an interest from the Dutch side in the summer as his current deal at San Siro expires in 2012.
There has been no visible sign of talks with Inter to extend his terms, meaning he would be able to join his former club on a free deal as early as January.
Chivu played at the Amsterdam ArenA between 1999 and 2003 when he got his first taste of Serie A with Roma.
And De Boer has made clear he will try to open a dialogue with the defender and his club over a transfer.
"He [Chivu] is a serious option for sure," De Boer told De Telegraaf.
"Last summer we saw Chivu as a possible replacement for Jan Vertonghen who was wanted by many clubs.
"We had a look at Joris Mathijsen, but he decided to join Malaga. After that our choice was Cristian."
However, De Boer is unsure as to whether a move will come unstuck as he tries to do some housekeeping with the squad, claiming a transfer depends on other factors.
"It [the Chivu move] depends again on Vertonghen," added the coach.
"I don't think Chivu will come to sit on the bench.
"He is our plan B and he is a good alternative with a lot of experience at the highest level. Chivu is a great professional, who has always followed Ajax."
Ajax are currently fifth in the Eredivisie with 20 points from 12 matches so far this season.
imal ko jos sta, sto se tice mogucih transfera sto se tice januara i to...
Bilo bi dobro da je istinito, poslat im kacigasa i nesto para a za uzvrat uzet Vertonghena 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Castelazzi;Jonathan,Cordoba,Samuel,Chivu;Zanetti,Stankovic,Poli;Zarate;Castaignos,Milito
Postava danas,utakmica pocinje u 3.Prenos na Inter Channel...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Po nekim pisanjima vidim da je Inter zainteresiran za Perisica. On bi bio odlicno pojacanje i sigurno bi rasteretio Snajkea, navodno ga zelimo vec na zimu.
Samo tesko da cemo ga dovest jer on je tek ovo ljeto presa u BvB, a nebi bio jeftin sigurno.
Samo tesko da cemo ga dovest jer on je tek ovo ljeto presa u BvB, a nebi bio jeftin sigurno.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Znal neko s kim su igrali i kako je zavrsilo ?Yuto je napisao/la:Castelazzi;Jonathan,Cordoba,Samuel,Chivu;Zanetti,Stankovic,Poli;Zarate;Castaignos,Milito
Call the coroner!
Chiasso neakav
2:1 je zavrsilo.Milito i Castaignos strijeci...Jonathan i Milito najbolji.Zaboravio ja na ovo,jbg nervoza me opucala.
2:1 je zavrsilo.Milito i Castaignos strijeci...Jonathan i Milito najbolji.Zaboravio ja na ovo,jbg nervoza me opucala.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
To ti je neko seliste na samoj granici Svice i Italije. A sredjeno ko Prag.Yuto je napisao/la:Chiasso neakav![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.