FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Batica BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Batica BL » 15 avg 2009, 23:32

jako volim Borac! hvala ti Borče za tebe živim ja!
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 16 avg 2009, 00:53

Borac kako igra u prva tri kola, čini mi se, mogao bi titulu konačno u Banja Luku donijeti ove sezone!

sholle
Kontakt:

Post Postao/la sholle » 16 avg 2009, 01:00

dva gostovnja i borac dvije pobjede i da kazem ne neka laka gostovanja, svaka cast :) cestitam :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2009, 01:00

The Prodigy je napisao/la:Borac kako igra u prva tri kola, čini mi se, mogao bi titulu konačno u Banja Luku donijeti ove sezone!
mada je jos rano o tome govoriti...ali slazem se...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 avg 2009, 01:06

Svaka čast Borcu...Jako volim vidjeti da je Borac u vrhu...

Ja vjerujem da je do sada sve ispravno u našoj ligi...Ne znam da se iko previše žalio na sudije,a niti vidim da je neka tekma bila namještena...Sretno Borcu u nastavku...

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 16 avg 2009, 12:00

avenija je napisao/la:Sve neki lesinari ...pa zar niste u putu.??
Kako cujem lesinari bili prejaki na stadionu ....
iGraci Borca ispraceni velikim aplauzom !
ja sam bio na putu i evo sad ti se tek javljam...mogu ti samo reci da smo vas poderali i na tribini i sve odzvanjalo je borac i banja luka ;) :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 avg 2009, 12:42

Ma svaka čast momcima, zamislite kako je teško uzeti bodove čeliku koji bi poslije ovog kola mogao prigrliti poslednje mjesto na tabeli, svaka čast i poštovanje...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 16 avg 2009, 12:43

evo samo da se najavim, koliko znam vama prva domaća sa publikom je protiv Zrinje 8-) bit će drama derbi, a naš broj će biti još veći nego prošle godine, a rezultat neka bude kao prošle sezone 8-) . Inače, meni je Borac i BL predivan grad i fin i kulturan klub. Ako mi već ne budemo prvaci, volio bih da to budete vi, a ne tamo neko iz Teherana i ostali...
POzdrav iz Zapadnog Mostara
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 16 avg 2009, 12:51

maistor_mo je napisao/la:evo samo da se najavim, koliko znam vama prva domaća sa publikom je protiv Zrinje 8-) bit će drama derbi, a naš broj će biti još veći nego prošle godine, a rezultat neka bude kao prošle sezone 8-) . Inače, meni je Borac i BL predivan grad i fin i kulturan klub. Ako mi već ne budemo prvaci, volio bih da to budete vi, a ne tamo neko iz Teherana i ostali...
jel te to za teheran dodik naučio, i jeste za njih znam da smo vam svima bolna tačka

GLAVNI, NAJVEĆI, NAJLJEPŠI GRAD BIH A I ŠIRE

VOLIM TE RAJVOSA

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 avg 2009, 12:53

maistor_mo je napisao/la:evo samo da se najavim, koliko znam vama prva domaća sa publikom je protiv Zrinje 8-) bit će drama derbi, a naš broj će biti još veći nego prošle godine, a rezultat neka bude kao prošle sezone 8-) . Inače, meni je Borac i BL predivan grad i fin i kulturan klub. Ako mi već ne budemo prvaci, volio bih da to budete vi, a ne tamo neko iz Teherana i ostali...
B.L. jeste predivan grad ali za rezultat ove godine zaboravite, dočekaće vas stadion pun kao šibica, a i prošlog proljeća ste se provukli kroz iglene uši, ako si bio onda znaš kako je bilo, a isto tako vam je bilo i u Mostaru skoro da smo i dole bili bolji, al sudija nije mislio tako...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 16 avg 2009, 12:57

Ove godine po prikazanom mada je jos to tesko reci borac bi mogao osvojiti ,tu su jos i Velez ,Siroki,Zrinjski te mozda Slavija,Sarajevo vec pokazuje da je katastrofa,dva boda a vec dvije kuci igrali,Zelju ce sreca napustit i vratit ce se ubrzo onoj svojoj boljci a a to su gostovanja dok evo za ispadanje celik se nudi sam na pladnju ,izgubit od Zelje i Borca kuci i u gostima bod je najava lose godine,zao mi je zbog robijasa :
Titula:
Velez
Borac
Zrinjski(ako se Slavija danas savlada inace ce zavladat velika depresija)
Siroki

