Nakon prespavane noci da napisem svoje viđenje tekme...
U prvom smo igrali stvarno cvrsto domacini nisu opucali nagol,Culum i Dino nesto defanzivniji ali odradili u prvom za cistu 10,nakon mozda pola sata Kovacevic nakon centarsuta Radovanovica(nekako najbolji jucer)imao mrtvi zicer sa 5 metara,on i golman,a on loptom pogađa golmana na loptu natrcava igrac Zvijezde lopta se odbija od stativu i NISTA,u drugom nastavili gdje smo stali u prvom,ali nakon greske Bekrica koji gubi loptu na 20-tak metara od gola primnamo gol,nakon toga nasi padaju i ubrzo primaju i drugi gol opet greska gubimo loptu u fazi napada i igrac Zvijezde ima otvoren sut,puca ali lopta se odbija od naseg igraca I Sehu i ulazi u gol(nisam najboje vidio ovaj gol pa ne znam jel' repic kriv),poslije toga Zvijezda imala dobru sansu glavom ali Seha majstorski brani,zadnjih 20-tak minuta na terenu postojao samo Željo,domacini se valjali i tako to,spremnija smo ekipa definitivno,Mehic izborio penal,Bekric za 2-1,nakon toga Mrva ulazi u igru i nakon sjajnog driblinga velika sansa za Mesanovica(?),poslije toga Mrva bespotrebno par puta gubi loptu....
Sve u svemu ja sam zadovoljan(nisam rezultatom),pomak je tu,vidi se da ima discipline i da ginu,osjeti se da igraju za NAS
Manijaka oko 400
Culum dobio treci zuti i nema pravo nastupa protiv Zrinjskog
EDIT:
Svaka cast juniorima i kadetima

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua