Peta titula je sve blize!
Tole majstore!
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Vidis neke pogadja i odma' se krenu zaliti adminu,pa cak i drugim modovima,zato sam se odma' ogradio od toga.NukeR_G1970 je napisao/la:Zabole mene uvo sta ti brises rodjace, niti se zalim, ne pogadja me to...![]()
Peta titula je sve blize!![]()
Tole majstore!
Upravo si dobio dokaz da im moze parirati kompanija koja je ovo napisala.
Samo ne znam kako necija uprava moze ovako biti neinformisana,a u donjem delu tvoga posta vidim da si i ti poprilicno nastavio kud i oni.Ima tema Balkanska liga na pdf aktuelno pa ako si zainteresovan procitaj malo,napisi sta bice i tebi nadam se jasnije.
NukeR_G1970 je napisao/la:A sad da ih pitas sto im je Tole kriv i imaju li kakvih dokaza protiv njega, pola njih nebi znalo sta da odgovori...
Nije meni potrebna nikakva edukacija,mozda bih iz Gebelsa ja mogao dati tebi edukacijum,jer porediti njega sa nekim od nasih iz uprave Zvezde si verovatno mislio je u najmanju ruku bolesno.sasagmp je napisao/la:@Devil
Prvo ne mislim na ovog vaseg Gebelsa,ovaj Gebels o kome ja pricam odavno je umro(cisto malo edukacije posto vidim da je potrebna)
Kao drugo sta anketa govori?pa vasu iskompleksiranost nasih uspesima...satro ne pisete po nasem forumu,a kad je glasanje prvi su u redu da izrokaju.Mislis da su Grobari stavili glas za Toleta?nemoj da se lazemo.
Ponavljam derbi se nije mogao namestiti-kupiti pa ste opet duvali na svakom frontu u istom.Pametnome dosta
ko je taj?radoja je napisao/la:Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.
igra sad u schalkeuDANTES je napisao/la:ko je taj?radoja je napisao/la:Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.
Upravo taj Teemu Pukki.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:igra sad u schalkeuDANTES je napisao/la:ko je taj?radoja je napisao/la:Ljudi tek sad shvatam koliko je PFC pogriješio što u paketu sa Medom nisu doveli špica Pukkia,igračinu.
Nisam gledao jos uvek utakmicu u Jagodini tako da ne znam,dobices odgovor kad odgledam,ali opet se zapitam koliko smo mi ljudi glupi,dakle u globalu,nemoj da se nadjes uvredjen kada opravdanje o jednoj ovakvoj utakmici trazimo u nekoj drugoj.DANTES je napisao/la:Koliko frustracije! Ironije, sarkazma. I znas sta umalo ti povjerovah, ali se sjetim da si ti ipak samo Delija. Nek je u Jagodini bilo sve posteno pa nek ide zivot. Da nekad opletes ovako po postenju svog kluba, mogao bi proci kao objektivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.