Sanel Jahic
Re: Sanel Jahic
Momak me strasno pozitivno iznenadio. Meni uz Rahimica daleko najbolji igrac utakmice. Nadam se da ce ponavljati ovakve utakmice ida je za Susica od danas nezamjenljiv !!!! Svaka cast ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sanel je bio sjajan veceras......ovim je dokazao da je nepravedno "otjeran" iz reprezentacije nakon proslih kvalifikacija.......polivalentan igrac.....kakva rutina vecras, jednostavno, efektno i bez komplikacija.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Pa majka mu stara ne moze Safet 50 igraca pozvati. I kad bi mogao vi bi nasli 51-og da kukate za njim. Zamjerio bio Safetu kad ga nekon veceras ne bi zvao malo jer je momak pokazao da gine za reprezentaciju a nama takvih nikad dosta. Bravo Sanelesekula je napisao/la:Sanel je bio sjajan veceras......ovim je dokazao da je nepravedno "otjeran" iz reprezentacije nakon proslih kvalifikacija.......polivalentan igrac.....kakva rutina vecras, jednostavno, efektno i bez komplikacija.....

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sanel je igracina i to je dokazao , selektor ga nije bio prepoznao
ali se nadam da ce Jahic igrat u Lisabonu desnog beka.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Bravo majstore.
Unikatni Univerzalac. Sretno!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
On je okrenuo i prošle kvalifikacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kazu protiv belgije izdero se ciro na njega izgalamio i za pet minuta sanel ga uvali i grle se ko budale on i ciro 

Gdje je on prije igrao?MU'MIN T.M. je napisao/la:Bravo majstore.

Mora biti dobar!!!

Samo jos Dialiba da vaskrsne

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prije igrao u grckom AEK-ugavran je napisao/la:Gdje je on prije igrao?MU'MIN T.M. je napisao/la:Bravo majstore.
Unikatni Univerzalac. Sretno!![]()
Mora biti dobar!!!![]()
Samo jos Dialiba da vaskrsne
Profesorski odigrao. Najbolji igrac na terenu jucer.
- skyisthelimit
univerzalac kakav je uvijek potreban nasoj reprezentaciji bez obzira na nas trenutni sastav jer za Jahica nije strano stoper, bek, zadnji vezni ili cak ofanzivni vezni
15.10 - 15.06 ...
- BH Patriot
- Kontakt:
Dokazao je sinoć svoju klasu i pokazao svima da zaslužuje poziv u reprezentaciju. Da nam je makar on igrao protiv Albanije u Tirani, a ne kloc Mravac koji nas je koštao direktnog plasmana na Euro. 

Livin' La Vida Loca ;)
Imo je sam ojednu gresku kad je okrneo ledja Ronaldu al sreca Zahirovic uklizo u sut,ostalo perfektno odradjeno...Inace sad imamo problem Pandza ili Jahic
Rjesili smo jednu dilemu a to je da Mravac vise poziv nece ni dobijati.zgembo89 je napisao/la:Imo je sam ojednu gresku kad je okrneo ledja Ronaldu al sreca Zahirovic uklizo u sut,ostalo perfektno odradjeno...Inace sad imamo problem Pandza ili Jahic
Uglavnom sad imamo 3 stopera koja se mogu rotirati u slucaju tih kartona i povreda, plus Papac koji isto moze na stopera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
kapa do poda majstore
sjajna partija, i ocekujem ga u lisabonu na desnom beku.

Sinoć bio dobar par akcija super, čovjek bar ima staža i odrađenih utakmica znam zašto je tu i pozvan bez obzira na sve,iskustvo,trud velik,za sve ove nove momke Jahić definitivno ima mjesta .Može sve odigrati pratila sam ga sinoć kretanje njegovo ,glava,skokovi,ma mnogi nek uče!!!
Morao sam citirati svoj post od 18.10.2011. godine, za one koji su protiv Sanela u reprezentaciji.avlami97 je napisao/la:Iskustvo igranja u svakakvim ligama, bespoštednost i mogućnost igranja na svim pozicijama u ekipi, bi dobro došlo u ovom momentu za repku u odlučujućim utakmicama. Momak igra u LP, a do juče i u EL. Igrač poput Jahića uvijek treba biti u reprezentaciji za ne daj Bože, pa makar i presjedio cijelu tekmu na klupi. Koliko je bitno ne daj Bože, najbolje smo osjetili kada je Mujdža povrijeđen, a nemaš adekvatnu zamjenu na toj poziciji. Da je igrao Jahić, sigurno nam Francuzi ne bi napravili onoliko prodora po desnoj strani, nakon Mujdžinog izlaska. Jahić je naš jedini igrač koji može izuzetno kvalitetno odigrati na svim pozicijama u timu i to od desnog beka do špica. Pozdrav.19selo je napisao/la:Naš reprezentativac će igrati u Ligi prvaka
JAHIĆ POSLIJE AEK-A U APOELU
Piše: K. Šarić
Srijeda, 22.06.11. 16:18.
APOEL iz Nicosie je poslije atinskog AEK-a nova destinacija našeg reprezentativca Sanela Jahića.
Nakon dvije sezone u Atini potpisao je ugovor sa kiparskim klubom koji je prošle sezone osvojio 21 titulu i igraće u kvalifikacijama za Ligu prvaka gdje im je protivnik u drugoj rundi albanski Skenderbeu.
APOEL je debitovao u grupnoj fazi Lige prvaka u sezoni 2009/2010. Jahić je prošle sezone za AEK odigrao 17 utakmica u prvenstvu, 6 u Evropskoj ligi i 2 u Kupu koji je i osvojio njegov sad već bivši klub.
Rođen je 10.12.1981 u Strasbourgu i do sad je igrao za Strasbourg B, Sochaux, Željezničar, Meridu, Las Palmas, Aris i AEK. Za BIH je odigrao 18 utakmica i postigao je jedan gol.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma lik je beton stvarno,sa kakvim samopouzdanjem igra za svaku pohvalu i kao sto kaze navikao je igrati na raznim pozicijama.
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
- Salihowic24
- Kontakt:
Moram priznati da mi se ovaj Pandza nikako ne svidja kao igrac, mislim da on sasvim solidno igra odbranu, ali brate moras nekad i stati na loptu a ne samo "degazirati" je sto dalje od sebe. Ukoliko bude igrao u Lisabonu, samo obratite paznju? Mislim da je Sanel Jahic mnogo bolji igrac od njega sto se toga tice, Sanel je u prvoj utakmici odlicno odigrao,nadam se da ce dobiti priliku u Potugalu,Sanele samo nastavi tako!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.