Nije humano s njegove stranemandraX je napisao/la:jarane šta nam sinoć počini sa onim hokejom![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 13 nov 2011, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
harebianconero je napisao/la:U Remi kladionici blokirali Ceara - Santos![]()
![]()
![]()
Sampdoria - Vicenza 1
Gummersbach - Goppingen 1
Juve Stabia - Albinoleffe 1
Recreativo - Las Palmas GG
Milano - Siena 2
Torino - Bari 1
Kvota 25.50 KM
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel pod tim strumf mislis na mene?Stefan94 je napisao/la:I tebe s*ebala sampdoria ko i mene....ne treba slusati nikog nego igrati svoje tipove ...(ako si i ti posluso strumfa)mesasara je napisao/la:
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma ne misli , de ti na brzinu skroji listic fin
Evo ovaj Esbjerg gubi **** sve svoje
Evo ovaj Esbjerg gubi **** sve svoje
[quote="pintol_TM87"] Koritiba vs Flamengo 2
Kao svoju prvu analizu u ovom triplu odlučio sam se za tekmu izmedju Koritibe i Flamenga.Mozda čudna moja odluka jer danas ovaj par večina igra 1 zbog proslosti medjusobnih duela izmedju ova dva tima.Ja sam se odlučio igrati 2 jer gostima pobjeda znači ostanak u borbi za titulu.Ova dva brazilska tima saradjuju od 2005-te godine pa nisu igrali utakmice sve do 2008-me pa su i tada krenuli sa saradnjom sve do danas. Trebalo bi i danas dobiti domacin kao sto se i ranije deshavalo ali ja mislim da danas gosti dobijaju zbog vaznosti pobjede za goste.
Head-to-head: Coritiba - Flamengo
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2011
Coritiba - Flamengo ?:?
Flamengo - Coritiba 1:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2009
Flamengo - Coritiba 3:0
Coritiba - Flamengo 5:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2008
Flamengo - Coritiba 5:0
Coritiba - Flamengo 1:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2005
Flamengo - Coritiba 2:1
Coritiba - Flamengo 3:2
mislim da ce doci 1 na Coritiba jer kad se igra 3 za 3 tu nema poklanjanja. Mec je vazan i domacinima ako hoce da ostanu u borbi za mjesto u Copa Sudamericana, a posto su svi vodeci timovi prodali po jednu utakmicu u poslednjih nekoliko kola, to ce uraditi i Flamengo. Probaj tu tekmu 2u1
Kao svoju prvu analizu u ovom triplu odlučio sam se za tekmu izmedju Koritibe i Flamenga.Mozda čudna moja odluka jer danas ovaj par večina igra 1 zbog proslosti medjusobnih duela izmedju ova dva tima.Ja sam se odlučio igrati 2 jer gostima pobjeda znači ostanak u borbi za titulu.Ova dva brazilska tima saradjuju od 2005-te godine pa nisu igrali utakmice sve do 2008-me pa su i tada krenuli sa saradnjom sve do danas. Trebalo bi i danas dobiti domacin kao sto se i ranije deshavalo ali ja mislim da danas gosti dobijaju zbog vaznosti pobjede za goste.
Head-to-head: Coritiba - Flamengo
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2011
Coritiba - Flamengo ?:?
Flamengo - Coritiba 1:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2009
Flamengo - Coritiba 3:0
Coritiba - Flamengo 5:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2008
Flamengo - Coritiba 5:0
Coritiba - Flamengo 1:0
Brazilian 1st Campeonato Brasileiro 2005
Flamengo - Coritiba 2:1
Coritiba - Flamengo 3:2
mislim da ce doci 1 na Coritiba jer kad se igra 3 za 3 tu nema poklanjanja. Mec je vazan i domacinima ako hoce da ostanu u borbi za mjesto u Copa Sudamericana, a posto su svi vodeci timovi prodali po jednu utakmicu u poslednjih nekoliko kola, to ce uraditi i Flamengo. Probaj tu tekmu 2u1
Zadnja izmjena: Stefan94, dana/u 13 nov 2011, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Helios daje manje od 80 i zbroj poena manje od 164
Berloq 1
Berloq 1
Kako ste vi nezahvalni
, covjek vam fino postavio parove a do vas je hocete li ih prepisati ili necete, eto i ja sam `masio sampu pa sta onda
, nije ni prvi a Boga mi zadnji put..bit` ce jos dobitaka a Boga mi i padova
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!

