Pa gdje bi?Sto ne odigra kolo?Poceo si mi i ti svercovati ovu ligu kao Emirlegenda reala je napisao/la:Sekretaru
Ne znam ,nisam bio tamo odavno ,ali bitno je da je sa Edom sve ostalo na istom rastojanju![]()
Frutko mogo bi ti mućkati šta
Jimi pa đesi ti ,šta ima ,prčiš li ,i kako francuskinja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mene šalju u KPDom u Foču ,daleko mi u Banoviće123456 je napisao/la:Pa gdje bi?Sto ne odigra kolo?Poceo si mi i ti svercovati ovu ligu kao Emirlegenda reala je napisao/la:Sekretaru
Ne znam ,nisam bio tamo odavno ,ali bitno je da je sa Edom sve ostalo na istom rastojanju![]()
Frutko mogo bi ti mućkati šta
Jimi pa đesi ti ,šta ima ,prčiš li ,i kako francuskinjaNije dobro
Ma Edo me navuče i moradoh propustiti kolo ,kaže haj otvori temu dali ga podržava raja da ostane u ligi i ja naletim i admin kaže ,strogo zabranjeno jbg
Emirko ma moram ja malo tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ Sekretar
Poceo sam igrati kako treba,nemoj mi sad ubijati nadu
@ legenda
Eno jos mi nekakve nadimke daje
joj joj sikiras me pravo 
Poceo sam igrati kako treba,nemoj mi sad ubijati nadu
@ legenda
Eno jos mi nekakve nadimke daje
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
@legenda i Foca je za ljude.Vec sta je sa tom opkladom sa Edinom?Ko ce je dobiti?
@Emire tacno poceo si igrati.Al brate svako trece kolo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
123456 je napisao/la:@legenda i Foca je za ljude.Vec sta je sa tom opkladom sa Edinom?Ko ce je dobiti?
Ma kladio se Edin da će biti ispred na listi strijelaca ,ja mu kažem nemoj ,on hoće i ko mu je kriv ,sad mi štela banove samo da bude ispred
Ma to ko će je dobiti se znalo odma na početku ,Edo tu jednostavno nema šansi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ Sekretar
Nema veze,vazno je da se igra,jel tako ?
A poceo sam i zabijati (svako 6 kolo)

Nema veze,vazno je da se igra,jel tako ?
A poceo sam i zabijati (svako 6 kolo)
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 13 nov 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sluša.legenda reala je napisao/la: Jimi pa đesi ti ,šta ima ,prčiš li ,i kako francuskinja
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uživajte?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Monolože gdje su te cure
@Dože nisi mi ih valjda sve pokupio,vidim kažeš da mogu sve srednjoškolke pa meni mogu i one iz 8.

@Dože nisi mi ih valjda sve pokupio,vidim kažeš da mogu sve srednjoškolke pa meni mogu i one iz 8.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislis iz 9-togLBJ MVP je napisao/la:@Monolože gdje su te cure![]()
@Dože nisi mi ih valjda sve pokupio,vidim kažeš da mogu sve srednjoškolke pa meni mogu i one iz 8.![]()
Ma monolog samo baci suplju i utece,ja vec bio spreman otici na mjesto zlocina
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Toga nije bilo u Moje vrijemeDylan Dog je napisao/la:Mislis iz 9-togLBJ MVP je napisao/la:@Monolože gdje su te cure![]()
@Dože nisi mi ih valjda sve pokupio,vidim kažeš da mogu sve srednjoškolke pa meni mogu i one iz 8.![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
E tacno cu se preseliti na Novi Zeland
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sad qrcu ne valja.OTNYS_YNWA je napisao/la:Što si mućko kolu?
Down under?Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland![]()
[youtube][/youtube]
Nullius in verba
Postoji i nekakva drzavica Tonga,i oni isto imaju nekakav ratnicki plesHeller je napisao/la:Down under?Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zna li neko dobru salu za iznajmiti da se moze kosarke fino odigrati a ne nesta tipa tekstilna skola da optrcis salu za 5 sec :\ ....da je pristojna cijena i da se moze lako doci do termina u vecernjim satima 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.filmovizija.com/sa-prevodom- ... 52b94.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav film !
Kakav film !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam uvijek spremanDylan Dog je napisao/la:Mislis iz 9-togLBJ MVP je napisao/la:@Monolože gdje su te cure![]()
![]()
Nije još 9-ti brate ima još ova generacija osmašica znam ja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Probaj u Butmiru, fina školska sala, termin 40 KM, a ima slobodnih...Melo15 je napisao/la:Zna li neko dobru salu za iznajmiti da se moze kosarke fino odigrati a ne nesta tipa tekstilna skola da optrcis salu za 5 sec :\ ....da je pristojna cijena i da se moze lako doci do termina u vecernjim satima
Samo ne znam kako ti to odgovara, zavisi u kojem si dijelu grada...
Ž '21!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je ovo niko nista ne pise ? Valja meni ranit ujutru kod doktora moram je prevarit da mi da opravdanje za ovu sedmicu da odmorim malo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA