Da li si ti prijetio post sličan tvome 2 cm iznad?BH Patriot je napisao/la:Da li je tko primijetio da smo nakon dugo vremena ponovo na dresovima imali prezimena!?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da li si ti prijetio post sličan tvome 2 cm iznad?BH Patriot je napisao/la:Da li je tko primijetio da smo nakon dugo vremena ponovo na dresovima imali prezimena!?
Nisi moro kopirat francuze.Emir_BIH je napisao/la:Moji dresovi za utakmicu u Portugal
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... emirh.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
isto legeaDylan Dog je napisao/la:Ko pravi dresove reprezentacije Crne Gore?
Njihovi su cak i gori od nasih![]()
Btw,meni je ova oprema sto se igralo u Portugalu odlicna,samo me nervira sto stalno mijenjamo opremu,svaka druga utakmice nove sare,a da ne pricam da mi nemamo standardnu domacu i gostujucu garnituru..
Jesmo,ali smo npr u Bjeorusiji igrali u onoj skroz bijeloj opremi kao u prvoj utakmici u Zenici s Portugalom..panties je napisao/la:isto legeaDylan Dog je napisao/la:Ko pravi dresove reprezentacije Crne Gore?
Njihovi su cak i gori od nasih![]()
Btw,meni je ova oprema sto se igralo u Portugalu odlicna,samo me nervira sto stalno mijenjamo opremu,svaka druga utakmice nove sare,a da ne pricam da mi nemamo standardnu domacu i gostujucu garnituru..
zar nismo igrali u portugalu u istim dresovima ko i u parizu?
do 2014. il vako nestobadblueboylivno je napisao/la:Čak si nešto mislim da je banda na čelu s Munibom potpisala jako dug ugovor s Legeom. Ako netko ima info, cijenio bih.
meni ovi pariz/lisabon najljepsi dosad. +imaju imena, nismo vise "igrac sa brojem 21"Legea sponzor do 2014. godine
Nogometna reprezentacija BiH i italijanski proizvodjac sportske opreme Legea produzili ugovor o saradnji do 2014. godine
Smeta ljudima sto nas ne oblaci Adidas ili Nike , a sto nemamo marke to nije bitno.mirsoalfakat je napisao/la:Imam ja dres ovaj licno od Lulica ovaj BIJELI i nemojte pricati gluposti dres je dobar !
Neki od vas pričaju a ne znaju ni kvalitet dresa !
Jesi ga dobio na utakmici protiv Portugala kada je Lulić bacio dres u publiku/sjever?mirsoalfakat je napisao/la:Imam ja dres ovaj licno od Lulica ovaj BIJELI i nemojte pricati gluposti dres je dobar !
Neki od vas pričaju a ne znaju ni kvalitet dresa !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, Burberry46, CAGarfia, DanijelTZ, Google Adsense [Bot], Grk1234, napapijri1987, Normus90, Pirke, Proximic, Shogun, signalidunapark, Venom i 152 gosta.