stefan94
263427355636

stefan94
263427363092

Uff sad sam ga nasao na racunaru ,bilo je blizu
- pintol_TM87
- Kontakt:
ovdje se postavljaju parovi a ne slike listića!!!
pintole mozel ovaj levine uzet bakera?
- pintol_TM87
- Kontakt:
iskreno da ti kazem ne znam za taj par sta da se igra...evo ti ta pogledaj njihove mečeve ove godineharis10 je napisao/la:pintole mozel ovaj levine uzet bakera?
http://www.tennisprediction.com/index.p ... =823001014" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji su ovi koji seru kad padne nesto sto su prepisali, koji **** prepisivas, ako ces se kasnije ljutit. Ako si pametan sam sastavi listić, pa prosvjetli sve ostale. A sigurno rijetko tko od onih koji seru ce zahvaliti kada par prode.
Al da budem malo i on topic:
Malmo - Kristansand 2 @ 2,60
Odigrali su dosad 8 susreta, i do sad naizmjenicno dobivali. (kako bi se reklo 3 za 3, odnosno ovdje 2 za 2).
Zadnju je dobio Malmo u gostima, pa bi Kristansand mozda mogao sutra dobit.
Al da budem malo i on topic:
Malmo - Kristansand 2 @ 2,60
Odigrali su dosad 8 susreta, i do sad naizmjenicno dobivali. (kako bi se reklo 3 za 3, odnosno ovdje 2 za 2).
Zadnju je dobio Malmo u gostima, pa bi Kristansand mozda mogao sutra dobit.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Anhaim manje od 5.5
Vankuver vise od 5.5
Čikago 1
Spucas kontru i dobijes xD
Vankuver vise od 5.5
Čikago 1
Spucas kontru i dobijes xD
Brazil - Egipat 1
Španjolska/21 - Švicarska/21 1
Portugal - BiH X2
Hrvatska - Turska/gol
Lyon - Rennes 1
Swansea - Man.UTD 2
Bayern M. - Borussia D. 1
HSV - Hoffenheim pik 1
Kvota 58.30
Uplata 0.50
Dobitak 29.20
Španjolska/21 - Švicarska/21 1
Portugal - BiH X2
Hrvatska - Turska/gol
Lyon - Rennes 1
Swansea - Man.UTD 2
Bayern M. - Borussia D. 1
HSV - Hoffenheim pik 1
Kvota 58.30
Uplata 0.50
Dobitak 29.20
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Honduras - Srbija 1 2.55
Utakmica između Hondurasa i Srbije igra se od 2.30 po srednjoevropskom vremenu u noći između ponedeljka i utorka, a ’orlove’ će, kako stvari sada stoje, dočekati pun stadion u San Pedro Suli.
„Prema informacijama koje smo dobili, sve karte su rasprodate, videli smo i da su nas novinarske ekipe dočekale na aerodromu. Očigledno je da nas čeka još vrelija atmosfera na stadionu nego u Meksiku, a isto tako smo svesni i motivisanosti domaćih fudbalera“, istakao je Ćurčić.
Vršilac dužnosti selektora Srbije ističe da su on i njegovi izabranici vrlo dobro upoznati sa snagama Hondurasa.
„Gledali smo utakmice Hondurasa, upoznali se s njihovom igrom i sve to preneli igračima kad smo doputovali ovde. Možda nisu tehnički na nivou Meksika, ali brzinski i po fizičkoj snazi su sigurno i jači“, rekao je Ćurčić, „Očekujemo da utakmica bude slična kao ona u Keretaru i zato će nam biti potrebno mnogo snage i pažnje, uz obavezno korigovanje grešaka koje smo pravili protiv Meksika. Prvenstveno mislim na posed lopte koji mora da bude bolji, ali i na brzinu u igri, kako s loptom, tako i bez nje. Samo kroz tečniju igru i tačniji i mirniji pas možemo postići bolji rezultat“.
