majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
jel ko lucas letva ?majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
JaoBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BH Patriot
- Kontakt:
Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Videl oni s Igmana Maroko, Libiju, Maltu, Kipar?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Igman" onclick="window.open(this.href);return false;Heller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Videl oni s Igmana Maroko, Libiju, Maltu, Kipar?
Nisam izmislio.
Pazi uz neki uber dvogled ili teleskop - zasto da ne?
zlaja zasto se cudis ? takve stvari jesu moguce...tanzla je napisao/la:Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro je ti!fera je napisao/la:jel ko lucas letva ?majestic24 je napisao/la:Joj ljudi sinoc sam se napio ko letva...sta mi uradise zmajevi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
s maglica se vidi i golim okomtanzla je napisao/la:Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Zmireci. 
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
ne znam ni ja... ja zaboravio na te mine skroz...tanzla je napisao/la:Zmireci.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Tu sam rođen od prvog dana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Raspitao se ja, idu ljudi dole i beru salep, uzimaju lovu, sto ce reci da nije minirano...fera je napisao/la:ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Čisto sumnjam, da ne kažem nemoguće ljudskim okom bez ikakvog tehničkog instrumenta toliku udaljenost. Pa udaljenost je cca 200km (zračne linije). Možda orao ili sokol, ali čovjek jako jako teško. A i wikipediju svatko može pisati.tanzla je napisao/la:Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
Al, mogu ti reći ovo, što znam po sebi. U tatinom selu, između Zenice i Travnika, na nadmorskoj visini od 650-700 metara, za čistog, vedrog vremena, bez oblačka, mogu se vidjeti sarajevske planine. ALi i to jako teško prostim okom, više se naziru kao siluete u pozadini..pa sam morao uzeti dvogled da bolje pogledam..
Ono što se može dogoditi kod tako velikih udaljenosti jest da čovjek zamijeni nebo za more, pa da pomisli da je to to
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.