Ispadaju:
Celik
Travnik
Rudar
Sloboda
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 avg 2009, 12:59

Ma post ti pravo na mjestu, stidi se. I vrati se na drvo sa kojeg si sišao.
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 16 avg 2009, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 16 avg 2009, 13:00

a prošle godine smo odigrali najpametniju utakmicu na proljeće, ali i imali smo sreće...
Još ako dobijemo želju na grbavici, ufff, dolazi nas duplo nego prošle sezone u BL... a koliko mislim i prošle sezone nas je bilo najviše od gostujućih navijača...
A za onog "selju"... Jašta je nego teheran, jedino se ondje bandere boje u zeleno... Isprika lešinarima na OFF-u
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 16 avg 2009, 13:01

antipolitikaa je napisao/la:Ove godine po prikazanom mada je jos to tesko reci borac bi mogao osvojiti ,tu su jos i Velez ,Siroki,Zrinjski te mozda Slavija,Sarajevo vec pokazuje da je katastrofa,dva boda a vec dvije kuci igrali,Zelju ce sreca napustit i vratit ce se ubrzo onoj svojoj boljci a a to su gostovanja dok evo za ispadanje celik se nudi sam na pladnju ,izgubit od Zelje i Borca kuci i u gostima bod je najava lose godine,zao mi je zbog robijasa :
Titula:
Velez
Borac
Zrinjski(ako se Slavija danas savlada inace ce zavladat velika depresija)
Siroki

Ispadaju:
Celik
Travnik
Rudar
Sloboda
Koliko si u krivu, uvjeričeš se iduće kolo!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 avg 2009, 13:09

fk zeljeznicar je napisao/la:
maistor_mo je napisao/la:a prošle godine smo odigrali najpametniju utakmicu na proljeće, ali i imali smo sreće...
Još ako dobijemo želju na grbavici, ufff, dolazi nas duplo nego prošle sezone u BL... a koliko mislim i prošle sezone nas je bilo najviše od gostujućih navijača...
A za onog "selju"... Jašta je nego teheran, jedino se ondje bandere boje u zeleno... Isprika lešinarima na OFF-u

hinjo ust**a kad se krstovi postavljaju preko čitavog brda nek se i bandere boje, a ne znam jesi li ti neko dijete jer po postovima izgleda da jesi onda pitaj nekog starijeg šta je bilo na otvaranju đamije ferhadija u "kulturnoj" BL

P.S bolje TEHERAN nego VATIKAN
Nije bilo ništa strašno, što jel se nešto desilo, nemam pojma o tome, koja ferhadija, šta je to , jel to ima u Banajluci?
Šta bi sa navijačima koji su došli da navijaju za Srbiju u sarajevo???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 avg 2009, 13:23

A suicidnog lika, pa ajd raspali, al tema je FK BORAC a trenutno smo raspravljali o poslednijim rezultatima istog i onda ti upadaš ko bombaš samoubica u kabinu pilota... ajd odmori brate
"TREĆI PUT ČASTIMO"

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 16 avg 2009, 13:28

VB 1987 je napisao/la:A suicidnog lika, pa ajd raspali, al tema je FK BORAC a trenutno smo raspravljali o poslednijim rezultatima istog i onda ti upadaš ko bombaš samoubica u kabinu pilota... ajd odmori brate

i ja sam došao da čestitam borcu na pobjedi i onda pročitam nešta teheran zar je to komentarisanje rezultata

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 16 avg 2009, 13:34

Nacionalizam je bolest!
Tema je Borac!

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 16 avg 2009, 13:37

Svaka čast timovima koji dopuste da se igra kod kuće bez lomljave noga i ostalih ekstremiteta. A izbaciti treba ove timove koji po dvije godine čekaju pobjedu na strani i još se diče nekakavom kulturom i poštenjem.

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 16 avg 2009, 13:39

' je napisao/la:"! $ & 12.9.
i mi :D :D vas ce biti duplo a nas ako dobro prodjemo sa sirokim troduplo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.