Ćurčić je najavio i izmene u timu u odnosu na meč sa Meksikom.
„Što se sastava tiče, biće promena, ali još moramo da vidimo kakav će biti teren i kako će na kojeg igrača do meča uticati promena klime. Za sada, ekipa je dobro, trening oporavka koji smo imali po dolasku ovde svi su dobro odradili. Sigurno je da će Volkov igrati umesto Kolarova, a verovatno ćemo zameniti i oba bočna igrača. Ono što je sigurno, Janković će startovati na jednoj od tih pozicija“, najavio je Ćurčić, „Braniće Kahriman jer je i pre polaska plan bio da dva golmana igraju po celu utakmicu. Ideja je i da meč opet počnu Rajković i Ivanović na pozicijama štopera, a blizu sam odluke da igramo sa dva zadnja vezna. Moguće je da šansu od prvog minuta dobije Petrović, a ako bude teren natopljen vodom možda ćemo početi i s jednim polušpicem“.
Utakmica između Hondurasa i Srbije igra se od 2.30 po srednjoevropskom vremenu u noći između ponedeljka i utorka, a ’orlove’ će, kako stvari sada stoje, dočekati pun stadion u San Pedro Suli.
„Prema informacijama koje smo dobili, sve karte su rasprodate, videli smo i da su nas novinarske ekipe dočekale na aerodromu. Očigledno je da nas čeka još vrelija atmosfera na stadionu nego u Meksiku, a isto tako smo svesni i motivisanosti domaćih fudbalera“, istakao je Ćurčić.
Vršilac dužnosti selektora Srbije ističe da su on i njegovi izabranici vrlo dobro upoznati sa snagama Hondurasa.
„Gledali smo utakmice Hondurasa, upoznali se s njihovom igrom i sve to preneli igračima kad smo doputovali ovde. Možda nisu tehnički na nivou Meksika, ali brzinski i po fizičkoj snazi su sigurno i jači“, rekao je Ćurčić, „Očekujemo da utakmica bude slična kao ona u Keretaru i zato će nam biti potrebno mnogo snage i pažnje, uz obavezno korigovanje grešaka koje smo pravili protiv Meksika. Prvenstveno mislim na posed lopte koji mora da bude bolji, ali i na brzinu u igri, kako s loptom, tako i bez nje. Samo kroz tečniju igru i tačniji i mirniji pas možemo postići bolji rezultat“.
Ćurčić je najavio i izmene u timu u odnosu na meč sa Meksikom.
„Što se sastava tiče, biće promena, ali još moramo da vidimo kakav će biti teren i kako će na kojeg igrača do meča uticati promena klime. Za sada, ekipa je dobro, trening oporavka koji smo imali po dolasku ovde svi su dobro odradili. Sigurno je da će Volkov igrati umesto Kolarova, a verovatno ćemo zameniti i oba bočna igrača. Ono što je sigurno, Janković će startovati na jednoj od tih pozicija“, najavio je Ćurčić, „Braniće Kahriman jer je i pre polaska plan bio da dva golmana igraju po celu utakmicu. Ideja je i da meč opet počnu Rajković i Ivanović na pozicijama štopera, a blizu sam odluke da igramo sa dva zadnja vezna. Moguće je da šansu od prvog minuta dobije Petrović, a ako bude teren natopljen vodom možda ćemo početi i s jednim polušpicem“.
Kao i za prošlu utakmicu, i ovaj put Wwin dijeli dva orignialna kompleta dresova reprezentacije BiH.
Sve što trebate uradite da biste imali mogućnost da osvojite ovaj vrijedni poklon jeste da na svoj listiću uvrstite i utakmicu Portugal - BiH!
idemo...
Sve što trebate uradite da biste imali mogućnost da osvojite ovaj vrijedni poklon jeste da na svoj listiću uvrstite i utakmicu Portugal - BiH!
idemo...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Winipeg vs Tampa x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.