FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Trasimaco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Trasimaco » 16 avg 2009, 01:01

19TM87 je napisao/la:hahahahahaha kad porastem hocu da budem Amar...hahaha istina ziva imali terening od 23 do 00h
Nemoj zezat da ih je na to natjerao? :o
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2009, 01:04

Bio trening doduse kako sam cuo trckaranje...nema zajebancije kod Amara...pa ne moze se nositi sveti dres samo tako i ako moram jos jednom reci ne zamjeram nista za Gradačac, ali Amar im je zamjerio :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 avg 2009, 01:11

Trasimaco je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:hahahahahaha kad porastem hocu da budem Amar...hahaha istina ziva imali terening od 23 do 00h
Nemoj zezat da ih je na to natjerao? :o
bio je trening do 12 sati (do 00),sat vremena trcali oko stadiona :o :shock: :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 avg 2009, 01:11

Ma jasta. Da im je sad Milan Ribar, oni bi letili po terenu na utakmicama.
Cak bi ih poslao da trce alejom u ova doba. :mrgreen: Nista brate... bez znoja nema uspjeha. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 avg 2009, 01:31

hehe tako i treba.Nema zajebancije.ako su sad dali 100 idući put će dat 300% sam da nemoraju trčkarat u ovo doba.Treba im još pustit onu pjesmu.Džoging kroz Alipashino polje.hehe.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 16 avg 2009, 04:12

nekad pojeda, nekad poraz, sta da se radi... bice bolje drugi put, bitno je da se bore, trce, grizu i niko im nece zamjerit sto su izgubili.

amar i treniranje poslije tekme :arrow: :D

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 16 avg 2009, 04:55

izgubili pa sta-nema veze iduci put bice bolje vidis da AMAR ima V.i.P trening poslije tekme :)
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

adnan26
Kontakt:

Post Postao/la adnan26 » 16 avg 2009, 09:17

U pravu si drug:), kamilica je zakon:D
A kolko vidim od ove nase raje, Seha je ipak kriv za jedan gol:(-nazalost:(

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 16 avg 2009, 09:41

Tri utakmice, od kojih su dvije na strani; dvije pobjede i jedan poraz je za mene dobar rezultat...

Cestitati ljudima pobjedu, ma kakva ona bila i ici dalje :) Svaka cast nasim igracima ( i navijacima ) na dobroj tekmi i hrabroj igri... S ovakvim covjekom na celu tima, rezultat je samo pitanje vremena...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 avg 2009, 09:41

Trebao je neko to snimati da vidimo kao izgledaju ti kasni nočni treninzi :D :D
SAMO ŽELJO

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 avg 2009, 10:14

Vratio nam se siroki,zvijezda prvi put sutirala prema golu(pored) u 45 min,karic ih je spasio u prvom poluvremenu kad je imao sansu kovacevic.To je sve sto se moze spomenuti iz prvog poluvremena,zeljo odigrao borbeno,svi su ruku na srce bili motivisani do kraja vidjelo se to i meni i ne treba vise.U drugom poluvremenu mesanovic imao dobru sansu ali lijevom nogom pogadja vanjski dio.Primili smo dva gola nakon gresaka,prvi gol radovanovic(mislim) dao loptu njihovom covjeku,a kod drugog gola vidjeno je (opet)legendarno ''skracivanje ''ugla naseg golmana kada kod suta izvan sesnaest metara on izlazi na sedam osam :roll: :shock: :shock: i naravno prima goll.Sve u svemu ja sam zadovoljan jer za razliku od proslogodisnjeg gostovanja u gradaccu ,kad nisu htjeli da potrce,ovo je odlicno bilo!Tribine necu komentarisati!
AMAR OSIM!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 avg 2009, 10:14

Nakon prespavane noci da napisem svoje viđenje tekme...

U prvom smo igrali stvarno cvrsto domacini nisu opucali nagol,Culum i Dino nesto defanzivniji ali odradili u prvom za cistu 10,nakon mozda pola sata Kovacevic nakon centarsuta Radovanovica(nekako najbolji jucer)imao mrtvi zicer sa 5 metara,on i golman,a on loptom pogađa golmana na loptu natrcava igrac Zvijezde lopta se odbija od stativu i NISTA,u drugom nastavili gdje smo stali u prvom,ali nakon greske Bekrica koji gubi loptu na 20-tak metara od gola primnamo gol,nakon toga nasi padaju i ubrzo primaju i drugi gol opet greska gubimo loptu u fazi napada i igrac Zvijezde ima otvoren sut,puca ali lopta se odbija od naseg igraca I Sehu i ulazi u gol(nisam najboje vidio ovaj gol pa ne znam jel' repic kriv),poslije toga Zvijezda imala dobru sansu glavom ali Seha majstorski brani,zadnjih 20-tak minuta na terenu postojao samo Željo,domacini se valjali i tako to,spremnija smo ekipa definitivno,Mehic izborio penal,Bekric za 2-1,nakon toga Mrva ulazi u igru i nakon sjajnog driblinga velika sansa za Mesanovica(?),poslije toga Mrva bespotrebno par puta gubi loptu....

Sve u svemu ja sam zadovoljan(nisam rezultatom),pomak je tu,vidi se da ima discipline i da ginu,osjeti se da igraju za NAS :!:

Manijaka oko 400 :!:

Culum dobio treci zuti i nema pravo nastupa protiv Zrinjskog :cry:

EDIT:
Svaka cast juniorima i kadetima 8-)
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 16 avg 2009, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 avg 2009, 10:23

Reakao sam ja, bio bih zadovoljan i kad bi bod izvukli... ali dobro ima utakmica kolko HoŠ, biće bodova...

