Ovo je bilo neprocjenjivo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Šta je pisac htio sa ovime reći ?!Der_Bomber je napisao/la:Allez!
NaprijedBH Patriot je napisao/la:Šta je pisac htio sa ovime reći ?!Der_Bomber je napisao/la:Allez!
i ja jedva čekam da ih gledam pa da budu treći il četvrti i da se brukaju al ajd još 2-3 kvalifikacije i biće ćao francuzi i ćao platini ...Der_Bomber je napisao/la:Nisam nacionalista.
Hocu da gledam najbolje ekipe, igraci u EP/SP.
-Paja je napisao/la:Divna tema za jos divniju reprezentaciju, strasan mladi tim sa sjajnim roosterom koji ce bez problema zavrsiti na prvoj poziciji u grupi. Jedine zamjerke imam na pozivanje Evre koji nije dostojan francuskog dresa ni kvalitetom ni ljudskim osobinama, on je uz Gallasa najgori igrac Francuske zadnjih godina.
Sjajno su pokriveni na svim pozicijama bice dosta rotacija kao prvo Clichy mora biti prvi izbor na lijevom beku, Diaby kad se vrati u formu i poveze veci broj utakmica sigurno zauzima svoje mjesto a takodjer Benzemu bi stavio na klupu, Remy se cini kao bolji igrac, Benzema je nestabilan.
Allez Les Blues!
Onda si to trebao napisati na temi BiH ReprezentacijeDer_Bomber je napisao/la:Nisam nacionalista.
Hocu da gledam najbolje ekipe, igraci u EP/SP.
Jesi ti siguran da znas sta si gledao ?BH Patriot je napisao/la:Jaki su nema šta ..![]()
Gube od Amerike u Parizu, a 100% ne bi prošli dalje ni nas da nije bilo onih sudijskih reakcija!
Sta je bilo kada Platini nije bio tu SP 1998,i EP 2000 ?Elegant je napisao/la:Ja se brinem sta ce se desiti sa Francuskom kada Platini ode sa cela Uefe
Kolonijozatorska ekipa, vise crnaca, marakanca, tunizana nego pravih francuza imaju.
Tada je bio Zinedine Zidane,pa im pomoc nije trebalaDevil je napisao/la:Sta je bilo kada Platini nije bio tu SP 1998,i EP 2000 ?Elegant je napisao/la:Ja se brinem sta ce se desiti sa Francuskom kada Platini ode sa cela Uefe
Kolonijozatorska ekipa, vise crnaca, marakanca, tunizana nego pravih francuza imaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.