Ne znaš ti sam.Arnelinho je napisao/la:Ja zadovoljan.
Prolazimo, znam to!

Prolazimo i to se remijem. Ne tražite da vam kažem rezultat, Sule je rek'o.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ne znaš ti sam.Arnelinho je napisao/la:Ja zadovoljan.
Prolazimo, znam to!
komax je napisao/la:Definitivno najosiji segment utakmice su navijaci, ja bruke i sramote... Iako sam uvijek podrzavao Bilino polje, nakon ove utakmice ja da se pitam vise nikada ne bi repka igrala tamo, barem ako se nesto ne promijeni.
Messi, Messi.... ebo vas Messi.komax je napisao/la:Definitivno najosiji segment utakmice su navijaci, ja bruke i sramote... Iako sam uvijek podrzavao Bilino polje, nakon ove utakmice ja da se pitam vise nikada ne bi repka igrala tamo, barem ako se nesto ne promijeni.
A tek ona panika kad su ga stisli kod korner zastavice, trči Darko gore dole gore, i na kraju izbaci u aut.Cartman je napisao/la:Priznajem da mi je se krv zaledila kad sam vidio da ce Maletic cuvat Ronalda, ali odlicno je odigrao. Ipak ni u ludilu pocet s njim u Portugalu, nema on kondicije za 90 minuta takvog tempa.
solidan je bio..u prvoj nikad nije ni igraoFCS je napisao/la:Maletiča što dalje od prve postave
Možda bi Portugalci morali stizati rezultatH.I.M je napisao/la:Koliko je bolje sto smo 1.utakmicu igrali na domacem,jer ko bi stizao rezultat na onakvom terenu
Sto?Lik je solidan bio,uzeo je Ronaldu loptu i pretrcao ga.Sasvim dobro za jednog igraca koji igra u ToboluFCS je napisao/la:Maletiča što dalje od prve postave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.