Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Maloprije sretnem malu sa velikim grudima i nazovem Boga a ona veli znamo li se? Neću reći svoj odgovor, uslijedilo je " ti si onaj što živiš u alternativnom", znam šta ste pomislili ,nije me bilo stid,shvatio sam da je sponzoruša.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja njih ortodoksno ne podnosim,kad znam da je cura takve uopce ne zelim ni da pricam sa njom,i da steknem milijune ne bi odbacio svoje principe.radoja je napisao/la:Maloprije sretnem malu sa velikim grudima i nazovem Boga a ona veli znamo li se? Neću reći svoj odgovor, uslijedilo je " ti si onaj što živiš u alternativnom", znam šta ste pomislili ,nije me bilo stid,shvatio sam da je sponzoruša.
Prostituke koje to rade za novac,njima ne zamjerim,ali sponzorusama koje se vodaju sa malim debelim jer ima dobar auto,njih bi najradije pljunuo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Toliko ispričana priča 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Procitah malopre,tuga.Dylan Dog je napisao/la:RIP Bernd i Reiner Methe
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dylane sam sam ti takav,al eto 10 put se dosad vidjeli i ono nekako u mraku vidim gleda ko je,kad je pozdravih,ona ono u fazonu ko si sad pa ti, jakna ti je s pijace
Šta znam kažu ružno je nazvat nekog glupačom,al nema veze, oženiću što bi Isović rekao siroticu 
Il' ono bješe Puzić?radoja je napisao/la:Dylane sam sam ti takav,al eto 10 put se dosad vidjeli i ono nekako u mraku vidim gleda ko je,kad je pozdravih,ona ono u fazonu ko si sad pa ti, jakna ti je s pijaceŠta znam kažu ružno je nazvat nekog glupačom,al nema veze, oženiću što bi Isović rekao siroticu
Vom Jäger zum Gejagten
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
E ovo je frajer
Ž '21!
geronimo je napisao/la:Il' ono bješe Puzić?radoja je napisao/la:Dylane sam sam ti takav,al eto 10 put se dosad vidjeli i ono nekako u mraku vidim gleda ko je,kad je pozdravih,ona ono u fazonu ko si sad pa ti, jakna ti je s pijaceŠta znam kažu ružno je nazvat nekog glupačom,al nema veze, oženiću što bi Isović rekao siroticu
Puzić legenda kojem svaka čast "volim majko siroticu" ma ujeda za srce
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje mi je ovaj Dylan?
Jesi li gledao onaj crtić Tom & Jerry Sherlock Holmes?
Jesi li gledao onaj crtić Tom & Jerry Sherlock Holmes?
Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Š'a je ba klošari, niko ne slavi ovaj pozitivan rezultat repke?? 
Kako ne slavi... Kod nas se pobili u penđeru, vidiš da slaviOTNYS_YNWA je napisao/la:Š'a je ba klošari, niko ne slavi ovaj pozitivan rezultat repke??
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Petak na subotu, garant svi prče negdje 
Ž '21!
Evo ga poce danas Al Jazzera Balkan,gledam program i mogu reci da nije los sekunde za pocetak,a bice jos bolji u nastavku.Za nadati se da ce u buducnosti da osim dokumentaraca i informativnih emisija ponudu prosiriti sa svojim mnogobrojnim bogatim repertoarom sporta,filma i ostalog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima l' dze ArduaneDevil je napisao/la:Evo ga poce danas Al Jazzera Balkan,gledam program i mogu reci da nije los sekunde za pocetak,a bice jos bolji u nastavku.Za nadati se da ce u buducnosti da osim dokumentaraca i informativnih emisija ponudu prosiriti sa svojim mnogobrojnim bogatim repertoarom sporta,filma i ostalog.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ko je ovaj pacijent ? hahahahah isti Brus Li ...
Bice pravi yebac ko sto smo uvijek govoriliBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
prvo natasa pa na kraju helena, aferim momcino
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vaš mobilni operater od sada vaše pozive obračunava po drugačijoj tarifi. Zavisno od vašeg seksualnog života. Manje sexa - manji račun
Oho, čestitamo! Vaše pozivanje je besplatno!
_____
Dobila sam!!
Konstatacija tvoje drage iz koje prostom metodom dedukcije možeš slobodno i sa sigurnošću zaključiti da TI nećeš dobiti narednih par dana.
Oho, čestitamo! Vaše pozivanje je besplatno!
_____
Dobila sam!!
Konstatacija tvoje drage iz koje prostom metodom dedukcije možeš slobodno i sa sigurnošću zaključiti da TI nećeš dobiti narednih par dana.
- majestic24
- Kontakt:
Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...