Borac Kreno opasno...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 16 avg 2009, 10:28

gdje su sad oni što su pričali da je željo na guzove dobio širokog tad nisi mogao živjeti od njih, a sad kad smo mi bili bolji po svim izvještajima koje sam pročitao i čuo iz novina, od navijača i želje i zvijezde i kad smo izgubili nema komentarisanja tih objektivnih poznavaoca fudbala da nam kažu koju, a što se tiče nas ako protiv zrinskog ne mogu bar 100000 kao protiv širokog mi smo ka**ne, pa zar ne vidite na svakog dana ide na bolje ove godine treba izgurati evropu, na polusezoni će doći 2-3 provjerena igrača i trebalo bi biti uredu i tako se već zna ove sezone borac ili slavija osvajaju 1000%, a onda željo

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 16 avg 2009, 10:41

Evo da i ja bacim prvi komentar :) Ma bitno je da je sve krenulo na bolje, jedna izgubljena ništa ne znaci. Ono što me raduje je to da se ova ekipa nemoze porediti sa onom od prethodnih godina, ni u kojem segmentu igre...Amar Osim i nova uprava su donijeli u ekipu sve ono što nam je falilo prethodnih godina. Naravno ovo je tek pocetak sezone, ima jos da se igra. I opet kazem: bitno je da je sve krenulo na bolje, a rezultati i evropa ce doci vrlo brzo...pozdrav svima i svi sljedece kolo u Dolinu cupova.. VOLIM TE ŽELJO!!!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 16 avg 2009, 13:33

Evo da se i ja javim i da kazem nesto o igri. Jednostavno je reci da smo poklopili sve one koji su rekli da smo na srecu dobili Celik i Siroki. Igra je sve pokazala, Zeljo bolji 4 puta, vise prilika vise suteva na gol! Ipak mi nismo iskoristili svoje al oni svoje jesu. Dvije nepaznje dva gola i tako izgubismo. Muharemovic je samo udarao igrace Zvijezde =(. Njega treba zvat kad igramo protiv Sarajeva, Culum malo zakazao al se vidi da je vrijedno pojacanje i da pokrece igru. Mesanovic da je ovog puta dao gol mislim da bi ga sljedece sezone trazili Europski klubovi. Ipak Seha kriv za drugi gol. Manijaci perfektni, i ovaj put smo pokazali koji su najbolji navijaci u BiH. Al mi ih je ipak zao sto su sinoc trcali :cry: :cry: ipak su se trudili, nece vise bit ovakvih utakmica samo zbog onog trckaranja xD.
A ako kitari misle da su bolji navijaci, pogledajte sta su idoli priredili, cim gube psovke i neredi.
klik
Manijaci ovakvi nikad nisu bili nit ce bit, protiv Svinjskog da nas bude 15000 da nema vise mjesta slobodnog!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 16 avg 2009, 13:35

Jucer smo mogli uzeti tro boda ko nikada ali nema veze next Zrinjski

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 avg 2009, 13:41

Necu govoriti direktno o utakmici jer su vec mnogi postovi napisani! Mene je samo pozitivno iznenadio Serdarevic kada je usao sredinom 2. poluvremena! On bi mogao biti jako pojacanje i ako Bog da, da izbaci onog panja Dinu iz sastava! Bio sam na suprotnoj tribini u odnosu na Manijake i moram reci Svaka cast momci, uspjeli ste nadglasat skoro 4000 ljudi! Dole kapa jos jednom!!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 16 avg 2009, 13:54

Mora se negdje i izgubiti ostaje utisak da smo se mogli vratiti i sa makar bodom nego nismo idemo dalje nije niko ni ocekivao da ce mo svaku dobiti a za ocekivati je da ce mo biti jos bolji dok se Serdarevic i Popovic uvrste u prvih 11.Dobra igra moze da raduje i bude pokazatelj da ce se bodovi vec moci ocekivati i sa drugih gostovanja sad se treba usmjeriti na Zrinjski i jos jedno punjenje Grbavice.
ZEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOO

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 avg 2009, 14:21

Ček malo, ako Dino ne igra, ko će uzimati lopte. Bešlija ? Bekrić ? Mešanović ? Koliko ekipa, osim Barselone može da podnese da im tri igrača nisu u stanju lopte oduzeti ? Serdarević bi trebao biti ofanzivac, znači NE MOŽE da mijenja Dinu jer NEMA ko da trči. Dino je panj al mlati, trči i ŽELJINO je dijete. Kad nađemo igrača tipa Buki, poštujem, nek sjedne na klupu, do tada, neka Dine :mrgreen:

I opet po Šehi, ista priča, dečko brani MNOGO bolje nego prošle sezone, nadolazi polako, spasio nas je protiv Širokog, u Zenici je fulio fulio samo jednu loptu. Pokazao je kako se brane koje KLUBA kad mu je sestra umrla, kad nije primao platu i došao da brani naredni dan, željino dijete. Protiv takvih se ne priča. **** Bekrića a ne Šehu i Dinu ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi, avalPacidoroP, b00t, benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, mamonelafo, PeppermintSA, Proximic i 160 gostiju.